کشاورزی بررسی اثرات پیش تیمار بذر ... |
9-2-1 دوره گلدهی.. 10
10-2-1دوره پر شدن دانه. 11
11-2-1 دوره خشک شدن دانه. 12
12-2-1 نیاز گرمایی ذرت… 12
13-2-1ویژگیهای زراعی و فیزیولوژیک ذرت… 12
1-3-1عملیات کاشت ذرت… 13
2-3-1 زمان کاشت ذرت… 13
3-3-1 فاصله کاشت… 13
4-3-1 عمق کاشت… 13
4-1 عملیات داشت… 14
1-4-1کولتیواتور ودندانه زدن. 14
2-4-1 کنترل علف های هرز. 14
3-4-1- آبیاری.. 114
4-4-1 کوددهی.. 15
5-1 برداشت… 15
فصل دوم بررسی منابع. 16
1-2پیش تیمار بذر. 16
1-1-2تاثیر پیش تیمار بذر بر جوانه زنی واستقرار اولیه گیاهچه. 18
2-1-2 تاثیر پیش تیمار بذر برافزایش دانه محصول و بیوماس. 18
3-1-2پیشتیمار بذر وزودرسی.. 19
4-1-2 نقش پیش تیمار بذردر بهبود رفتار جوانه زنی تحت شرایط تنشهای محیطی.. 20
5-1-2 تاثیر پیش تیمار بذر بر بهبود وکارایی مصرف آب… 20
6-1-2 تاثیر پیش تیمار بذربرکاهش خسارت ناشی از عوامل بیماریزا. 21
2-2 انواع پیش تیمار. 21
1-2-2 هیدروپرایمینگ… 21
2-2-2 اسموپرایمینگ… 21
3-2-2 هالوپرایمینگ… 21
4-2-2 ماتریکوپرایمینگ… 21
5-2-2 ترموپرایمینگ… 21
6-2-2 هورموپرایمینگ… 21
7-2-2 بیو پرایمینگ… 21
3-2 پیش تیمار ذرت… 25
4-2 اثرات مفید و محاسن پرایمینگ… 26
1-4-2 اثر بر جوانه زنی واستقرار گیاهچه. 26
2-4-2 اثر بر سنتز پروتیئین ها 28
3-4-2 اثر بر سنتزاسید نوکلئیک. 28
4-4-2 اثر بر تقسیم سلولی.. 29
5-4-2 اثر بر نفوذپذیری غشاء. 29
6-4-2 افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش ها 30
7-4-2 اثر بر خواب بذر. 31
8-4-2 اثر بر وقایع ترمیم و فساد بذر. 31
5-2 جنبه های منفی پرایمینگ… 32
6-2 تنش شوری.. 33
7-2 وضعیت خاک های شور در جهان. 34
8-2 خاکهای شور در ایران. 34
9-2 طبقه بندی خاک های شور 35
1-9-2- خاک های شور. 35
2-9-2 خاکهای سدیمی.. 35
3-9-2 خاک های شور- سدیمی.. 36
10-2 طبقه بندی گیاهان براساس واکنش آنها به شوری.. 36
11-2 اثرات ظاهری تنش شوری بر گیاه 37
12-2 اثرات فیزیولوژیک تنش شوری برگیاه 39
1-12-2 تنش اسمزی ناشی از تنش شوری.. 39
2-12-2- تنش سمییت یونی ناشی از شوری.. 40
3-12-2 تنش عناصرغذایی ناشی از شوری.. 40
13-2 معیارهای تحمل نسبت به شوری.. 41
14-2 روشهای ارزیابی تحمل به شوری گیاهان. 41
15-2 مقاومت گیاهان در برابر شوری.. 42
یک مطلب دیگر :
16-2 سازوکارهای مقاوم به شوری.. 42
17-2 تحقیقات انجام شده در رابطه با شوری در گیاهان زراعی.. 43
1-17-2 جوانه زنی 43
2-17-2 رشد رویشی.. 46
3-17-2 غلظت پروتئین کل.. 48
4-17-2 عملکرد دانه و محتوی روغن.. 49
فصل سوم:مواد و روش ها 51
1-3 تاریخ و موقعیت جغرافیایی و وضعیت اقلیمی محل اجرای آزمایش… 51
2-3 طرح آزمایشی.. 52
3-3 روش کار در آزمایشگاه 52
4-3 اسمو پرایمینگ با پلی اتیلن گلیکول. 53
5-3 روش کار در گلخانه. 54
6-3 روش آماری تجزیه وتحلیل داده ها. 56
فصل چهارم:نتایج و بحث… 57
1-4 آزمایشگاه 57
1-1-4 درصد جوانه زنی.. 57
2-1-4 سرعت جوانه زنی.. 57
3-1-4 وزن تر وخشک ریشه چه. 59
4-1-4 طول ریشه چه. 60
5-1-4- وزن تر و خشک کلئوپتیل.. 62
6-1-4 طول کلئوپتیل.. 63
7-1-4 وزن تر وخشک گیاهچه. 63
8-1-4 طول گیاهچه 64
9-1-4 بنیه بذر 68
10-1-4 ضریب آلومتری.. 69
11-1-4 نسبت وزن خشک ریشه چه به وزن خشک کلئوپتیل.. 70
2-4 گلخانه. 74
1-2-4 وزن تر و خشک ریشه. 74
2-2-4 وزن تر و خشک ساقه. 74
3-2-4 وزن تر و خشک برگ… 75
4-2-4- ارتفاع بوته. 78
5-2-4 طول و عرض برگ… 78
6-2-4 کلروفیلa وb. 79
7-2-4 کارتنوئید. 80
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات… 83
1-5 نتیجه. 83
2-5 پیشنهادات… 84
فصل ششم: منابع مورد استفاده 85
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول 1-4 نتایج تجزیه واریانس در شرایط آزمایشگاه 66
جدول 2-4 مقایسه میانگین ها در شرایط آزمایشگاه 67
ادامه جدول 1-4 نتایج تجزیه واریانس در شرایط آزمایشگاه 71
ادامه جدول 2-4 مقایسه میانگین ها در شرایط آزمایشگاه 72
جدول 3-4 نتایج تجزیه واریانس درشرایط گلخانه. 76
جدول 4-4 مقایسه میانگین ها در شرایط گلخانه… 77
ادامه جدول3-4 نتایج تجزیه واریانس در شرایط گلخانه. 81
ادامه جدول 4-4 مقایسه میانگین ها در شرایط گلخانه. 882
جدول1-3 خلاصه آمار هواشناسی شهرستان شاهرود در طول فصل رشد ذرت درسال1391. 51
بررسی اثرات پیش تیمار بذر بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه ذرت در شرایط تنش شوری
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-08-10] [ 11:15:00 ق.ظ ]
|