كنترل بیولوژیك كنه بالغ هیالوما مارجیناتوم توسط قارچهای انتوموپاتوژن متاریزیوم آنیزوپلیه در ... |
فهرست مطالب | |
عنوان | صفحه |
فصل اوّل: مقدمه | 5 |
فصل دوّم: كلیات | 8 |
2-1- کنهها | 8 |
2-1-1- تاریخچه | 8 |
2-1-2- اهمیت بهداشتی و اقتصادی کنهها در انسان و دام | 9 |
2-1-3- تاریخچه مقاومت کنهها | 9 |
2-2- کنترل بیولوژیك | 10 |
2-2-1- تعریف کنترل بیولوژیك | 10 |
2-2-2- تقسیم بندی کنترل بیولوژیك | 11 |
2-2-2-1- کنترل بیولوژیك کامل | 11 |
2-2-2-2- کنترل بیولوژیك محدود | 11 |
2-2-3- عوامل موثر بر کنترل بیولوژیك | 11 |
2-2-3-1- عوامل غیر زنده | 11 |
2-2-3-2- عوامل زنده | 11 |
2-2-4- تاریخچه استفاده از روشهای کنترل بیولوژیك | 12 |
2-2-4-1- سایر کشورها | 12 |
2-2-4-2- ایران | 14 |
2-2-5- مزایای کنترل بیولوژیك | 15 |
2-2-6- معایب کنترل بیولوژیك | 15 |
2-2-7- عوامل کنترل بیولوژیک | 16 |
2-2-7-1- شکارچی | 16 |
2-2-7-2- انگل | 16 |
2-2-7-3- پاتوژن | 16 |
2-3- کلیاتی بر قارچها | 16 |
2-3-1- بیولوژی قارچها | 17 |
2-3-1-1- تغذیه | 17 |
2-3-1-2- تولید مثل 2-3-2-عوامل موثر بر فعالیت قارچ ها |
17 17 |
2-3-3- طبقه بندی | 19 |
2-3-4- قارچهای انتوموپاتوژن | 19 |
2-3-4-1- استفاده از قارچهای انتوموپاتوژن در کنترل بیولوژیک | 20 |
2-3-4-2- مکانیسم اثر قارچ های انتوموپاتوژن | 21 |
فصل سوم: مواد و روش کار | 25 |
3-1- کنهها | 25 |
3-1-1- تهیه کلنی کنهها | 25 |
3-1-2- حمل و نقل کنهها | 25 |
3-1-3- کار با کنه ها در آزمایشگاه | 25 |
3-2- قارچها | 26 |
3-2-1- محیط کشت PDA | 26 |
3-2-2- قارچهای مورد نیاز | 26 |
3-2-2-1- تهیه قارچها | 26 |
3-2-2-2- کشت قارچها | 27 |
3-2-2-3- تهیه سوسپانسیون کنیدیوم | 28 |
3-2-2-4- تهیه اسلاید کالچر | 28 |
3-3- طرز آلوده کردن کنهها با سوسپانسیون کنیدیوم قارچ | 28 |
3-4- روش آنالیز اطلاعات به دست آمده | 29 |
فصل چهارم: نتایج حاصل از آزمایش پایلوت بر روی کنه هیالوما مارجیناتوم | 30 |
فصل پنجم: نتایج حاصل از آزمایش نهایی بر روی کنه هیالوما مارجیناتوم | 32 |
فصل ششم: بحث و نتیجه گیری | 42 |
6-1 بحث | 42 |
6-2- نتیجه گیری | 45 |
منابع: | 46 |
یک مطلب دیگر :
فهرست جدول ها |
|
عنوان | صفحه |
جدول 3-1- جدایههای قارچی مورد استفاده در مطالعه | 27 |
جدول 4-1- گروههای تحت درمان در اثر کنیدیومهای مختلف قارچی با غلظت 1011×4/2 کنیدیوم در هر میلی لیتر | 31 |
جدول 5-1- گروه های تحت درمان در اثر غلظت های مختلف کنیدیوم های قارچی | 32 |
جدول 5-2- متوسط درصد آلودگی کنه هیالوما مارجیناتوم با غلظت های مختلف قارچ های مورد مطالعه | 33 |
جدول 5-3- متوسط درصد آلودگی کنه هیالوما مارجیناتوم پس از آلودگی با غلظت های قارچ های مورد مطالعه | 34 |
جدول 5-4- متوسط درصد کنه های آلوده نشده پس از در معرض قرارگیری با غلظت های مختلف قارچ های مورد مطالعه | 34 |
جدول 5-6- میزان تلفات حاصل از غلظت های مختلف قارچی در روزهای مختلف | 37 |
جدول 5-7- متوسط درصد تلفات کنه هیالوما مارجیناتوم پس از قرارگیری در غلظت های مختلف قارچ های مورد مطالعه | 38 |
جدول 5-8- متوسط کنه های زنده مانده پس از آلودگی با قارچ های مورد مطالعه در غلظت های مختلف | |
38 | |
فهرست شکل ها | |
عنوان | صفحه |
شکل 2-1: روند استقرار یک عفونت قارچی در یک بی مهره | 22 |
شکل 5-1: کلنی قارچ های مختلف مورد مطالعه | 40 |
شکل 5-2: مشاهده ماکروسکوپی رشد میسیلیوم های قارچی بر روی کنه هیالوما مارجیناتوم | 42 |
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-08-08] [ 03:20:00 ق.ظ ]
|