1-6- جایگاه لاکتوباسیلوسها 15

1-7- جایگاه درطبیعت.. 16

1-8- شکل لاکتوباسیلوسها 16

1-9- کشت لاکتوباسیلوسها 16

1-10- خواص شیمیایی کشت لاکتوباسیلوسها 17

1-11- مقاومت کشت لاکتوباسیلوسها 17

1-12- ساختمان آنتیژنیک لاکتوباسیلوسها 17

1-18-تأثیرپروبیوتیکهادرمتعادل کردن چربی خون. 19

1-19-تأثیرپروبیوتیکهابرروی فشارخون  (Hyper Teasion) 19

1-20-تأثیرپروبیوتیکهابربیماری عدم تحمل لاکتوز. 19

1-21-تأثیرپروبیوتیکهابربیماری برگشت والتهاب معده(Gastritis and Reflux disease) 20

1-22-تاریخ چه بستنی.. 20

پایان نامه

 

1-23- تعریف بستنی.. 21

یک مطلب دیگر :

 

1-24-طبقه بندیبستنی.. 22

1-25- كیوی.. 42

1-26- كیوی و سلامت.. 43

فصلدوم : موادوروشکار……………………………………………………… 44

مرحله تلقیح باكتری به بستنی.. 48

بررسیph. 49

بررسی ماده خشك… 49

بررسی چربی.. 50

بررسی اسیدیته. 51

شمارش کلی لاکتوباسیلها 52

آزمونهای آماری.. 52

فصل سوم : نتایج   ………………………………………………………………… 53

فصل چهارم : بحث ونتیجه گیری …………………………………………………. 63

فصل پنجم: منابع. 71

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...