دکتری بررسی نظری و آزمایشگاهی یک خشک کن پیوسته جدید برای محصولات دانه ای به ... |
2-1-1-1-خشككنهای خارج مزرعهای 9
2-1-1-2-خشككنهای داخل مزرعهای 9
2-1-2- طبقهبندی خشككنها بر اساس نحوه تأمین حرارت 9
2-1-2-1-خشككنهای با دمای نزدیك به هوای محیط و دمای پایین 10
2-1-2-2- خشككنهای با درجه حرارت بالا 10
الف) خشككنهای مخزنی (توده ای) 10
ب) خشككنهای پیوسته 12
2-ب-1-خشككنهای جریان متقاطع 13
2-ب-2- خشككنهای جریان مخالف 13
2-ب-3- خشككنهای جریان همسو 13
2-ب-4- خشككنهای جریان مختلط 14
ج) خشككنهای چرخهای 19
2-2- خشک کن های نوین 19
2-2-1- خشك كردن با میكروویو 19
2-2-2- خشك كردن صوتی 20
2-2-3- خشك كردن با پرتو زیر قرمز 20
2-2-4- آب زدایی به روش میدان الكتریكی و مغناطیسی 22
2-2-5- خشک کردن به روش بخار مافوق داغ 22
2-2-6- خشک کردن اسمزی 23
2-2-7- خشک کردن پفكی 24
2-2-8- خشک کن های انجمادی 25
2-2-9- خشک کن های پاششی 25
2-2-9- خشک کن بستر سیال 26
2-2-10- خشک کن های فواره ای 28
2-2-11- خشک کن های ترکیبی 29
2-3- تئوری خشک کردن 35
2-4- دستهبندی رطوبت موجود در دانه 38
2-4-1 رطوبت آزاد: 38
2-4-2- رطوبت غیر پیوندی: 38
2-4-3- رطوبت پیوندی: 38
2-5- ویژگیهای هوای خشككننده: 38
1فشار بخار: 39
رطوبت نسبی: 39
نسبت رطوبتی: 39
درجه حرارت خشك: 39
دمای نقطه شبنم: 40
درجه حرارت تر: 40
حجم مخصوص: 40
آنتالپی: 40
2-6- مراحل مختلف فرایند خشک کردن 41
2-6-1- مرحله با نرخ ثابت 41
2-7- روشهای خشك كردن 44
2-7-1- خشككردن به روش لایه نازك 44
2-7-1-1- روش تئوری 44
2-7-1-1-1-انواع شکل های دانه ها برای شبیه سازی 46
الف) صفحه تخت نامحدود 46
ب) کره 47
ج) استوانه با طول بی نهایت 48
د) متوازی السطوح مستطیلی 48
2-7-1-2- روش تجربی و نیمه تجربی 49
2-7-2- خشككردن به روش لایه ضخیم 52
2-7-2-1- مدل بستر ضخیم 52
2-7-2-2- مدل جریان مخالف 53
2-7-2-3- روش دینامیک سیالات محاسباتی: (CFD) 54
2-7-2-3-1- روابط ریاضی 55
2-7-2-3-2- رژیم های جریان چندفازی 56
2-7-2-3-3-انتخاب یک مدل چند فازی 58
الف)دیدگاه اویلر- اویلر 58
الف-1- مدل حجم سیال 59
الف-2- مدل مخلوط 59
الف-3- مدل اویلری 59
ب- راهنمای انتخاب میان مدل های مخلوط و اویلری 60
2-7-2-3-4- معادلات بقا در مدل اویلری 61
2-7-2-3-6- روش حل مسائل بر اساس C F D 75
الف- روش حل بر اساس فشار 75
ب- روش حل بر مبنای دانسیته 78
2-7-2-4- تحلیل ابعادی 80
2-7-2-4-1-تئوری π 83
2-7-2-4-2- مراحل ایجاد معادله بی بعد بر اساس تحلیل ابعادی 85
فصل سوم 91
3-1- ساختمان خشک کن و متعلقات 93
3-1-1-مخزن خشک کن 93
3-1-2- نقاله های ورودی 93
3-1-3-موتور و گیربکس مورد استفاده 95
3-1-3- شاسی دستگاه 96
3-1-4- الک لرزاننده 96
3-1-5- فن دمنده 97
3-1-6- گرم کن هوا 98
3-2- ابزارهای اندازه گیری به کار گرفته شده 99
3-3- مدل سازی ریاضی 101
3-3-1- تحلیل ابعادی 102
3-3-2-دینامیک سیالات محاسباتی 103
3-3-2-1- انتقال حرارت 105
3-3-2-2- انتقال جرم 105
3-4- بررسی فرایند انتقال حرارت به داخل دانه ذرت در حالت های مختلف خشک شدن 106
3-4-1- بررسی فرایند انتقال حرارت به درون دانه ذرت، زمانی که فقط از هوای گرم استفاده شود 107
3-4-1-1- شرایط مرزی و اولیه در حالت عدم حضور ذرات بی اثر: 109
3-4-2- بررسی انتقال حرارت به درون دانه ذرت زمانی که علاوه بر جریان هوای گرم، از ذرات حامل انرژی نیز استفاده شود 111
3-4-2-1- شرایط مرزی و اولیه در حالتی که 4 ذره بی اثر در اطراف هر دانه وجود داشته باشد: 112
3-4-2-2-حالتی که 8 عدد ذره بی اثر به صورت لایه ای، مطابق شکل 3-12، در اطراف دانه ذرت قرار گیرند. 114
3-4-2-3- حالتی که 12 عدد ذره بی اثر به صورت لایه ای، مطابق شکل 3-13، در اطراف دانه ذرت قرار گیرند. 114
3-4-3- حل معادلات 115
فصل چهارم 117
4-1- تغییرات متوسط دمای دانه ذرت در حالت های مختلف خشک شدن بر اساس امکان سنجی 117
4-2- تغییرات ضریب انتشار رطوبتی دانه متناسب با حرارت هوای خشک کننده 145
4-3- تجزیه واریانس 146
4-3-1- اثر متقابل 148
4-4- تحلیل ابعادی 157
4-4-1- معادله پیش بینی 161
4-4-2- ارزیابی مدل بدست آمده از تحلیل ابعادی 163
4-5- دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) 164
4-6-1- مزایای روش دینامیک سیالات محاسباتی: 189
4-6-2- معایب روش دینامیک سیالات محاسباتی 189
4-6-3- مزایای روش تحلیل ابعادی 190
4-6-4- معایب روش تحلیل ابعادی 190
فصل پنجم 191
5-1- نتیجه گیری 191
5-2- پیشنهادات 193
منابع مورد استفاده 194
فهرست جداول
صفحه | شماره و عنوان |
3 | جدول1-1 انواع روش های خشک کردن محصولات به همراه مزایا و معایب آنها |
81 | جدول2-1-سیستم واحدها |
82 | جدول2-2-سیستم واحدهای بین المللی |
102 | جدول3-1- پارامترهای موثر بر فرایند خشک شدن پیوسته دانه های ذرت |
104 | جدول 3-2- تنظیمات اعمالی در نرم افزار فلوئنت جهت شبیه سازی |
144 | جدول4-1- میانگین نظری دمای دانه ذرت در حالت های مختلف خشک شدن |
145 | جدول4-2- میانگین ضریب انتشار رطوبتی نظری دانه ذرت بر حسبm2/s در حالت های مختلف خشک شدن |
146 | جدول4-3- نتایج تجزیه واریانس |
162 |
با استفاده از معادلات 4-2 تا 4-6 جدول4-4- مقادیر ثابت های
|
برای دیدن جزییات بیشتر و دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
یک مطلب دیگر :
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-08-08] [ 02:01:00 ب.ظ ]
|