علوم دامی اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد، فراسنجههای ... |
بررسی منابع. 6
2-1 کیفیّت گوشت.. 7
2-2 پراکسیداسیون چربی. 8
2-2-1 مرحله آغازین. 8
2-2-2 مرحله انتشار. 9
2-2-3 مرحله پایانی. 9
2-3 فاکتورهای موثر در پراکسیداسیون گوشت و فرآوردههای گوشت.. 10
2-3-1 نقش آهن در پراکسیداسیون چربی. 11
2-3-2 اکسیداسیون میوگلوبین در غذاهای گوشتی. 12
2-3-3 نقش اکسیمیوگلوبین در اکسیداسیون چربی. 13
2-3-4 نقش متمیوگلوبین در اکسیداسیون چربی. 13
2-3-5 نقش فریلمیوگلوبین در اکسیداسیون چربی. 13
2-4 آنتیاکسیدانها 14
2-5 آنتیاکسیدانهای طبیعی. 14
2-5-1 اکلیل کوهی (رزماری) 15
2-5-1-1 اثرات سیتو توکسیک رزماری.. 16
2-5-1-2 اثر رزماری بر کیفیّت میکروبی گوشت.. 16
2-5-1-3 اثر آنتیاکسیدانی رزماری.. 16
2-5-2 ویتامین E. 17
2-5-2-1 اثرات ویتامین E. 17
2-6 اثر رزماری و ویتامین E بر کیفیّت و اکسیداسیون گوشت.. 18
2-7 اثر فارماکولوژیک رزماری.. 21
2-8 اثر رزماری بر عملکرد جوجههای گوشتی. 21
2-9 اثر ویتامین E بر سیستم ایمنی و عملکرد جوجههای گوشتی. 22
2-10 صفات مورد مطالعه در این طرح. 23
2-10-1 سیستم ایمنی. 23
2-10-1-1 ایمنی ذاتی. 24
2-10-1-1-1 ژنتیک… 24
2-10-1-1-2 جمعیت میکروبی. 24
2-10-1-1-3 مژههای سیستم تنفسی. 24
2-10-1-2 ایمنی اکتسابی. 25
2-10-1-2-1 ایمنی هومورال. 25
2-10-1-2-2 ایمنی سلولی. 25
2-10-1-3 ویژگیهای سیستم ایمنی پرندگان. 26
2-10-1-4 بورس فابریسیوس.. 26
2-10-1-5 تیموس.. 27
2-10-1-6 مکانیسم پاسخ ایمنی. 27
2-10-1-7 آنتی بادی.. 28
2-10-1-8 انواع ایمونوگلوبولین. 28
2-10-1-8-1 ایمونوگلوبولین Y. 28
2-10-1-8-2 ایمونوگلوبولین M.. 29
2-10-1-8-3 ایمونوگلوبولین A. 29
2-10-1-9 ساختمان ایمونوگلوبولینها 29
2-10-2 کیفیّت لاشه جوجههای گوشتی. 30
2-10-3 فراسنجههای خونی. 30
فصل سوم. 32
مواد و روشها 32
3-1 مکان و موقعیت انجام تحقیق. 33
3-2 مراحل آمادهسازی سالن پرورش پیش از آغاز دوره پرورش.. 33
3-3 شرایط محیطی پرورش.. 33
3-3-1 دما 33
3-3-2 رطوبت.. 34
3-3-3 نور. 34
3-4 دانخوری و آبخوری.. 34
3-5 برنامه بهداشتی و واکسیناسیون. 34
3-6 تزریق محلول SRBC. 36
3-7 نمونهگیری.. 36
3-8 مدیریت دوره پرورش.. 36
3-9 تیمارهای آزمایشی. 37
3-10 طرح آماری آزمایش… 37
3-11 ترکیب مواد خوراکی و مغذی جیرههای مورد استفاده در پرورش.. 38
3-12 ترکیب مواد پودر رزماری.. 43
3-13 فراسنجههای مورد آزمایش و روش اندازهگیری آنها 43
3-13-1 صفات مورد رکوردگیری و روش اندازهگیری عملکرد و تفکیک لاشه. 43
3-13-1-1 افزایش وزن. 43
3-13-1-2 مصرف خوراک… 43
3-13-1-3 ضریب تبدیل خوراک… 44
3-13-1-4 انرژی متابولیسمی مصرفی. 44
3-13-1-5 ضریب تبدیل انرژی متابولیسمی. 44
3-13-1-6 پروتئین مصرفی. 44
3-13-1-7 ضریب تبدیل پروتئین مصرفی. 44
3-13-1-8 هزینه خوراک لازم برای هر کیلوگرم افزایش وزن زنده 44
3-13-1-9 شاخص تولید. 44
3-13-2 تفکیک لاشه. 45
3-13-3 اندازهگیری فراسنجههای خونی. 45
3-13-3-1 اندازهگیری اسید اوریک… 46
3-13-3-2 اندازهگیری کلسترول کل. 46
3-13-3-3 اندازهگیری تریگلیسیرید. 46
3-13-3-4 اندازهگیری لیپوپروتئین با تراکم بسیارکم. 47
3-13-3-5 اندازهگیری لیپوپروتئین با تراکم بالا. 47
3-13-3-6 اندازهگیری لیپوپروتئین با تراکم کم. 47
3-13-3-7 اندازهگیری AST. 47
3-13-3-8 اندازهگیری ALT. 48
3-13-3-9 اندازهگیری پروتئین کل. 48
3-13-3-10 اندازهگیری آلبومین. 49
3-13-3-11 اندازهگیری گلوبولین. 49
3-13-4 اندازهگیری سیستم ایمنی. 49
3-13-4-1 آزمایش HI 49
3-13-4-2 روش انجام آزمایش HA. 49
3-13-4-3 روش انجام آزمایش HI 50
3-13-4-4 روش انجام آزمایش الایزا 50
3-13-4-5 روش انجام آزمایش SRBC. 51
3-13-5 کیفیّت گوشت.. 52
3-13-5-1 روش اندازهگیری TBA. 52
فصل چهارم. 53
نتایج. 53
یک مطلب دیگر :
4-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد جوجههای گوشتی. 54
4-1-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد جوجههای گوشتی در هفته اول. 54
4-1-1-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر خوراک مصرفی هفته اول. 54
4-1-1-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر افزایش وزن هفته اول. 54
4-1-1-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل خوراک هفته اول. 54
4-1-1-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر میزان انرژی متابولیسمی دریافتی هفته اول. 55
4-1-1-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل انرژی هفته اول. 55
4-1-1-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر میزان پروتئین دریافتی هفته اول. 56
4-1-1-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل پروتئین دریافتی هفته اول. 56
4-1-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد جوجههای گوشتی در هفته دوم. 57
4-1-2-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر خوراک مصرفی هفته دوم. 57
4-1-2-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر افزایش وزن هفته دوم. 58
4-1-2-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل خوراک هفته دوم. 58
4-1-2-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر انرژی دریافتی هفته دوم. 58
4-1-2-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل انرژی هفته دوم. 59
4-1-2-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر پروتئین دریافتی هفته دوم. 59
4-1-2-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل پروتئین هفته دوم. 59
4-1-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد جوجههای گوشتی در هفته سوم. 60
4-1-3-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر خوراک مصرفی هفته سوم. 61
4-1-3-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر افزایش وزن هفته سوم. 61
4-1-3-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل خوراک هفته سوم. 61
4-1-3-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر انرژی دریافتی هفته سوم. 62
4-1-3-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل انرژی هفته سوم. 62
4-1-3-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر پروتئین دریافتی هفته سوم. 62
4-1-3-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل پروتئین هفته سوم. 63
4-1-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد جوجههای گوشتی در هفته چهارم. 64
4-1-4-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر خوراک مصرفی هفته چهارم. 64
4-1-4-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر افزایش وزن هفته چهارم. 65
4-1-4-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل خوراک هفته چهارم. 65
4-1-4-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر انرژی دریافتی هفته چهارم. 66
4-1-4-5ا ثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل انرژی هفته چهارم. 66
4-1-4-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر پروتئین دریافتی هفته چهارم. 66
4-1-4-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل پروتئین هفته چهارم. 67
4-1-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد جوجههای گوشتی در هفته پنجم. 68
4-1-5-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر خوراک مصرفی هفته پنجم. 68
4-1-5-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر افزایش وزن هفته پنجم. 69
4-1-5-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل خوراک هفته پنجم. 69
4-1-5-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر انرژی دریافتی هفته پنجم. 69
4-1-5-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل انرژی هفته پنجم. 70
4-1-5-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر پروتئین دریافتی هفته پنجم. 70
4-1-5-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل پروتئین هفته پنجم. 71
4-1-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد جوجههای گوشتی در هفته ششم. 72
4-1-6-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر خوراک مصرفی هفته ششم. 72
4-1-6-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر افزایش وزن هفته ششم. 73
4-1-6-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل خوراک هفته ششم. 73
4-1-6-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر انرژی دریافتی هفته ششم. 73
4-1-6-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل انرژی هفته ششم. 74
4-1-6-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر پروتئین دریافتی هفته ششم. 74
4-1-6-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل پروتئین هفته ششم. 75
4-1-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد جوجههای گوشتی در دوره آغازین. 76
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-08-10] [ 02:13:00 ق.ظ ]
|