ارزیابی زنده مانی لاكتوباسیلوس كازئی و لاكتوباسیلوس اسید ... |
1-6- جایگاه لاکتوباسیلوسها 15
1-7- جایگاه درطبیعت.. 16
1-8- شکل لاکتوباسیلوسها 16
1-9- کشت لاکتوباسیلوسها 16
1-10- خواص شیمیایی کشت لاکتوباسیلوسها 17
1-11- مقاومت کشت لاکتوباسیلوسها 17
1-12- ساختمان آنتیژنیک لاکتوباسیلوسها 17
1-18-تأثیرپروبیوتیکهادرمتعادل کردن چربی خون. 19
1-19-تأثیرپروبیوتیکهابرروی فشارخون (Hyper Teasion) 19
1-20-تأثیرپروبیوتیکهابربیماری عدم تحمل لاکتوز. 19
1-21-تأثیرپروبیوتیکهابربیماری برگشت والتهاب معده(Gastritis and Reflux disease) 20
1-22-تاریخ چه بستنی.. 20
1-23- تعریف بستنی.. 21
یک مطلب دیگر :
1-24-طبقه بندیبستنی.. 22
1-25- كیوی.. 42
1-26- كیوی و سلامت.. 43
فصلدوم : موادوروشکار……………………………………………………… 44
مرحله تلقیح باكتری به بستنی.. 48
بررسیph. 49
بررسی ماده خشك… 49
بررسی چربی.. 50
بررسی اسیدیته. 51
شمارش کلی لاکتوباسیلها 52
آزمونهای آماری.. 52
فصل سوم : نتایج ………………………………………………………………… 53
فصل چهارم : بحث ونتیجه گیری …………………………………………………. 63
فصل پنجم: منابع. 71
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-08-07] [ 07:28:00 ب.ظ ]
|