2-1-6     معماری برند: 24

2-2   هویت سازمانی 25

2-2-1     تعریف هویت سازمانی 25

2-2-2     انواع هویت سازمانی 27

2-2-3     مشخصه سازمانی 28

2-2-4     دلایل سرمایه‌گذاری بر روی هویت برند: 30

2-3   هویت بصری 30

2-3-1     مفهوم هویت بصری 30

2-3-2     عوامل ایجاد هویت بصری برای یک موسسه: 33

2-4   بسته‌بندی 33

2-4-1     تعریف بسته‌بندی 33

2-4-2     تاریخچه بسته‌بندی و تحولات آن 34

2-4-3     تاریخچه بسته‌بندی در جهان 34

2-4-4     تاریخچه بسته‌بندی در ایران 39

2-4-5     مزایای بسته‌بندی: 41

2-4-6     روانشناسی بسته‌بندی: 43

2-4-7     معایب بسته‌بندی: 45

2-4-8     کارکردها و وظایف بسته‌بندی 45

2-5   طراحی بسته‌بندی: 48

2-5-1     نکات راهنما در طراحی بسته‌بندی‌های تأثیرگذار بر مشتری‌ها: 50

2-6   کاربرد گرافیک در بسته‌بندی و زیبایی‌شناسی آن 51

2-6-1     رنگ در بسته‌بندی 52

2-6-2     خصوصیات لوگو تایپ در طراحی بسته‌بندی: 55

2-6-3     نام و نشان تجاری 56

2-6-4     تایپوگرافی 56

2-6-5     صفحه‌آرایی یا ترکیب‌بندی 57

پایان نامه

 

2-6-6     نحوه هدایت چشم 58

2-6-7     مصورسازی 59

2-6-8     شکل و فرم بسته‌بندی 61

2-6-9     گسترده و ساختار بسته‌بندی 62

2-6-10  اندازه بسته‌بندی 62

2-6-11  طبقه‌بندی بسته‌بندی‌ها 63

2-6-12  درب و قفل بسته‌بندی 63

2-6-13  نگه‌دارنده 63

2-6-14  مواد بسته‌بندی 64

2-7   علل اصلی تغییرات در بسته‌بندی 66

2-8   پیشینه تحقیقات انجام‌شده 67

2-8-1     تحقیقات داخلی 67

2-8-2     تحقیقات خارجی 69

3-   فصل سوم: گردآوری و تحلیل اطلاعات 72

3-1   کوکاکولا: 72

3-1-1     طراحی بسته‌بندی محصولات: 74

3-2   سوپ کمپبل 77

3-3   پلوم: 78

3-4   برند وی 8: 79

3-5   شرکت آریزونا: 80

3-6   شرکت‌ هاینز: 83

3-7   لیپتون: 84

3-8   موتز: 89

3-8-1     چالش برند: 90

3-8-2     تغییرات در بسته‌بندی: 91

3-9   تروپیکانا: 92

3-10 نستله: 96

3-10-1  تاریخچه: 96

3-10-2  برند: 99

3-11 سامسونگ (الگوی بررسی‌شده برای طراحی هویت بصری برند) 104

3-11-1  تاریخچه 104

3-11-2  سامسونگ الکترونیکس 105

3-12 برند گلشن: 115

3-12-1  تاریخچه: 115

بازسازی هویت برند گلشن: 117

4-   فصل چهارم: جمع‌بندی و نتیجه‌گیری 132

4-1   جمع‌بندی بحث 132

4-2   نتیجه‌گیری 132

یک مطلب دیگر :

 

4-3   محدودیت‌های تحقیق 135

4-4   پیشنهادات تحقیق 136

4-4-1     پیشنهادات کاربردی 136

4-4-2     پیشنهاد برای پژوهش‌های آتی 137

5-   پروژه عملی 139

7-   کتاب نامه: 142

8-   پیوست ها 145

8-1   لیست ۱۰۰ برند برتر سال ۲۰۱۴ که موسسه یورو برند منتشر کرده است (یوروبرند، 2014): 145

8-2   نمودار دایره ای سهم کشورها از ارزش برندها در سال 2013 149

8-3   نمودار میله ای مربوط به کشورهای دارنده 100 برند برتر دنیا در سال 2011 149

فهرست تصاویر:

تصویر ‏2‑1. لوگوی مربوط به برندهای کاپیتان بلک (تصویر سمت چپ)، کمل (تصویر وسط) و مارلبورو (تصویر سمت راست) 12

تصویر ‏2‑2. روند تغییر لوگوی پی‌اند جی 16

تصویر ‏2‑3. زیر برندهای پی اند جی (پروکتر اند گمبل) 16

تصویر ‏2‑4. لوگوی قدیمی و جدید برند ژیلت، بر گفته از وب‌سایت شرکت 17

تصویر ‏2‑5. روند برندسازی با رویکرد صنعتی، خرجی و گنجوی (1387)،112، نشریه هنرهای زیبا 21

تصویر ‏2‑6. روند برندسازی با رویکرد فرا صنعتی، خرجی و گنجوی (1387)،112، نشریه هنرهای زیبا: (115) 21

تصویر ‏2‑7. روند برندسازی با رویکرد انسانی و جهانی ایران اسلامی، خرجی و گنجوی (1387)،115، نشریه هنرهای زیبا 21

تصویر ‏2‑8. بسته‌بندی نوشابه کوکاکولا و لوگوی آن، وب‌سایت شرکت 22

تصویر ‏2‑9. بسته‌بندی محصولات آلتوید، ویکیپدیا، دانشنامه آزاد 23

تصویر ‏2‑10. گرایش‌های مرتبط با طراحی و تأثیر آن بر شکل‌گیری کوه یخ برند، خرجی و گنجوی (1387): ص 111 23

تصویر ‏2‑11. نمودار هویت سازمانی، دانشگاه تربیت مدرس، صفری،1383: 21. 26

تصویر ‏2‑12. نمونه شرکت‌های دارای هویت یکپارچه 27

تصویر ‏2‑13. هویت تائید شده شرکت اپل 27

تصویر ‏2‑14. برندهای زیرشاخه برند پپسی، وب‌سایت شرکت پپسی 28

تصویر ‏2‑15. ایده آلهای هویت برند، ویلر، 1392: 31 30

تصویر ‏2‑16. لوگوی شرکت «ای ایی جی» 31

تصویر ‏2‑17. سیر تحول لوگوی «ای، تی اند تی» 32

تصویر ‏2‑18. ظرف ساخته‌شده از کدو (سمت راست) و ظرف شیشه‌ای باستانی (سمت چپ) 35

تصویر ‏2‑19. ظرف برنزی مربوط به قرن 9 قبل از میلاد 35

تصویر ‏2‑20. ظرف آمفورا 35

تصویر ‏2‑21. نمونه بسته‌بندی برند پریر (سمت راست) و برند شوئپس (سمت چپ) 37

تصویر ‏2‑22. نمونه بسته‌بندی طرح‌های هنری نووآ 38

تصویر ‏2‑23. و.وول ورث اولین فروشگاه که جد سوپرمارکت‌های مدرن امروزی است. 39

تصویر ‏2‑24. نوشیدنی هینکین 42

تصویر ‏2‑25. یک نمونه از بسته‌بندی محصولات تاید 43

تصویر ‏2‑26. نمونه برچسب ارزش تغذیه‌ای مواد غذایی، مدیریت غذا و داروی آمریکا،2014 49

تصویر ‏2‑27. نمونه بسته‌بندی کارشده با تایپوگرافی 57

تصویر ‏2‑28. نمونه بسته‌بندی ایستا- آیپاد (تصویر راست) و بسته‌بندی پویا (چپ) 58

تصویر ‏2‑29. مصورسازی بسته‌بندی با تصویر سیاه‌وسفید 61

تصویر ‏2‑30. مصورسازی بسته‌بندی با کاراکتر سازی برای کودکان 61

تصویر ‏2‑31. شکل و فرم بسته‌بندی 62

تصویر ‏3‑1. سیر تحول بسته‌بندی کوکاکولا 73

تصویر ‏3‑2. بسته‌بندی دوستدار محیط‌زیست (قابل‌تجزیه در محیط‌زیست) 74

تصویر ‏3‑3. بسته‌بندی دو محصول کوکاکولا، کوکاکولای زیرو و کوک رژیمی 74

تصویر ‏3‑4. کوکاکولای کلاسیک 75

تصویر ‏3‑5. بسته‌بندی یک‌شکل انواع سوپ کمپبل 78

تصویر ‏3‑6. غذای کودک پلوم 79

تصویر ‏3‑7. نمونه محصولات برند وی 8 80

تصویر ‏3‑8. نمونه بسته‌بندی‌های چای سبز طعم دار آریزونا 81

تصویر ‏3‑9. محصولات چای سرد آریزونا (چای سیاه) 81

تصویر ‏3‑10. آب‌میوه‌های ترکیبی آریزونا 82

تصویر ‏3‑11. سس‌های گوجه‌فرنگی هاینز 84

تصویر ‏3‑12. توماس لیپتون، مؤسس شرکت لیپتون 85

تصویر ‏3‑13. چای سبز کیسه‌ای لیپتون 86

تصویر ‏3‑14. چای لیپتون با طعم لیمو 87

تصویر ‏3‑15. چای سرد طعم دار لیپتون 88

تصویر ‏3‑16. بطری های انواع چای طعم دار لیپتون 88

تصویر ‏3‑17. نمونه بسته‌بندی آب‌میوه‌های موتز 89

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...