۱-۵- اهمیت موضوع و ظرفیت صنایع تبدیلی کشاورزی در استان آذربایجان غربی……………… 12

۱-۶- منطقه مورد مطالعه……………………………………………………………………………………… 13

۱-۷- اهداف تحقیق…………………………………………………………………………………………… 14

۱-۸- فرضیه­های تحقیق……………………………………………………………………………………… 14

۱-۹- روش پژوهش…………………………………………………………………………………………… 15

۱-۱۰- سازماندهی تحقیق……………………………………………………………………………………. 15

فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه تحقیق:

۲-۱- مقدمه…………………………………………………………………………………………………….. 17

۲-۲- اهمیت کارایی در کشاورزی………………………………………………………………………… 17

۲-۳- جایگاه صنایع تبدیلی و نقش آن در کاهش ضایعات کشاورزی استان آذربایجان غربی… 18

۲-۴- کارایی: تعریف و روش­های محاسبه……………………………………………………………….. 20

۲-۵- رهیافت­های محاسبه کارایی…………………………………………………………………………. 22

۲-۶- پیشینه تحقیق……………………………………………………………………………………………. 25

2-6-1- مطالعات خارجی………………………………………………………………………………….. 25

2-6-2- مطالعات داخلی……………………………………………………………………………………. 29

فصل سوم: روش تحقیق

۳-۱- مقدمه…………………………………………………………………………………………………….. 33

۳-۲- روش تحقیق…………………………………………………………………………………………….. 33

۳-۳- جامعه آماری و حجم  نمونه…………………………………………………………………………. 33

۳-۴- ابزار اندازه­گیری……………………………………………………………………………………….. 33

۳-۵- تجزیه­آماری…………………………………………………………………………………………….. 34

۳-۶- اندازه­گیری کارایی به روش تحلیل فراگیر داده­ها (DEA)…………………………………….. 34

3-6-1- مدل بازدهی ثابت نسبت به مقیاس (CRS)…………………………………………………… 37

3-6-2- عامل تولید و محصول اضافی (مازاد)………………………………………………………….. 38

3-6-3- مجموعه مرجع…………………………………………………………………………………….. 41

3-6-4- مدل بازدهی متغیر نسبت به مقیاس (VRS)…………………………………………………… 42

3-6-5- مدل حداکثرسازی محصول…………………………………………………………………….. 44

3-6-6- اطلاعات قیمتی و کارایی تخصیصی………………………………………………………….. 46

3-6-7- روش حداقل سازی هزینه……………………………………………………………………….. 46

3-6-8- روش حداکثرسازی درآمد……………………………………………………………………… 47

3-6-9- تحلیل نموداری روش DEA……………………………………………………………………………………………. 48

3-6-10- نکاتی در ارتباط با استفاده از روش DEA………………………………………………………………….. 49

3-6-11- برخی مزایا و اشکالات روش DEA……………………………………………………………………………. 50

۳-۷- داده و اطلاعات………………………………………………………………………………………………………………………. 50

 

پایان نامه

 

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل نتایج

۴-۱- مقدمه…………………………………………………………………………………………………….. 5۳

۴-۲- نتایج توصیفی…………………………………………………………………………………………… 5۳

4-2-1- توزیع فراوانی نسبی جنسیت مدیر عامل­های واحدهای کنسانتره…………………………. 5۳

4-2-2- توزیع فراوانی نسبی سن مدیر عامل­های واحدهای کنسانتره………………………………. 5۴

4-2-3- توزیع فراوانی نسبی تحصیلات  مدیر عامل­های واحدهای کنسانتره…………………….. 5۴

4-2-4- توزیع فراوانی نسبی وضعیت تأهل مدیر عامل­های واحدهای کنسانتره………………….. 5۵

4-2-5- توزیع فراوانی نسبی وضعیت شغلی مدیر عامل­های واحدهای کنسانتره…………………. 5۵

4-2-6- توزیع فراوانی نسبی سابقه کاری مدیر عامل­های واحدهای کنسانتره……………………. 5۶

4-2-7- توزیع فراوانی نسبی تولید محصول دیگر به جز کنسانتره واحدهای کنسانتره………….. 5۷

یک مطلب دیگر :

 

4-2-8- وضعیت مالکیت واحدهای کنسانتره…………………………………………………………… 5۷

4-2-9- توزیع فراوانی نسبی میزان تولید انواع کنسانتره در 1392 در واحدهای کنسانتره…….. 5۸

4-2-10- توزیع فراوانی نسبی میزان استفاده از مواد نگهدارنده در واحدهای کنسانتره…………. 5۸

4-2-11- توزیع فراوانی نسبی کیفیت میوه­های استفاده شده در واحدهای کنسانتره……………. ۵۹

4-2-12- توزیع فراوانی نسبی وضعیت صادرات در واحدهای کنسانتره………………………….. ۵۹

4-2-13- توزیع فراوانی نسبی میزان فروش محصول در صورت تحریم در واحدهای کنسانتره. 6۰

4-2-14- توزیع فراوانی نسبی تأثیر اثرات جوی بر کیفیت محصول در واحدهای کنسانتره…… 6۱

4-2-15- توزیع فراوانی نسبی تأثیر اثرات جوی بر قیمت محصول در واحدهای کنسانتره……. 6۱

۴-۳- نتایج برآورد انواع کارایی……………………………………………………………………………. 6۲

۴-۳-۱- محاسبه کارایی فنی و شناسایی واحدهای مرجع واحدهای کنسانتره …………………….. 6۲

۴-۳-۲-  محاسبه انواع کارایی واحدهای کنسانتره بر اساس مدل بازدهی ثابت نسبت به مقیاس.. 6۴

۴-۳-۳-  محاسبه انواع کارایی واحدهای کنسانتره بر اساس مدل بازدهی متغیر نسبت به مقیاس . 6۶

۴-۳-۴- نتایج حاصل از برآورد کارایی فنی و مقیاس در وضعیت بازدهی متغیر نسبت به مقیاس. 7۰

فصل پنجم: نتیجه­گیری و پیشنهاد ها

۵-۱- مقدمه…………………………………………………………………………………………………….. 7۵

۵-۲- نتیجه­گیری………………………………………………………………………………………………. 7۵

۵-۳- پیشنهادها………………………………………………………………………………………………… 7۸

۵-۴- پیشنهادهای پژوهشی………………………………………………………………………………….. ۷۹

منابع………………………………………………………………………………………………………………. 8۰

ضمائم……………………………………………………………………………………………………………. 8۶

ABSTRAC…………………………………………………………………………………………………… 93

فهرست جداول

جدول 3‑1- اطلاعات مربوط به مقادیر ستانده و نهاده واحدهای کنسانتره در سال 1391……. 5۱

جدول 4-1- توزیع فراوانی نسبی جنسیت مدیر عامل­های­  مورد مطالعه……………………….. 5۳

جدول 4-2- توزیع فراوانی نسبی سن مدیر عامل­های­ مورد مطالعه……………………………. 5۴

جدول 4- 3- توزیع فراوانی نسبی تحصیلات مدیر عامل­های واحدهای کنسانتره……………… 5۵

جدول 4- 4- توزیع فراوانی نسبی وضعیت تأهل مدیر عامل­های واحدهای کنسانتره………….. 5۵

جدول 4-5- توزیع فراوانی نسبی شغلی مدیر عامل­های واحدهای کنسانتره…………………… 5۶

جدول 4- 6- توزیع فراوانی نسبی سابقه کاری مدیر عامل­های واحدهای کنسانتره……………. 5۶

جدول 4- 7- توزیع فراوانی نسبی تولید محصول دیگر به جزکنسانتره میوه توسط واحدهای کنسانتره        5۷

جدول 4-8- وضعیت مالکیت واحدهای کنسانتره……………………………………………. 5۷

جدول 4-9- میزان تولید انواع کنسانتره میوه در سال 1392 در واحدهای کنسانتره………….. 5۸

جدول 4-10- توزیع فراوانی نسبی استفاده از مواد نگهدارنده در واحدهای کنسانتره…………. ۵۹

جدول 4-11- توزیع فراوانی نسبی کیفیت میوه­های استفاده شده در واحدهای کنسانتره………. ۵۹

جدول 4-12- توزیع فراوانی نسبی صادرات  در واحدهای کنسانتره…………………………. 6۰

جدول 4-13- توزیع فراوانی نسبی میزان فروش محصول در صورت تحریم………………….. 6۰

جدول 4- 14- توزیع فراوانی نسبی تاثیر اثرات جوی بر کیفیت محصول در واحدهای کنسانتره 6۱

جدول 4- 15- توزیع فراوانی نسبی تأثیر اثرات بر قیمت محصول در واحدهای کنسانتره……… 6۱

جدول 4-16- انواع کارایی فنی واحدهای کنسانتره براساس مدل بازدهی ثابت نسبت به مقیاس 63

جدول 4-17- نتایج انواع کارایی واحدهای کنسانتره براساس مدل بازدهی ثابت نسبت به مقیاس 6۶

جدول 4-18- نتایج انواع کارایی واحدهای کنسانتره براساس مدل بازدهی متغیر نسبت به مقیاس ۶۹

جدول 4-19 – میزان کارایی فنی و مقیاس با استفاده از مدل بازدهی متغیر نسبت به مقیاس……………..7۲

جدول 4‑20- الگوگیری واحدهای تولیدی آذربایجان غربی از واحدهای مرجع……………… 7۳

فهرست نمودارها

نمودار 2-1- کارآیی تکنیکی، تخصیصی و اقتصادی با رهیافت نهاده گرا……………………. 21

نمودار 3‑1-  منحنی تولید یکسان محصول…………………………………………………… 35

نمودار  3‑2- اندازه­گیری کارایی و مازاد عامل تولید…………………………………………. 40

نمودار 3‑3- تفکیک کارایی فنی به کارایی ناشی از مدیریت و کارایی ناشی از مقیاس……….. 44

نمودار 3‑4- تحلیل پوششی داده­ها بر مبنای حداکثر­سازی محصول…………………………… 46

نمودار 3‑5- تحلیل نموداری روش DEA……………………………………………………. 49

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...