1-3-1-4-5- گیرنده‌های اکسیژن………………………………………………………………………………………………………………….. 9

1-4- ترکیبات فنولی در گیاهان…………………………………………………………………………………………………………………….. 10

1-4-1- اسیدهای فنولیک…………………………………………………………………………………………………………………………….. 10

1-4-2- فلاونوئیدها…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 11

1-4-3- تانن‌ها……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 11

1-4-4- بیوسنتز ترکیبات فنولی و عملکرد آن‌ها…………………………………………………………………………………………….. 12

1-5- کلیات گیاه شناسی……………………………………………………………………………………………………………………………… 12

 

1-5-1- منشاء وتاریخچه انگور…………………………………………………………………………………………………………………….. 12

1-5-2- سطح زیرکشت و میزان تولید انگور در جهان……………………………………………………………………………………. 13

1-5-3- سطح زیرکشت انگور در ایران…………………………………………………………………………………………………………. 13

1-5-4- گیاه شناسی انگور…………………………………………………………………………………………………………………………… 14

1-5-5- موارد مصرف انگور………………………………………………………………………………………………………………………… 14

1-5-6- ترکیبات شیمیایی……………………………………………………………………………………………………………………………. 15

1-5-7- خواص دارویی میوه انگور………………………………………………………………………………………………………………. 15

1-6- سابقه تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 19

1-7- هدف…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 20

2-فصل دوم: مواد و روش ها

2-1 جمع­آوری نمونه ها ……………………………………………………………………………………………………………………………… 21

2-2 عصاره گیری ……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 21

2-3-تعیین محتوای فنل کل …………………………………………………………………………………………………………………………. 21

2-4-تعیین محتوای فلاونوئیدی …………………………………………………………………………………………………………………… 22

2-5-ظرفیت جمع آوری رادیکال های نیتریک اکسید …………………………………………………………………………………….. 22

2-6-تعیین درصد جمع آوری رادیکال سوپراکسید ………………………………………………………………………………………… 22

2-7- ظرفیت جاروب کنندگی رادیکال های DPPH ……………………………………………………………………………………. 23

2-8-قدرت احیای آهن با استفاده از سنجش FRAP …………………………………………………………………………………… 24

2-9- تعیین فعالیت شکستگی زنجیر ……………………………………………………………………………………………………………. 24

2-10-سنجش ظرفیت مهار پراکسیداسیون چربی با روش تیوباربیوتیک اسید(TBA) ……………………………………… 24

یک مطلب دیگر :

 

2-11-آنالیز آماری ……………………………………………………………………………………………………………………………………… 25

3-فصل سوم: نتایج و بحث

3-1-انتخاب حلال مناسب ………………………………………………………………………………………………………………………….. 26

3-2-نتایج حاصل از سنجش میزان کل ترکیبات فنلی در عصاره های مختلف انگور………………………………………….. 26

3-3-نتایج حاصل از سنجش میزان کل فلاونوئیدها در عصاره های مختلف انگور…………………………………………….. 29

3-4-نتایج حاصل از آزمون DPPH در عصاره های مختلف انگور…………………………………………………………………. 31

3-5-نتایج حاصل از سنجش قدرت احیا در عصاره های مختلف انگور……………………………………………………………. 33

3-6-نتایج فعالیت شکستگی زنجیر رادیکال در عصاره های مختلف انگور……………………………………………………….. 35

3-7-نتایج مهار رادیکال نیتریک اکسید در عصاره های مختلف انگور………………………………………………………………. 36

3-8-نتایج میزان پراکسیداسیون چربی در عصاره های مختلف انگور………………………………………………………………. 39

3-9-نتایج درصد جمع آوری رادیکال سوپراکسید در عصاره های مختلف انگور………………………………………………. 40

3-10-نتیجه گیری کلی………………………………………………………………………………………………………………………………… 43

پیشنهادها…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 44

4-پیوست‌ها…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 45

منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 47

Abstract …………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 57

فهرست شکل‌ها و نمودارها

شکل 1-1: ویتامین‌ها و مقابله با رادیکالهای آزاد …………………………………………………………………………………………….. 3

شکل 1-2: ساختار مولکولی 4 گروه مهم از فلاونوئیدها………………………………………………………………………………….. 11

 

نمودارها

نمودار 3-1: محتوای فنل کل (mgGAE/100GFW) بخش‌های مختلف……………………………………………………… 27

نمودار 3-2: محتوای فلاونوئیدی کل (mgQE/100GFW) بخش‌های مختلف ……………………………………………… 30

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...