اثرات تغذیه ای سطوح مختلف نانوسلنیوم در سنین 22 تا 42 روزگی بر پاسخ ... |
2-3-1 اهداف فرعی…………………………………………………………………………………………………………………………………………….6
فصل دوم: مروری بر پژوهشهای انجام شده………………………………………………………………………………………….9
1-2 مواد معدنی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..9
2-2 سلنیوم و خصوصیات آن……………………………………………………………………………………………………………………………..9
3-2 منابع مختلف سلنیوم………………………………………………………………………………………………………………………………..10
1-3-2 منابع سلنیوم در طبیعت………………………………………………………………………………………………………………………10
2-3-2 سلنیوم در خاک……………………………………………………………………………………………………………………………………10
3-3-2 منابع گیاهی سلنیوم…………………………………………………………………………………………………………………………….11
4-3-2 سلنیوم در آب………………………………………………………………………………………………………………………………………11
4-2 قابلیت دسترسی سلنیوم………………………………………………………………………………………………………………………….11
5-2 اشکال فیزیکی و شیمیایی سلنیوم…………………………………………………………………………………………………………..12
6-2 نانوتکنولوژی……………………………………………………………………………………………………………………………………………..16
1-6-2 نانوتکنولوژی در کشاورزی……………………………………………………………………………………………………………………16
1-1-6-2 کاربرد فنانوری نانو در امور دام………………………………………………………………………………………………………..17
2-1-6-2 کاربرد فنانوری نانو در ماشینهای کشاورزی…………………………………………………………………………………..17
3-1-6-2 کاربرد فنانوری نانو در اصلاح نباتات………………………………………………………………………………………………..17
4-1-6-2 کاربرد فنانوری نانو در صنایع غذایی……………………………………………………………………………………………….18
2-6-2 نگاهی به توسعه فناوری نانو در بخش کشاورزی کشور……………………………………………………………………….18
7-2 نانوسلنیوم………………………………………………………………………………………………………………………………………………….19
1-7-2 روشهای تولید ذرات نانوسلنیوم………………………………………………………………………………………………………….23
8-2 متابولیسم سلنیوم……………………………………………………………………………………………………………………………………..26
9-2 هموستازی سلنیوم……………………………………………………………………………………………………………………………………27
10-2 انتقال، جذب و دفع سلنیوم……………………………………………………………………………………………………………………27
11-2 اعمال فیزیولوژیکی سلنیوم…………………………………………………………………………………………………………………….28
1-11-2 کاربرد سلنیوم در سیستم ایمنی……………………………………………………………………………………………………….28
1-1-11-2 خاصیت آنتیاکسیدانی سلنیوم……………………………………………………………………………………………………..28
برای دیدن جزییات بیشتر و دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
2-1-11-2 سیستم ایمنی………………………………………………………………………………………………………………………………..31
1-2-1-11-2 سیستم میلوئیدی……………………………………………………………………………………………………………………..32
2-2-1-11-2 سیستم مونوسیتی…………………………………………………………………………………………………………………….33
3-1-11-2 پاسخهای ایمنی…………………………………………………………………………………………………………………………….35
1-3-1-11-2 دفاع غیراختصاصی……………………………………………………………………………………………………………………36
2-3-1-11-2 دفاع اختصاصی………………………………………………………………………………………………………………………….37
4-1-11-2 دستگاه لنفاوی………………………………………………………………………………………………………………………………37
1-4-1-11-2 غده تیموس………………………………………………………………………………………………………………………………38
2-4-1-11-2 غده بورس فابریسیوس……………………………………………………………………………………………………………..39
3-4-1-11-2 طحال………………………………………………………………………………………………………………………………………..40
2-11-2 سلنیوم و ویتامین E…………………………………………………………………………………………………………………………..42
3-11-2 کاربرد سلنیوم در تولیدمثل……………………………………………………………………………………………………………….44
4-11-2 سلنیوم و غده تیروئید………………………………………………………………………………………………………………………..44
12-2 احتیاجات طیور به سلنیوم……………………………………………………………………………………………………………………..45
13-2 کمبود سلنیوم………………………………………………………………………………………………………………………………………..46
14-2 سمیت سلنیوم………………………………………………………………………………………………………………………………………..47
فصل سوم: مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………………………….51
1-3 مراحل آزمایشهای مزرعهای……………………………………………………………………………………………………………………51
1-1-3 محل و زمان انجام آزمایش…………………………………………………………………………………………………………………..51
2-1-3 آمادهسازی سالن…………………………………………………………………………………………………………………………………..51
3-1-3 مدیریت پرورش…………………………………………………………………………………………………………………………………….52
2-3 گروههای آزمایشی و پرندگان آزمایشی…………………………………………………………………………………………………….53
3-3 برنامه واکسیناسیون در دوران پرورش……………………………………………………………………………………………………..53
4-3 مشخصات جیره…………………………………………………………………………………………………………………………………………54
5-3 نحوه تهیه تیمارها……………………………………………………………………………………………………………………………………..55
6-3 متغیرهای مورد بررسی……………………………………………………………………………………………………………………………..57
1-6-3 ارزیابی سیستم ایمنی…………………………………………………………………………………………………………………………..57
2-6-3 خونگیری جهت تعیین برخی فراسنجههای خونی…………………………………………………………………………….57
یک مطلب دیگر :
3-6-3 تفکیک لاشه………………………………………………………………………………………………………………………………………….58
7-3 مدل آماری آزمایش…………………………………………………………………………………………………………………………………..58
فصل چهارم: نتایج و بحث…………………………………………………………………………………………………………………….61
1-4 سیستم ایمنی……………………………………………………………………………………………………………………………………………61
1-1-4 مونوسیتها……………………………………………………………………………………………………………………………………………61
2-1-4 لنفوسیتها……………………………………………………………………………………………………………………………………………61
3-1-4 هتروفیلها…………………………………………………………………………………………………………………………………………….62
4-1-4 ائوزینوفیلها………………………………………………………………………………………………………………………………………….62
5-1-4 نسبت هتروفیل به لنفوسیت………………………………………………………………………………………………………………..62
2-4 اندامهای لنفوئیدی……………………………………………………………………………………………………………………………………67
1-2-4 طحال…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….67
2-2-4 بورس فابریسیوس…………………………………………………………………………………………………………………………………67
3-2-4 تیموس………………………………………………………………………………………………………………………………………………….67
3-4 فراسنجههای بیوشیمیایی خون………………………………………………………………………………………………………………..72
1-3-4 گلوکز…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….72
2-3-4 تریگلیسرید…………………………………………………………………………………………………………………………………………72
3-3-4 کلسترول……………………………………………………………………………………………………………………………………………….72
4-3-4 لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL)……………………………………………………………………………………………………….73
5-3-4 لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL)………………………………………………………………………………………………………..73
4-4 خصوصیات لاشه………………………………………………………………………………………………………………………………………..80
1-4-4 رانها……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..80
2-4-4 سینه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..80
3-4-4 پشت و بالها…………………………………………………………………………………………………………………………………………80
4-4-4 کبد……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….81
5-4-4 چربی محوطه بطنی……………………………………………………………………………………………………………………………..81
6-4-4 قلب……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….81
7-4-4 سنگدان………………………………………………………………………………………………………………………………………………..81
فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………91
1-5 نتیجهگیری کلی………………………………………………………………………………………………………………………………………..91
2-5 پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………92
فصل ششم: منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………95
فهرست منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….95
فهرست جداول
جدول 1-3 تغییرات درجه حرارت سالن در طول دوره پرورش………………………………………………………………………52
جدول 2-3 برنامه واکسیناسیون انجام شده جوجههای گوشتی در دوره آزمایش………………………………………….53
جدول 3-3 ترکیب جیره پایه مورد استفاده در طول دوره آزمایشی (درصد)…………………………………………………54
جدول 4-3 مقادیر نانوسلنیوم و آب آشامیدنی از آغاز هفته چهارم تا پایان هفته ششم………………………………..56
جدول 1-4 مقایسه میانگین اثرات تیمارهای آزمایشی بر تعداد گلبولهای سفید خون جوجههای گوشتی در سن 42 روزگی (درصد)…………………………………………………………………………………………………………………………………….63
جدول 2-4 مقایسه میانگین اثرات تیمارهای آزمایشی بر وزن اندامهای لنفاوی جوجههای گوشتی در سن 42 روزگی (درصدی از وزن زنده)……………………………………………………………………………………………………………………………68
جدول 3-4 مقایسه میانگین اثرات تیمارهای آزمایشی بر فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی در سن 42 روزگی (میلیگرم بر دسیلیتر)………………………………………………………………………………………………………………………….74
جدول4-4 مقایسه میانگین اثرات تیمارهای آزمایشی بر اجزا لاشه و امعاء و احشاء جوجههای گوشتی در سن 42 روزگی (درصدی از وزن زنده)…………………………………………………………………………………………………………………….82
فصل اول
مقدمه
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-08-08] [ 02:13:00 ق.ظ ]
|