ارشد آنالیز شاخص های اقتصادی و انرژی در تولید محصولات گلخانه ای استان زنجان |
2-2-1-3-1- گلخانههای چوبی- 16
2-2-1-3-2- گلخانههای نیمهفلزی- 17
2-2-1-3-3- گلخانههای فلزی یا مدرن- 17
2-2-1-4- دهانه 17
2-2-1-4-2- گلخانههای مجزا 17
2-2-1-4-3- گلخانههای دوقلو- 18
2-2-1-4-4- گلخانههای به هم پیوسته 18
2-2-2- مزایای کشت گلخانهای- 19
2-3- خیار 20
2-3-1- ازدیاد خیار 21
2-3-2- شرایط محیطی رشد خیار 21
2-3-3- برداشت و نگهداری خیار 22
2-4- گوجهفرنگی- 23
2-4-1- ارقام گوجهفرنگی- 23
2-4-2- شرایط محیطی رشد گوجهفرنگی- 24
2-4-3- برداشت و نگهداری گوجهفرنگی- 25
2-5- توتفرنگی- 25
2-5-1- ارقام توتفرنگی- 25
2-5-2- ازدیاد توتفرنگی- 26
2-5-3- شرایط محیط و خاک رشد توتفرنگی- 27
2-5-4- برداشت و نگهداری توتفرنگی- 28
2-6- انرژی- 29
2-6-1- شاخصهای انرژی- 29
2-6-1-1- نسبت انرژی- 30
2-6-1-2- بازده خالص انرژی- 30
2-6-1-3- بهرهوری انرژی- 31
2-6-2- شدت انرژی- 31
2-7- مروری بر تحقیقات انجام شده 32
2-7-1- مروری بر پژوهشهای کاربردی محصولات گلخانهای در ایران- 32
2-7-2- مروری بر پژهشهای کاربردی محصولات گلخانهای در سایر کشورها 36
فصل سوم: مواد و روشها صفحات: 54-41
3-1- مقدمه 42
3-2- اطلاعات مربوط به گلخانههای استان زنجان- 42
3-3- موقعیت جغرافیایی استان زنجان- 44
3-4- مراحل مطالعات انرژی- 45
3-4-1- انرژی ماشین- 45
3-4-2- انرژی سوخت– 46
3-4-3- انرژی کارگری- 46
3-4-4- انرژی کود 47
3-4-5- انرژی سموم شیمیایی- 48
3-4-6- انرژی آبیاری- 48
3-4-7- انرژی حمل و نقل- 49
3-5- بخش اقتصادی- 50
3-6- اندازهگیری میدانی- 50
3-6-1- اندازهگیری فاصله گلخانه تا مراکز فروش– 50
3-6-2- اندازهگیری آب مصرفی 51
3-6-3- اندازهگیری پارامترهای ساختمانی گلخانهها 51
3-7-نرمافزار SPSS- 51
فصل چهارم: نتایج و بحث صفحات: 83-55
4-1- مقدمه 56
4-2- انرژی مصرفی تولید توتفرنگی در گلخانه هیدروپونیک– 56
4-3- انرژی مصرفی تولید خیار در گلخانه خاکی- 61 4-4- انرژی مصرفی تولید گوجهفرنگی در گلخانه خاکی 66
4-5- برآورد درآمد و هزینه تولید توتفرنگی- 69
4-6- برآورد درآمد و هزینه تولید خیار 72
4-7- برآورد درآمد و هزینه تولید گوجهفرنگی- 75
4-8- تجزیه و تحلیل- 78
4-8-1- اثر مساحت زمین و نوع محصول بر کارایی انرژی هیدروپونیک– 78
یک مطلب دیگر :
4-8-2- اثر مساحت زمین و نوع محصول بر کارایی انرژی خیار و گوجهفرنگی- 79
4-8-3- اثر مساحت زمین و نوع کشت گلخانهای بر کارایی انرژی- 81
فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادها صفحات: 88-84
5-1-مقدمه 85
5-2-بحث– 85
5-3-نتیجهگیری کلی- 87
5-4-پیشنهادها 88
منابع 89
فهرست شكلها
شکل 2-1- شماتیکی از تولید محصول در گلخانههای خاکی– 11
شکل 2-2- شماتیکی از تولید محصول در گلخانههای هیدروپونیک— 12
شکل 2-3- نمایی از ریشه محصول تولیدی در گلخانههای هیدروپونیک— 12
شکل 2-4- استفاده از محلول در کشت محصول در گلخانههای هیدروپونیک— 13
شکل 2-5- تولید محصول خیار در گلخانههای خاکی– 20
شکل 2-6- تولید محصول گوجهفرنگی در گلخانههای خاکی– 24
شکل 2-7- تولید محصول توتفرنگی در گلخانههای هیدروپونیک— 26
شکل 3-1- سیمای استان زنجان– 44
شکل 4-1- سهم انرژی مصرفی تولید توتفرنگی در گلخانههای هیدروپونیک— 57
شکل 4-2- نهادههای مصرفی تولید توتفرنگی در سطوح زیر 3000 مترمربع– 58
شکل 4-3- نهادههای مصرفی تولید توتفرنگی در سطوح بالای 3000 مترمربع– 59
شکل 4-4- شاخصهای انرژی و اقتصادی در تولید توتفرنگی– 60
شکل 4-5- مقدار مصرف انرژی عملیاتهای مختلف تولید توتفرنگی– 60
شکل 4-6- سهم انرژی مصرفی برای تولید خیار در گلخانههای خاکی– 62
شکل 4-7- سهم نهادههای مصرفی تولید خیار در سطوح زیر 3000 مترمربع– 63
شکل 4-8- سهم نهادههای مصرفی تولید خیار در سطوح بین 3000 تا 5000 مترمربع– 63
شکل 4-9- سهم نهادههای مصرفی تولید خیار در سطوح بالای 5000 مترمربع– 64
شکل 4-10- شاخصهای انرژی و اقتصادی در تولید خیار 65
شکل 4-11- مقدار مصرف انرژی عملیاتهای مختلف تولید خیار 65
شکل 4-12- سهم انرژی مصرفی برای نهادههای تولید گوجهفرنگی– 66
شکل 4-13- سهم نهادههای مصرفی تولید گوجهفرنگی در سطوح زیر 3000 مترمربع– 67
شکل 4-14- سهم نهادههای مصرفی تولید گوجهفرنگی در سطوح بالای 3000 مترمربع– 67
شکل 4-15- شاخصهای انرژی و اقتصادی در تولید گوجهفرنگی– 68
شکل 4-16- مقدار مصرف انرژی عملیاتهای مختلف تولید گوجهفرنگی– 69
شکل 4-17- برآورد هزینه برای نهادههای تولید توتفرنگی در گلخانههای هیدروپونیک— 70
شکل 4-18- سهم هزینه در تولید توتفرنگی در گلخانههای هیدروپونیک— 71
شکل 4-19- شاخص اقتصادی در تولید توتفرنگی در گلخانههای هیدروپونیک— 72
شکل 4-20- برآورد هزینه برای نهادههای تولید خیار در گلخانههای خاکی- 72
شکل 4-21- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح زیر 3000 مترمربع در گلخانههای خاکی- 73
شکل 4-22- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح بین 3000 تا 5000 مترمربع- 74
شکل 4-23- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح بالای 5000 مترمربع– 74
شکل 4-24- شاخص اقتصادی در تولید خیار در گلخانههای خاکی– 75
شکل 4-25- برآورد هزینه برای نهادههای تولید گوجهفرنگی در گلخانههای خاکی– 76
شکل 4-26- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح زیر 3000 مترمربع 76
شکل 4-27- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح بالای 3000 مترمربع– 77
شکل 4-28- شاخص اقتصادی در تولید گوجهفرنگی در گلخانههای خاکی– 77
فهرست جداول
جدول 3-1- دوره کشت محصولات مورد بررسی استان زنجان- 43
جدول 3-2- پرسشنامه بررسی مصرف انرژی در گلخانه 52
جدول 4-1- تجزیه واریانس کارایی انرژی در دو سطح مساحت و دو سطح نوع محصول- 78
جدول 4-2- مقایسه میانگین کارایی انرژی در سطوح مختلف نوع محصول- 79
جدول 4-3- تجزیه واریانس کارایی انرژی در دو سطح مساحت و دو سطح نوع محصول- 80
جدول 4-4- مقایسه میانگین کارایی انرژی در سطوح مختلف نوع محصول- 80
جدول 4-5- مقایسه میانگین کارایی انرژی در سطوح مختلف کشت- 81
جدول 4-6- تجزیه واریانس کارایی انرژی در دو سطح مساحت و دو سطح نوع محصول- 82
جدول 4-7- مقایسه میانگین کارایی انرژی نوع محصول با استفاده از آزمون دانكن(5درصد) 83
چكیده
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-30] [ 11:08:00 ق.ظ ]
|