پایان نامه و مقاله

 

فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده —————- 1
فصل اول: مطالعات مقدماتی 2
1-1 مقدمه ————- 3
1-2 بیان مسئله———– 4
1-3 اهمیت، ضرورت واهدافبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————— 4
1-4 پیشینه تحقیق——— 5
1-5 تعاریف واژه های تخصصیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————– 6
فصل دوم: شرح اجمالی تحقیق 8
2-1 غلات و اهمیت آن—– 9
2-2 نگهداری غلات ——- 10
2-3 آماده سازی غلات پیش از ذخیره سازیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد—— 10
2-4 ذخیره سازی و شرایط کلی نگهداری غلات در سیلوها ———– 11
2-4-1 برنامه‌های HACCP در خصوص سـیلوهای گندم ———– 12
2-5 تجهیزات ذخیره سازی غلات بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———— 13
2-5-1 انواع سیستم های انباری و سیلوها بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد——- 15
2-5-1-1 انبارهای ساده—– 15
2-5-1-2 انبارهای مكانیزه— 15
2-5-1-3 انبارهای بتنی كروی مكانیزهبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 15
2-5-1-4 نگهداری و ذخیره سازی غلات در كیسه های پلی اتیلن——- 16
2-5-1-5 نگهداری غلات در فضای بازبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد——— 16
2-5-1-6 سیلوهای بتنی غلاتبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————— 16
2-5-1-7 سیلوهای فلزی—- 17
2-6 مدیریت و بهداشت انبارهابلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————— 18
2-6-1 شرایط ساختمان انبار– 19
2-6-2 بهداشت انبار——- 20
2-6-3 پذیرش محصول در انباربلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————– 20
2-6-4 بازرسی و کنترل انبار- 20
2-6-4-1 نمونه برداری—– 21
2-6-4-2 غربال کردن—— 22
2-6-4-3 تهویه دانه ها—– 22
2-6-4-4 بررسی منظم و تخصصی انباربلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد——— 22
2-6-5 تخلیه انبار——— 23
2-7 انواع آفات انباری غلات و چگونکی شناخت آن ها————– 23
2-7-1 حشرات انباری—— 24
2-7-1-1 شپشه سرخرطومی گندمبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————- 24
2-7-1-1 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 25
2-7-1-1 -2 بیولوژی حشره- 25
2-7-1-1 -3 نحوه خسارت– 26
2-7-1-1 -4 روش كنترل — 26
2-7-1-2 شپشه (سرخرطومی) برنج بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———– 26
2-7-1-2 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 26
2-7-1-2 -2 بیولوژی حشره- 27
2-7-1-2 -3 نحوه خسارت– 27
2-7-1-2 -4 روش كنترل — 27
2-7-1-3 شپشه دندانه دار غلاتبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————– 27
2-7-1-3 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 27
2-7-1-3 -2 بیولوژی حشره- 28
2-7-1-3 -3 نحوه خسارت– 28
2-7-1-3 -4 روش كنترل — 29
2-7-1-4 شپشه ذرت —— 29
2-7-1-4 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 29
2-7-1-4 -2 بیولوژی حشره- 29
2-7-1-4 -3 نحوه خسارت– 29
2-7-1-4 -4 روش كنترل — 29
2-7-1-5 شپشه کوچک غلاتبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————— 30
2-7-1-5 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 30
2-7-1-5 -2 بیولوژی حشره- 30
2-7-1-5 -3 نحوه خسارت– 30
2-7-1-6 شپشه آرد —— 31
2-7-1-6 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 31
2-7-1-6 -2 بیولوژی حشره- 32
2-7-1-6 -3 نحوه خسارت– 33
2-7-1-6 -4 روش كنترل — 33
2-7-1-7 لمبه گندم ——- 34
2-7-1-7 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 34
2-7-1-7 -2 بیولوژی حشره- 34
2-7-1-7 -3 نحوه خسارت– 35
2-7-1-8 بید غلات ——- 36
2-7-1-8 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 36
2-7-1-8 -2 بیولوژی حشره- 36
2-7-1-8 -3 نحوه خسارت– 36
2-7-1-9 شب پره هندی — 36
2-7-1-9 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 37
2-7-1-9 -2 بیولوژی حشره- 37
2-7-1-9 -3 نحوه خسارت– 37
2-7-1-10 سوسك عنكبوتی زرد بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————- 37
2-7-1-10 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 37
2-7-1-10 -2 بیولوژی حشرهبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————— 38
2-7-1-11 سوسك آرد —- 38
2-7-1-11 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 38
2-7-1-11 -2 بیولوژی حشرهبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————— 38
2-7-1-11 -3 نحوه خسارت- 38
2-7-1-12 سوسك نان —– 38
2-7-1-12 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 38
2-7-1-12-2 بیولوژی حشره- 38
2-7-1-12-3 نحوه خسارت- 39
2-7-2 کنه ها ———– 39
2-7-1-1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————- 39
2-7-1-2 بیولوژی کنه—— 39
2-7-1-3 نحوه خسارت—- 40
2-7-1-4 روش كنترل —– 40
2-7-2-1 کنه آرد——— 41
2-7-2-1 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 41
2-7-2-1 -2 بیولوژی کنه— 41
2-7-2-1 -3 نحوه خسارت– 41
2-7-3 موش های انباری—- 42
2-7-3-1 موش سیاه——- 42
2-7-3-1 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 42
2-7-3-1 -2 بیولوژی جانور- 42
2-7-3-2 موش نروژی—– 43
2-7-3-2 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 43
2-7-3-2 -2 بیولوژی جانور- 43
2-7-3-3 موش خانگی—– 43
2-7-3-3 -1 مشخصات مرفولوژیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 43
2-7-3-3 -2 بیولوژی جانور- 43
2-7-3-4 کنترل و مبارزه با موش هابلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———– 44
2-7-4 نحوه خسارت و زیان های آفات انباریبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد—- 44
2-7-4-1 زیان های کمی—- 44
2-7-4-2 زیان های کیفی—- 45
2-7-4-3 زیان های بهداشتی- 45
فصل سوم: روش آماری مورد استفاده 47
3-1روش AHP———- 48
3-1-1 ساخت درخت سلسله مراتبی بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———– 48
3-1-2 محاسبه وزن در فرآیندتحلیل سلسله مراتبی بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد- 48
3-1-2-1 روش های محاسبه وزن نسبی بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد——– 49
3-1-2-2 محاسبه وزن نهایی – 49
3-1-3 محاسبه نرخ ناسازگاری بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————– 49
3-1-3-1 ماتریس سازگار و خصوصیات آن بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد—— 49
3-1-3-2 ماتریس ناسازگار و خصوصیات آن بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد—– 50
3-1-4 AHP گروهی —– 52
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل روش ها 53
4-1 روش های پاکسازی و مبارزه با آفات بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد——- 54
4-1-1 بکارگیری مواد شیمیایی در پاکسازی و مبارزه بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد 54
4-1-1-1 سموم گردی —– 55
4-1-1-2 سموم مایع —— 55
4-1-1-2-1 سموم مایع به فرم مایع بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———– 56
4-1-1-2-2 سموم با پایه جامد بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————– 56
4-1-1-2-2-1 سولفور دوکربن بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————– 56
4-1-1-2-2-2 آکریلونیتریل– 57
4-1-1-2-2-3 دی کلرواتان– 57
4-1-1-2-2-4 کلروپیکرین – 58
4-1-1-2-2-5 اکسید اتیلن– 58
4-1-1-3 سموم گازی —– 60
4-1-1-3-1 ارزش های اصلی سموم گازی بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد—— 60
4-1-1-3-1-1 سرعت انتشار گازبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————- 60
4-1-1-3-1-2 جذب سطحی بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————— 60
4-1-1-3-1-3 جذب و ترکیب با مواد بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد——— 60
4-1-1-3-1-4 تهویه —— 61
4-1-1-3-1-5 واکنش شیمیایی بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————– 61
4-1-1-3-1 متیل بروماید — 61
4-1-1-3-2 فسفین(هیدروژن فسفره) بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 63
4-1-1-3-3 دی برمواتان—- 64
4-1-1-4 فشنگ و بمب گاز – 66
4-1-1-5 سایر سموم(گرانولی، دودزا و نوارهای سمی) ————– 66
4-1-1-6 بکارگیری مواد شیمیایی در مبارزه با موش ها————– 66
4-1-1-6-1 بررسی آلودگی و تخمین جمعیت موش ها————– 66
4-1-1-6-2 موش کش های تدخینی بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 66
4-1-1-6-3 موش کش های معدنیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———— 67
4-1-1-6-3-1 فسفودوزنگ – 67
4-1-1-6-4 موش کش های گیاهیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———— 67
4-1-1-6-5 جونده کش آنتی کواگولانتبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد——– 68
4-1-2 روش های غیر شیمیایی پاکسازی آفات انباریبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد 68
4-1-2-1 روش های نوین— 68
4-1-2-1-1روش های مکانیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————– 68
4-1-2-1-2 تغییر در دما و رطوبت محیطبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد——- 69
4-1-2-1-3 استفاده از گردهای غیر سمی(خاک دیاتومه)————- 71
4-1-2-1-4 روش های پرتودهیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————- 73
4-1-2-1-5 اثر اسانس های گیاهیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———— 75
4-1-2-1-6 بکارگیری غلظت کم فسفین، دی اکسید کربن و گرما——- 76
4-1-2-1-6-1 گاز فسفین با غلظت ppm100-65 بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد 76
4-1-2-1-6-2 گاز دی اکسید کربن با غلظت 5-3 درصد ———— 76
4-1-2-1-6-3 دمای 37-32 درجه سانتیگرادبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد—– 76
4-1-2-1-6-4 زمان ضدعفونی سازی به مدت 36-24 ساعت———- 76
4-1-2-1-7 استفاده از دی اکسید کربن در فشار بالابلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد- 77
4-1-2-1-8 استفاده از گاز ازنبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————— 77
4-1-2-1-8-1 شماتیک دستگاه تولید ازن بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد——- 81
4-1-2-2 کنترل بیولوژیکی— 85
4-1-2-3 کنترل بیولوژیکی-فیزیکیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———— 86
4-1-2-3-1 استفاده از امواج فراصوتبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 86
4-2 مدیریت تلفیقی آفات— 87
4-2-1 سطوح اکولوژیکی—- 87
4-2-2 سطوح اقتصادی—– 88
4-2-2-1 آستانه سودآوری — 88
4-2-2-2 مرز خسارت —– 88
4-2-2-3 سطح زیان اقتصادی بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————— 88
4-2-2-4 آستانه اقتصادی — 88
4-2-3 تلفیق روش ها—— 88
4-2-4 اجرا، ارزیابی، ترویج و توسعهبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———– 89
4-3 بررسی و تجزیه و تحلیل روش های پاکسازی به کمک AHP——- 89
4-3-1 مدل شاخص های ارزیابی آلترناتیو هابلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد—– 89
4-3-2 انتخاب بهترین روش پاکسازی از بین روش شمیایی و غیرشیمیایی– 90
4-3-2-1 ترسیم نمودار سلسله مراتبیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 90
4-3-2-2 تعیین گزینه مناسب به کمک روش AHPبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد 90
4-3-3 انتخاب بهترین روش از روش های غیر شیمیایی————– 95
4-3-3-1 ترسیم نمودار سلسله مراتبیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 93
4-3-3-2 تعیین گزینه مناسب به کمک روش AHPبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد 93
4-3-4 انتخاب بهترین روش از روش های نوینبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد— 97
4-3-4-1 ترسیم نمودار سلسله مراتبیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 97
4-3-4-2 تعیین گزینه مناسب با کمک روش AHPبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد- 97
فصل پنجم: تفسیر ، نتیجه گیری و جمع بندی 108
5-1 مقدمه————– 109
5-2 تفسیر کلی———– 109
2-6 پیشنهادات حاصل از پژوهش بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————- 110
منابع و مآخذ————- 111
چکیده لاتین ———— 113

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یک مطلب دیگر :

 
فهرست جداول
عنوان صفحه
2-1 ویژگی های گرمایی گندم و دیوارهای سیلو ————— 14
2-2 مهمترین گونه های کنه های انباریبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد—— 41
3-1 مقیاس های انجام مقایسات زوجیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد—— 51
4-1 مقدار مصرف سم کارتکسبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———– 59
4-2 خواص فیزیکی فستوکسینبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———– 64
4-3 مدت فومیگاسیون فستوکسین در درجه حرارت مختلف——– 64
4-4 اثر ارتفاع بر درجه حرارت برخی از محصولات انباری——— 69
4-5 برخی از میکروارگانیسم های نابود شده تحت تاثیر ازن——– 80
4-6 مشخصات دستگاه ازنبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————– 82
4-7 شرایط محیطی مناسب برای کار دستگاه مولد گاز ازن——— 85
4-8 جداول ارزیابی گزینه ها(مرحله اول)بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد—– 91
4-9 جداول ارزیابی گزینه ها(مرحله دوم)بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد—- 94
4-10 جداول ارزیابی گزینه ها(مرحله سوم)بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد— 98

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست نمودارها
عنوان صفحه
4-1 مدل شاخص های اثر گذار بر روی تعیین بهترین روش پاکسازی——- 89
4-2 نمودار سلسله مراتبی انتخاب بهترین روش پاکسازی————— 90
4-3 نمودار سلسله مراتبی انتخاب بهترین روش غیر شیمیایی————- 93
4-4 نمودار سلسله مراتبی انتخاب بهترین روش نوینبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد– 97
   
   

 فهرست اشکال

 

 

 

 

 

 

 

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...