ارشد ارزیابی برون تنی پیگمان های میکروبی بدست آمده در مرحله غربالگری ... |
1-3-3-3 منبع کربن……………………………………………………………….. 8
1-3-3-4 منبع نیتروژن…………………………………………………………….. 8
1-3-3-5 نوع تخمیر………………………………………………………………… 8
1-3-3-6 مواد معدنی……………………………………………………………… 8
1-3-4 پایداری پیگمان های میکروبی…………………………………………… 9
1-3-5 میکروب های مولد پیگمان……………………………………………….. 9
1-3-5-1 باکتری ها……………………………………………………………….. 9
1-3-5-2 قارچ ها………………………………………………………………… 10
1-3-5-3 گلسنگ ها……………………………………………………………. 11
1-3-5-4 مخمرها………………………………………………………………… 11
1-3-5-5 جلبک ها……………………………………………………………….. 11
1-3-6 کاربردهای پیگمان های میکروبی……………………………………… 12
1-3-6-1 داروسازی………………………………………………………………. 12
1-3-6-2 مواد غذایی……………………………………………………………. 14
1-3-6-3 پزشکی……………………………………………………………….. 14
1-3-6-4 دیگر کاربردها………………………………………………………….. 15
1-4- تعریف SPF…………………………………………………………………
1-4-1 ضریب یا عیار حفاظتی………………………………………………… 18
1-4-2 حداقل مقدار اشعه ماورا بنفش ایجاد کننده قرمزی پوست (MED)…18
1-4-3 ضریب یاعیار حفاظتی میانگین……………………………………….. 19
1-4-4 ضریب یا عیار حفاظتی برچسب………………………………………. 19
1-4-5 ضریب حفاظتی آزمون شده (Test)…………………………………… 19
1-5- کاربرد و مزایای کرمهای ضد آفتاب………………………………………. 19
فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق
2-1- پیشینه تحقیقات انجام شده…………………………………………… 22
فصل سوم: مواد و روش ها
3-1- تجهیزات و مواد مورد نیاز………………………………………………… 27
3-1-1 تجهیزات دستگاهی……………………………………………………. 27
3-2- مواد………………………………………………………………………… 28
3-3- اجزاء محیط های کشت مورد استفاده و روش های تهیه آنها…………28
3-3-1 محیط کشت TSA……………………………………………………….
3-3-2 محیط کشت water agar………………………………………………
3-3-3 محیط کشت PDA………………………………………………………
3-3-4 محیط کشت YGC(yeast extract chloramphenicol agar)………..
3-4- نمونه گیری……………………………………………………………… 29
3-4-1 نمونه گیری از هوا و کشت نمونه…………………………………… 29
3-4-2 نمونه گیری از خاک و کشت نمونه ………………………………… 30
3-4-3 نمونه گیری از آب و کشت نمونه……………………………………. 30
3-4-4 نمونه های گرفته شده از سطح برگ و گل و کشت آنها…………..31
3-4-5 نمونه برداری از گلسنگ های استان کرمان………………………. 31
3-5- خالص سازی باکتری ها و قارچ های جدا سازی شده در مراحل غربالگری…..31
یک مطلب دیگر :
3-6- نگهداری سویه های قارچی و باکتریایی……………………………. 31
3-6-1 نگهداری کوتاه مدت…………………………………………………. 31
3-6-2 نگهداری طولانی مدت جدایه های قارچی و باکتریایی……………31
3-7- ارزیابی تولید پیگمان توسط جدایه ها………………………………. 32
3-7-1 جدایه های قارچی………………………………………………….. 32
3-7-2 جدایه های باکتریایی……………………………………………….. 32
3-8- استخراج پیگمان از توده های زیستی مورد مطالعه بدست آمده در مرحله غربالگری…32
3-9- آماده سازی محلولی از پیگمانهای تهیه شده برای تهیه طیف اسپکتروفتومتریمورد نظر برای آنالیزهای دستگاهی…33
3-10- خشک کردن پیگمان های محلول………………………………… 34
3-10-1 خشک کردن در انجماد و سرما (لیوفیلیزاسیون)……………….34
3-10-2 خشک کردن در دمای محیط……………………………………. 34
3-11- ارزیابی جذب اشعه ماوراءبنفش توسط محلول های رنگی تهیه شده از پیگمان های بدست آمده در مرحله غربالگری….35
3-11-1 محاسبه فاکتور محافظت در مقابل اشعه ماوراء بنفش(SPF)…35
3-12- شناسایی جدایه های قارچی مولد پیگمان های دارای توانایی جذب حداکثر اشعه ماوراء بنفش…36
3-12-1 گسترش مرطوب (wet preparation)………………………….. 37
3-12-2 تکنیک چسب نواری شفاف…………………………………….. 37
3-12-3 تکنیک کشت روی لام (اسلاید کالچر)………………………….. 37
3-13- تعیین هویت بیوشیمیایی سویه باکتریایی مورد نظر…………….38
3-14- تعیین هویت مولکولی سویه باکتریایی و قارچی مورد نظر……..38
فصل چهارم: نتایج یافته های تحقیق
4-1- نتایج کشت نمونه های هوا……………………………………….. 40
4-2- نتایج کشت نمونه های خاک……………………………………… 42
4-3- نتایج کشت نمونه های آب………………………………………… 43
4-4- نتایج کشت نمونه های گرفته شده از سطح برگ و گل…………..44
4-5- نتایج خالص سازی باکتری ها و قارچ های جدا سازی شده در مرحله غربالگری….45
4-6- ارزیابی موثر بودن روش های نگهداری سویه های بدست آمده در مرحله غربالگری در زنده ماندن جدایه های مورد نظر…46
4-7- نتایج ارزیابی روش های میکروسکوپی در شناسایی جدایه های قارچی…46
4-8- نتایج ارزیابی های بیوشیمیایی در جدایه باکتریایی مورد نظر…51
4-9- نتایج ارزیابی ملکولی جدایه باکتری های مورد نظر……………..51
4-10- نتایج ارزیابی تولید پیگمان توسط جدایه ها……………………. 52
4-11- نتایج آماده سازی پیگمان های مورد نظر برای اندازه گیری توانایی جذب اشعة u.v (تعیین فاکتور spf)…52
4-12- نتایج خشک کردن نمونه ها در روش های خشک کردن در انجماد (لیوفیلیزاسیون) و تبخیر در دمای 37 درجه سانتی گراد…52
4-13- نتایج استخراج پیگمان از تودههای زیستی جدایه های بدست آمده در مرحله غربالگری…54
4-14- ارزیابی تعیین فاکتور SPF پیگمانهای مورد نظر……………….. 57
فصل پنجم: بحث و پیشنهادات
5-1- بحث…………………………………………………………………. 59
5-2- پیشنهادات………………………………………………………….. 63
منابع و مآخذ………………………………………………………………. 64
فهرست منابع فارسی…………………………………………………… 64
فهرست منابع انگلیسی………………………………………………… 65
چکیده انگلیسی…………………………………………………………..71
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-30] [ 02:47:00 ق.ظ ]
|