فصل اول (کلیات)  
مقدمه 2
اهداف 5
فرضیات 5
کلیات 6
1-1- مبدا و قدمت 6
2-1- اهمیت اقتصادی 6
3-1- خصوصیات گیاه شناسی گندم 9
1-3-1- جایگاه گندم در رده بندی گیاهان 9
2-3-1- ریشه 10
2-3-1- ساقه 10
3-3-1- برگ 11
4-3-1- آرایش گل (گل آذین) 12
4-1- فسفر 13
1-4-1- فسفر در خاک 13
2-4-1- فسفر در گیاه 15
3-4-1- نقش فسفر در گیاه 15
4-4-1- کود های شیمیایی فسفری 16
5-4-1- کود های بیولوژیک فسفری 17
5-1- میکروارگانیسم های حل کننده فسفات 17
1-5-1- اهمیت میکروارگانیسم های حل کننده فسفات 17
2-5-1- انواع میکروارگانیسم های حل کننده فسفات 18
1-2-5-1- قارچ های حل کننده فسفات 18
3-5-1- مکانیسم های اثر میکروارگانیسم های حل کننده فسفات 20
6-1- مایکوریزا 22
1-6-1- قارچ های مایکوریزایی و بهبود رشد و تولید مثل در گیاه 22
2-6-1- نحوه عمل قارچ های مایکوریزایی 22
3-6-1- شیوه عمل قارچ های مایکوریزا آربسکولار 23
4-6-1- تاثیر مایکوریزا بر جذب عناصر 27
5-6-1- تاثیر مایکوریزا بر جذب فسفر 31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7-1- باکتری های ریزوسفری محرک رش گیاه (PGPR) 32
1-7-1- جنس های شناخته شده ای از PGPR 34
2-7-1- سودوموناس به عنوان PGPR 34
1-2-7-1- مکانیسم های مختلف سودوموناس 35
فصل دوم (بررسی منابع)  
1-2- تاثیر کود های زیستی فسفره بر گیاهان زراعی 37
2-2- تاثیر مایکوریزا بر عملکرد گیاهان زراعی 38
3-2- تاثیر باکتری های حل کننده فسفات بر گیاهان زراعی 41
4-2- تاثیر سودوموناس بر عملکرد گیاهان زراعی 43
5-2- اثرات متقابل مایکوریزا و سودوموناس با سایر میکروارگانیسم های حل کننده فسفات و تاثیر آن بر عملکرد گیاهان زراعی 45
فصل سوم (مواد و روش ها)  
1-3- مشخصات محل آزمایش 48
2-3- طرح آماری 51
3-3- مشخصات تیمار آزمایشی 51
4-3- عملیات تهیه زمین 54
5-3- عملیات کاشت 54
6-3- عملیات داشت 55
7-3- نمونه برداری ها 57
1-7-3- شاخص های رشد 57
1-1-7-3- شاخص سطح برگ (LAI) 58
2-1-7-3- سرعت رشد گیاه (CGR) 58
3-1-7-3- دوام شاخص سطح برگ (LAID) 59
4-1-7-3- سرعت آسیمیلاسیون خالص (NAR) 59
8-3- برداشت 59
1-8-3- اندازه گیری در زمان برداشت 60
9-3- تجزیه و تحلیل آماری طرح 61
1-9-3- تجزیه واریانس و مقایسه میانگین صفات 61
2-9-3- ضرایب همبستگی ساده 61
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل چهارم (نتایج و بحث)  
1-4- ارتفاع بوته 63
2-4- قطر ساقه 66
3-4- طول خوشه 71
4-4- اجزای عملکرد 73
1-4-4- تعداد سنبلچه در خوشه 73
2-4-4- تعداد دانه در خوشه 77
3-4-4- تراکم خوشه 81
5-4- عملکرد دانه (عملکرد اقتصادی) 83
6-4- عملکرد بیولوژیک 86
1-4-6- وزن کاه و کلش 86
7-4- وزن هزار دانه 90
8-4- شاخص برداشت 92
9-4- همبستگی صفات مورد مطالعه با عملکرد دانه 94
10-4- بررسی منحنی های رشد در گندم 96
1-10-4- ماده خشک کل (TDM) 96
2-10-4- شاخص سطح برگ (LAI) 101
3-10-4- سرعت رشد نسبی (RGR) 105
4-10-4- سرعت رشد محصول (CGR) 109
5-10-4- سرعت آسیمیلاسیون (NAR) 113
11-4- نتیجه گیری 118
12-4- توصیه و پیشنهاد ها 118
فهرست منابع 120

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست جداول و اشکال

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جدول 1-1 تركیبات مختلف فسفات كلسیم و قابلیت انحلال آن ها در خاك 14
جدول 1-3 – آمار مربوط به داده های هواشناسی خرم آباد طی سالهای 84-1366 49
جدول2 – 3- وضعیت تناوب زراعی اعمال شده در مزرعه در سالهای قبل. 49
جدول3-3- نتایج تجزیه شیمیایی و فیزیكی خاك مزرعه تحقیقاتی دانشكده كشاورزی – دانشگاه لرستان 50
جدول4 – 3-مقدار و زمان كودهای مورد استفاده در طرح. 56
جدول5 – 3- انواع علف های هرز مزرعه و نوع سموم، مقدار و زمان مورد استفاده برای مبارزه. 56
جدول 1-4- نتایج تجزیه واریانس برخی صفات مورد مطالعه در گندم. 70
جدول 2-4- همبستگی صفات مورد مطالعه با عملکرد دانه. 95
شکل 3-1- نقشه کشت 53
شكل1-4- مقایسه ارتفاع بوته در ارقام گندم. 64
شكل 2-4- تاثیر سطوح كودی بر ارتفاع بوته در گندم. 64
شكل 3-4- اثرات متقابل رقم و سطوح كودی بر ارتفاع بوته گندم. 65
شكل 4-4-مقایسه قطر ساقه در ارقام گندم. 67
شكل 5-4- تاثیر سطوح كودی بر قطر ساقه گندم. 68
شكل 6-4- اثرات متقابل ارقام و سطوح كودی بر قطر ساقه. 68
شكل 7-4- اختلاف ارقام از نظر طول خوشه. 72
شكل 8-4- طول خوشه در سطوح مختلف كودی. 72
شكل 9-4- اثرات متقابل بین ارقام و سطوح كودی از نظر طول خوشه 73
شكل 10-4- مقایسه تعداد سنبلچه در خوشه ارقام گندم. 74
شكل 11-4- تاثیر سطوح مختلف كودی بر تعداد سنبلچه در خوشه. 75
شكل 12-4- اثرات متقابل ارقام و سطوح كودی بر تعداد سنبلچه در خوشه. 76
شكل 13-4- تعداد دانه در خوشه ارقام مورد بررسی پیشتاز و چمران. 78
شكل 14-4- اختلاف سطوح مختلف كودی از نظر تعداد دانه در خوشه. 78
شكل 15-4- اثرات متقابل ارقام و سطوح كودی از نظر تعداد دانه در خوشه. 80
شكل 16-4- تراكم خوشه در ارقام مورد بررسی. 82
شكل 17-4- مقایسه سطوح كودی از نظز تراكم خوشه. 82
شكل 18-4- مقایسه بین ارقام از نظر عملكرد دانه. 84
شكل 19-4- عملكرد دانه در سطوح مختلف كودی. 85
شكل 20-4- اثرات متقابل ارقام و سطوح كودی در گندم. 85

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای دیدن جزییات بیشتر و دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یک مطلب دیگر :

 

چگونه هنگام خرید، وایت برد با کیفیت را از بی کیفیت تشخیص دهیم؟

 

شكل 21-4- وزن كاه و كلش در ارقام مورد بررسی. 86
شكل 22-4- وزن كاه و كلش در سطوح مختلف كودی. 87
شكل 23-4- مقایسه ارقام از نظر عملكرد بیولوژیك. 88
شكل 24-4- مقایسه سطوح كودی از نظر عملكرد بیولوژیك. 89
شكل 25-4- اثرات متقابل ارقام و سطوح كودی از نظر عملكرد بیولوژیك. 89
شكل 26-4- مقایسه ارقام از نظر وزن هزار دانه. 91
شكل 27-4- مقایه بین سطوح كودی از نظر وزن هزار دانه. 91
شكل 28-4- اثرات متقابل بین ارقام و سطوح كودی از نظر وزن هزار دانه. 92
شكل 29-4- شاخص برداشت در ارقام مورد بررسی. 93
شكل 30-4- شاخص برداشت در سطوح مختلف كود. 94
شكل 31-4- ماده خشك تجمعی در رقم چمران. 98
شكل 32-4- ماده خشك تجمعی در رقم پیشتاز. 98
شكل 33-4- روند تجمع ماده خشك در تیمار شاهد. 98
شكل 34-4- روند تجمع ماده خشك در تیمار كاربردكود شیمیایی. 99
شكل 35-4- روند تجمع ماده خشك در تیمار كاربرد مایكوریزا + 25% كود شیمیایی. 99
شكل 36-4- روند تجمع ماده خشك در تیمار كاربرد سودوموناس + 25% كود شیمیایی. 99
شكل 37-4- روند تجمع ماده خشك در تیمار كاربرد مایكوریزا. 100
شكل 38-4- روند تجمع ماده خشك در تیمار كاربرد سودوموناس. 100
شكل 39-4- شاخص سطح برگ در ارقام چمران و پیشتاز گندم. 102
شكل 40-4- شاخص سطح برگ در تیمار شاهد در گندم. 102
شكل 41-4- شاخص سطح برگ در تیمار كاربرد كود شیمیایی در گندم. 102
شكل 42-4- شاخص سطح برگ در تیمار كاربرد مایكوریزا + 25 درصدكود شیمیایی در گندم. 103
شكل 43-4- شاخص سطح برگ در تیمار كاربرد سودوموناس + 25 درصدكود شیمیایی در گندم 103
شكل 44-4- شاخص سطح برگ در تیمار كاربرد مایكوریزا در گندم. 103
شكل 45-4- شاخص سطح برگ در تیمار كاربرد سودوموناس در گندم. 104
شكل 46-4- سرعت رشد نسبی در رقم چمران گندم. 107
شكل 47-4- سرعت رشد نسبی در رقم پیشتاز گندم. 107
شكل 48-4- سرعت رشد نسبی د ر تیمار شاهد. 107
شكل 49-4- سرعت رشد نسبی در تیمار كاربرد كود شیمیایی. 108
شكل 50-4- سرعت رشد نسبی در تیمار كاربرد مایكوریزا + 25 درصدكود شیمیایی. 108

شكل 51-4- سرعت رشد نسبی در تیمار كاربردسودوموناس + 25 درصدكود شیمیایی. 

.

108
شكل 52-4- سرعت رشد نسبی در تیمار كاربرد مایكوریزا. 109
شكل 53-4- سرعت رشد نسبی در تیمار كاربردسودوموناس. 109
شكل 54-4- سرعت رشد محصول در رقم چمران در گندم. 110
شكل 55-4- سرعت رشد محصول در رقم پیشتاز در گندم. 111
شكل 56-4- سرعت رشد محصول در تیمار شاهد. 111
شكل 57-4- سرعت رشد محصول در تیمار كاربرد كود شیمیایی. 111
شكل 58-4- سرعت رشد محصول در تیمار كاربرد مایكوریزا + 25 درصدكود شیمیایی. 112
شكل 59-4- سرعت رشد محصول در تیمار كاربرد سودوموناس + 25 درصدكود شیمیایی. 112
شكل 60-4- سرعت رشد محصول در تیمار كاربرد مایكوریزا. 112
شكل 61-4- سرعت رشد محصول در تیمار كاربرد سودوموناس. 113
شكل62-4- سرعت آسمیلاسیون خالص در رقم چمران در گندم. 114
شكل 63-4- سرعت آسمیلاسیون خالص در رقم پیشتاز در گندم. 115
شكل 64-4- سرعت آسمیلاسیون خالص در تیمار شاهد. 115
شكل 65-4- سرعت آسمیلاسیون خالص در تیمار کود شیمیایی. 115
شكل 66-4- سرعت آسمیلاسیون خالص در تیمار مایکوریزا + 25% کود شیمیایی. 116
شكل 67-4- سرعت آسمیلاسیون خالص در تیمار سودوموناس + 25% کود شیمیایی. 116
. شكل 68-4- سرعت آسمیلاسیون خالص در تیمار مایکوریزا 116
شكل 69-4- سرعت آسمیلاسیون خالص در تیمار سودوموناس 117

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...