فهرست مطالب

 

شماره و عنوان مطالب                                                        صفحه

 

فصل اول: کلیات پژوهش

1-1- مقدمه  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 2

1-2- بیان مسآله …………………………………………………………………………………………………………………………………………………2

1-3- ضرورت و اهمیت تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………….5

1-4- سژالات اصلی پژوهش………………………………………………………………………………………………………………………………….7

1-5- اهداف پژوهش…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ..8

1-6- بررسی مطالعات انجام شده……………………………………………………………………………………………………………………………8

1-7- محدوده­ی پژوهش………………………………………………………………………………………………………………………………………15

 

فصل دوم: مبانی پژوهش

2-1- مقدمه ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………17

2-2- خصوصیات گیاهشناسی………………………………………………………………………………………………………………………………..17

2-3- ترکیب شیمیایی انگور و فرآورده­های آن…………………………………………………………………………………………………………17

2-3- 1-مواد موجود در دم خوشه…………………………………………………………………………………………………………………………18

2-3-2- مواد موجود درگوشت داخل حبه یا پالپ انگور…………………………………………………………………………………………….18

2-3-3- مواد موجود در هر صد گرم حبه انگور……………………………………………………………………………………………………..18

2-3-4- مواد موجود در پوست حبه­ها   …………………………………………………………………………………………………………………19

2-4-خواص درمانی انگور………………………………………………………………………………………………………………………………….19

2-4-1-خواص درمانی هسته انگور…………………………………………………………………………………………………………………….19

2-5-ارزش غذایی انگورو فراورده­های انگور………………………………………………………………………………………………………..19

2-6-تاریخچه کشت و پرورش انگور در ایران و جهان………………………………………………………………………………………..20

 

 

شماره و عنوان مطالب                                                        صفحه

ادامه فهرست مطالب

2-7- عناصر غذایی مورد نیاز انگور………………………………………………………………………………………………………………………21

2-8-نکاتی مهم در مورد کشت انگور  ……………………………………………………………………………………………………………….21

2-9- نکات مهم در مورد برداشت انگور………………………………………………………………………………………………………………22

2-10-ارقام انگور………………………………………………………………………………………………………………………………………………22

2-10-1- ارقام انگور در دنیا …………………………………………………………………………………………………………………………….22

2-10-2-ارقام انگور در ایران…………………………………………………………………………………………………………………………….23

2-10-3-ارقام انگورمورد کشت دراستان آذربایجان شرقی …………………………………………………………………………………..23

2-10-4- ارقام مورد کشت در ملکان…………………………………………………………………………………………………………………24

2-11-سطح زیر کشت و میزان تولید………………………………………………………………………………………………………………….24

2-11-1-سطح زیر کشت و میزان تولید انگور در دنیا…………………………………………………………………………………………..24

2-11-2-سطح زیر کشت و میزان تولید انگور درایران ………………………………………………………………………………………..24

2-11-3-سطح زیر کشت و میزان تولید انگور درمنطقه ………………………………………………………………………………………25

2-12-تعریف مدیریت ………………………………………………………………………………………………………………………………………25

2-13-اهمیت مدیریت……………………………………………………………………………………………………………………………………….25

2-14- وظایف مدیریت……………………………………………………………………………………………………………………………………..26

2-14-1- طرح ریزی………………………………………………………………………………………………………………………………………..26

2-14-2- سازماندهی………………………………………………………………………………………………………………………………………..27

2-14-3- هدایت………………………………………………………………………………………………………………………………………………27

2-14-4- کنترل………………………………………………………………………………………………………………………………………………27

2-15-مهارت­های لازم مدیریتی……………………………………………………………………………………………………………………….27

2-15-1-مهارت­های فنی…………………………………………………………………………………………………………………………………28

 

 

 

ادامه فهرست مطالب

2-15-2- مهارت­های انسانی…………………………………………………………………………………………………………………………..28

 

شماره و عنوان مطالب                                                        صفحه

2-15-3- مهارت­های ادراکی…………………………………………………………………………………………………………………………..28

2-16- تعریف روش­های مختلف مدیریتی………………………………………………………………………………………………………..28

2-16-1- تعریف و تاریخچه روش کشت سنتی…………………………………………………………………………………………………29

2-16-2- تعریف و تاریخچه روش کشت روسیمی…………………………………………………………………………………………….29

2-17- تعریف مدیریت واحد­های کشاورزی……………………………………………………………………………………………………….29

2-18- تاریخچه مدیریت کشاورزی…………………………………………………………………………………………………………………30

2-19- هدف­های مدیریت کشاورزی………………………………………………………………………………………………………………..30

فصل سوم: مواد و روش پژوهش

3-1- مقدمه……. ………………………………………………………………………………………………………………………………………… 32

3-2- توصیف منطقه مورد مطالعه…………………………………………………………………………………………………………………..32.

3-3- روش و نوع تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………….33

3-4- جامعه، نمونه و روش نمونه­گیری…………………………………………………………………………………………………………..33

3-5-ابزار تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………………34

3-5-1-روایی پرسش­نامه………………………………………………………………………………………………………………………………35

3-5-2-پایایی پرسش­نامه……………………………………………………………………………………………………………………………..35

3-6- متغیر­های مورد استفاده در تحقیق …………………………………………………………………………………………………………36

3-6-1- متغیر­های مربوط به متغیر­گروهبندی و وابسته…………………………………………………………………………………….36

3-6-2-متغیر­های مربوط به مهارت­های مدیریتی……………………………………………………………………………………………37

3-7- فرضیه­های تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………38

3-8-روش­های تجزیه و تحلیل داده­ها..­ ………………………………………………………………………………………………………..38

3-9-تکنیک تاپسیس…………………………………………………………………………………………………………………………………….39

3-10- تکنیک آنتروپی شانون……………………………………………………………………………………………………………………….39

 

 

ادامه فهرست مطالب

شماره و عنوان مطالب                                                                                                            صفحه

 

فصل چهارم: بجث و نتایج

4-1-مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….43

4-2- تحلیل توصیفی داده­ها…………………………………………………………………………………………………………………………….43

4-2-1-تجزیه و تحلیل ویژگی­های اجتماعی ساختاری واحدهای تولید کننده انگور……………………………………………….43

4-2-2- بررسی عملکرد اقتصادی واحد­های تولید کننده انگور……………………………………………………………………………..44

4-3-بررسی ویژگی­های اجتماعی، اقتصادی، محیطی و فنی واحدهای کشاورزی……………………………………………………50

4-3-1- تعیین نرمال بودن متغیر­های اجتماعی، اقتصادی، محیطی و فنی کشاورزان……………………………………………….51

4-3-2- بررسی مقایسات میانگین بین متغیرهای دارای توزیع نرمال متغیر­های اجتماعی، اقتصادی و فنی و محیطی….52.

4-3-3- بررسی مقایسات میانگین بین متغیرهای دارای توزیع غیر نرمال متغیر­های  اجتماعی- اقتصادی…………………53.

4-3-4- بررسی مقایسات میانگین بین متغیرهای دارای توزیع غیر نرمال متغیر­های فنی و محیطی…………………………..54

4-4- نتایج تحلیل تشخیصی ویژگی­های اجتماعی، اقتصادی، محیطی و فنی…………………………………………………………..55

4-5-بررسی و مقایسه بر اساس مهارت­های مدیریتی……………………………………………………………………………………………..56

4-5-1-تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ مهارت­ فنی………………………………………………………………………58

4-5-2-تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ مهارت­های ادراکی……………………………………………………………58

4-5-3-تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ مهارت­های انسانی…………………………………………………………….59

4-6- تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ مهارت­های مدیریتی( انسانی، ادراکی و فنی)…………………….…..61

4-7-تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ عوامل اقتصادی تولید انگور…………………………………………………….62

4-8- تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ عملکرد اقتصادی(سود خالص) تولید انگور/ کشمش…………………63

فصل پنجم: نتیجه­گیری و بحث

5-1- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….64.

5-2- بررسی نتایج اهداف و فرضیه­های تحقیق……………………………………………………………………………………………………..64

ادامه فهرست مطالب

شماره وعنوان مطالب                                                                                                         صفحه

 

5-2-1-تحلیل نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل ویژگی­های اجتماعی ساختاری واحد­های تولیدکننده انگور……………………64

5-2-2- تحلیل نتایج حاصل از بررسی عملکرد اقتصادی واحدهای تولید کننده انگور در دو رویکرد سنتی و روسیمی……64

5-2-3- تحلیل نتایج حاصل از بررسی تفاوت ویژگی­های اجتماعی، اقتصادی، محیطی و فنی…………………………………..65.

5-3- تحلیل نتایج حاصل از بررسی و مقایسه مهارت­های مدیریتی و عملکرد اقتصادی بین دو رویکرد……………………….66

5-3-1- تحلیل نتایج حاصل از بررسی مهارت­های انسانی، فنی، ادراکی بین دو رویکرد روسیمی و سنتی……………………66

5-3-2-تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ کل مهارت­های مدیریتی( انسانی، ادراکی و فنی)………………….68

5 -3-3- تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ عوامل اقتصادی تولید انگور……………………………………………..68

5- 4- معایب و مزایای روش سنتی با توجه به نتایج بدست آمده از منابع و تحقیق حاضر………………………………………….68

5-5- مزایا و معایب روش روسیمی با توجه به نتایج بدست آمده از منابع و تحقیق حاضر…………………………………………..69

5-6- بررسی مشکلات و تنگنا­های تحقیق به جهت رشد و توسعه واحد‏های تولیدکننده انگور و یا عدم روند روسیمی شدن در تولید انگور………………………………………………………………………………………………………………………………………………………70

5-7-راهکارها و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………………….71

فهرست منابع و مآخذ………………………………………………………………………………………………………………………………………………72

پایان نامه

 

پیوست­ها……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….77

فهرست جدول­ها

 

شماره و عنوان جدول                                                                           صفحه                                                                  

جدول 2-1: ارزش غذایی انگور در رقم­های انگور عسگری و انگور یاقوتی، انگور عسگری نارس( غوره) در یک صد گرم..20

جدول2-2: میزان مصرف عناصر در هکتار مورد نیاز انگور………………………………………………………………………………………….21

جدول3-1: وضیعت حجم نمونه در منطقه تحقیق…………………………………………………………………………………………………….36

جدول 3-2: متغیر­های گروهبندی و متغیر­های مستقل اجتماعی، اقتصادی و فنی، محیطی…………………………………………..40

جدول 3-3: متغیر­های مربوط به مهارت­های مدیریتی………………………………………………………………………………………………41

جدول4-1: متوسط ویژگی­های اجتماعی واحدهای تولید کننده انگور………………………………………………………………………….42

جدول4-2: متوسط سطح زیر کشت و سن باغات واحد­های تولید کننده انگور……………………………………………………………..43

ادامه فهرست جدول­ها

شماره و عنوان جدول                                                                                                           صفحه

 

جدول 4-3: عملکرد(کیلوگرم/ هکتار) واحد­های تولید کننده انگور……………………………………………………………………………..43

جدول4-4: ارزیابی تولید انگور در واحد­های کشاورزی……………………………………………………………………………………………..46د

جدول4-6: متوسط قیمت و ارزش فروش انگور در واحد کشاورزی……………………………………………………………………………..46

یک مطلب دیگر :

 

جدول4-7: متوسط قیمت و ارزش فروش کشمش در واحد کشاورزی…………………………………………………………………………47

جدول4-8: ارزش تولید ناخالص انگور در واحد­های کشاورزی…………………………………………………………………………………….47

جدول4-9:  ارزش تولید ناخالص کشمش در واحد­های کشاورزی……………………………………………………………………………….47

جدول 4-10: ارزش تولید ناخالص انگور/کشمش واحد­های کشاورزی…………………………………………………………………………48

جدول 4-11: هزینه­های متغیر در واحد­های کشاورزی……………………………………………………………………………………………….49

جدول 4-12: سودناخالص تولید انگور/ کشمش در واحدهای کشاورزی………………………………………………………………………49

جدول 4-12- کل هزینه­های ثابت در واحدهای کشاورزی……………………………………………………………………………………….49

جدول 4-14- تعیین سود خالص تولید انگور/ کشمش در واحد کشاورزی………………………………………………………………….50

جدول 4-15: نتایج آنالیز کلوموگروف–اسمیرنوف جهت تعیین متغیرهای نرمال محیطی و فنی……………………………………51

جدول 4-16: نتایج آزمون t مستقل با توجه به متغیر­های دارای توزیع نرمال…………………………………………………………….52

جدول 4-19: نتایج آزمون من­ویتنی یو با توجه به متغیر­های  محیطی با توزیع غیر نرمال ………………………………………….53

جدول 4-20:  نتایج آزمون من­ویتنی یو با توجه به متغیر­های  فنی با توزیع غیر نرمال……………………………………………….54

جدول4-21: نتایج تحلیل تشخیصی ویژگی­های اجتماعی، اقتصادی، محیطی و فنی………………………………………………….55

جدول 4-22: لامبدای ویلک………………………………………………………………………………………………………………………………..56

جدول 4-23: تعیین رتبه شاخص­های مهارت­ فنی…………………………………………………………………………………………………..57

جدول 4-24: تعیین رتبه دو رویکرد سنتی و روسیمی از لحاظ مهارت فنی ……………………………………………………………….57

جدول 4-25: تعیین وزن و رتبه شاخص­های مهارت ادراکی در دو رویکرد سنتی و روسیمی………………………………………..58

جدول 4-26: تعیین رتبه دو رویکرد سنتی و روسیمی از لحاظ مهارت ادراکی……………………………………………………………..58

جدول 4-27: تعیین وزن و رتبه شاخص­های مهارت­های انسانی در دو رویکرد سنتی و روسیمی………………………………….60

جدول 4-28: تعیین رتبه دو رویکرد سنتی و روسیمی از لحاظ مهارت انسانی ……………………………………………………………60

 

ادامه فهرست جدول­ها

شماره و عنوان جدول                                                                                                           صفحه

 

جدول 4-29: تعیین وزن و رتبه شاخص­های  مهارت­های مدیریتی در دو گروه روسیمی و سنتی…………………………………..61

جدول4-30: تعیین رتبه دو رویکرد سنتی و روسیمی از لحاظ مهارت مدیریتی ……………………………………………………………61

جدول 4-31: تعیین وزن ورتبه شاخص­های  عوامل اقتصادی تولید انگور در دو گروه روسیمی و سنتی……………………….. 62

جدول4-32: تعیین رتبه دو رویکرد سنتی و روسیمی از لحاظ عوامل اقتصادی تولید انگور……………………………………62

جدول4-33: تعیین وزن و رتبه شاخص­های عملکرد اقتصادی تولید انگور/ کشمش در دو رویکرد روسیمی و سنتی………..63.

جدول 4-34: تعیین رتبه دو رویکرد سنتی و روسیمی از لحاظ عملکرد اقتصادی تولید انگور/ کشمش…………………………….63

فهرست شکل­ها

شماره و عنوان شکل­ها                                                                                                                     صفحه

شکل 3-1: وضیعت جغرافیایی استان آذربایجان شرقی و شهرستان ملکان………………………………………………………………….32

نمودار4-1: مربوط به مهارت فنی در دو رویکرد روسیمی و سنتی………………………………………………………………………………8 5

نمودار4-2: نمودار مربوط به مهارت­های ادراکی در دو رویکرد روسیمی و سنتی…………………………………………………………..59

نمودار4-3: میزان مهارت انسانی در دو رویکرد روسیمی و سنتی………………………………………………………………………………..60

نمودار 4-4: میزان مهارت­های مدیریتی در دو رویکرد روسیمی و سنتی………………………………………………………………………61

نمودار 4-5: مقایسه عوامل اقتصادی در دو رویکرد روسیمی و سنتی…………………………………………………………………………..62

نمودار 4-6: مقایسه سودخالص تولید انگور/ کشمش در دو رویکرد روسیمی و سنتی…………………………………………………….63

مقدمه

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...