لیکن پلان.. 5

انواع لیکن پلان دهانی.. 5

لیکن پلان رتیکولار 6

لیکن پلان اروزیو  و زخمی.. 6

لیکن پلان پاپولر. 6

لیکن پلان پلاک مانند. 6

لیکن پلان بولوز 7

لیکن پلان آتروفیک…. 7

لیکن پلان پیگمانته. 7

پاتوفیزیولوژی.. 8

  1. نقش سیستم ایمنی با واسطه سلولی.. 8
  2. نقش سایتوکاین ها 9
  3. نقش آنتی اکسیدان ها 10

تشخیص OLP.. 11

لیکن پلان و خطر تبدیل به بدخیمی.. 11

درمان ها 13

1.کورتیکو استرویید‌های موضعی و سیستمیک…. 13

  1. مهار کننده‌های کلسی نورین.. 13

3.رتینوئید ها 14

4.استفاده از سیستم‌های نوری.. 15

  1. برداشتن پلاک و جرم بالا و زیر لثه ای.. 15

6.کنترل استرس…. 15

درمان‌های جایگزین.. 16

محصولات کندوی عسل.. 17

بره موم (پروپولیس) 17

ژله شاهانه. 17

عسل.. 17

خواص عسل.. 18

عسل و دستگاه ایمنی.. 18

خاصیت ضد التهابی.. 18

اثر آنتی میکروبیال.. 19

پایان نامه

 

عسل و ترمیم زخم.. 20

عسل و اثر ضد سرطان.. 21

مروری بر متون.. 22

مقالات مربوط به درمان‌های مختلف لیکن پلان(آلترناتیو و غیر الترناتیو) 22

مقالات مربوط به اثر عسل و دیگر محصولات کندوی زنبور عسل در درمان بیماری‌های مختلف… 25

اثر آنتی میکروبیال.. 25

اثر ترمیم زخم.. 26

اثر ضد التهاب… 28

اثرات ضد سرطان.. 29

دیگر اثرات… 30

فصل دوم: مواد و روش ها 31

بیان مسئله و ضرورت انجام تحقیق… 32

اهداف و فرضیات… 32

الف) هدف كلی.. 32

ب) اهداف اختصاصی.. 33

ج) اهداف كاربردی.. 33

د) فرضیات یا سؤالات تحقیق.. 33

روش اجرای طرح.. 34

روش تجزیه و تحلیل داده ها و بررسی آماری: 41

معیارهای ورود و خروج مطالعه. 42

معیارهای ورود: 42

معیارهای خروج.. 42

فصل سوم:یافته ها 43

یافته ها 44

بررسی بیماران از لحاظ تعداد و دیگر متغیر ها 44

الف.توزیع جنسی: 44

ب.میزان تحصیلات: 44

ج.سابقه درمانی: 45

بررسی تحلیلی عوامل موثر. 45

الف.همگن بودن دو گروه 45

1.جنس…. 46

2.سن.. 46

3.سابقه درمان قبلی لیکن پلان.. 47

4.اندازه و شدت درد و سوزش…. 47

5.اندازه و شدت‌ ضایعه آتروفیک و اروزیو. 48

6.اندازه‌ و شدت ضایعه زخمی.. 48

7.اندازه و شدت ابتلا به بیماری.. 48

  1. تعداد سال ابتلا به بیماری.. 48
  2. یک مطلب دیگر :
  3. تحقیق رایگان درمورد سازمان ملل، استفاده از زور، سفارتخانه

9.تعداد ضایعات… 48

10.محل ضایعات… 49

11.رابطه میزان تحصیلات و بهبودی.. 49

ب) بررسی متغیر‌ها در جریان مطالعه. 49

1- میانگین میزان بهبودی ضایعات محل‌های گوناگون به تفکیک گروه(مقایسه جلسه ویزیت و جلسه آخر) 49

2-میزان درد و سوزش…. 50

3-اندازه‌ و شدت  ضایعه آتروفیک و اروزیو. 52

4.اندازه‌ ضایعه زخمی.. 54

5.شدت ابتلا به بیماری.. 55

ج.بررسی تعداد بیماران با بهبودی کامل و متوسط در هر گروه در پایان مطالعه. 57

1.میزان بهبودی درد و سوزش در گروه 57

2.میزان بهبودی اندازه‌ ضایعه آتروفیک…. 58

3.میزان بهبودی اندازه‌ ضایعه زخمی.. 58

4.شدت بیماری.. 58

میزان رضایت از درمان.. 59

فصل چهارم: بحث و نتیجه‌گیری.. 60

بحث و نتیجه گیری.. 61

میزان مصرف و طریقه مصرف عسل.. 64

سن و جنس…. 65

بهبودی درد و سوزش و شدت ضایعات… 65

شدت درد و سوزش و اندازه‌ ضایعات طی جلسات… 67

پیشنهادت… 69

منابع.. 70

تصاویر. 82

Abstract.. 89

 

 

 

«فهرست جداول»

 

 

عنوان صفحه

جدول 1. سن افراد تحت مطالعه به تفکیک گروه مطالعه. 46

جدول 2.توزیع بیماران از لحاظ سابقه پزشکی.. 47

جدول 3. درصد درگیری محل‌های گوناگون دهان به تفکیک گروه 49

جدول 4. میانگین میزان بهبودی ضایعات محل‌های گوناگون به تفکیک گروه 50

جدول 5. میانگین میزان درد و سوزش طبق معیار VAS و میزان بهبودی VAS در جلسات مختلف… 51

جدول 6. میانگین شدت ضایعه آتروفیک و میزان بهبودی در جلسات مختلف درمان.. 52

جدول 7. میانگین اندازه زخمی و میزان بهبودی ضایعه زخمی.. 54

جدول 8. میانگین شدت ابتلا و میانگین بهبودی ابتلا بر اساس معیار thongprasom  طی جلسات درمانی.. 56

جدول 9. میزان بهبودی درد و سوزش در بیماران دو گروه مطالعه. 57

جدول 10. میزان بهبودی اندازه‌ ضایعه آتروفیک در بیماران دو گروه مطالعه. 58

جدول 11.میزان بهبودی ضایعه زخمی در بیماران دو گروه مطالعه. 58

جدول 12.میزان بهبودی شدت ابتلا در بیماران دو گروه مطالعه. 59

 

 

 

 

 

«فهرست تصاویر»

 

 

عنوان صفحه

تصویر 1. بسته بندی عسل صدر برای استفاده یک هفته بیمار 83

تصویر 2. سیم قابل انعطاف برای اندازه گیری اندازه‌ ضایعه. 83

تصویر 3. اندازه گیری عرض ضایعه توسط کولیس…. 84

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...