فهرست مطالب

صفحه

عنوان

  فصل اول- مقدمه
1 1- مقدمه
  فصل دوم- کلیات و بررسی منابع
3 2- کلیات
3 2-1- گاو هلشتاین
4 2-2- صفات تولیدی
4 2-2-1- تولید شیر روزانه
5 2-2-2- چربی و پروتئین شیر
5 2-3- چاپرون
6 2-4- کلیات پروتئین شوک حرارتی (HSP)
6 2-5- طبقه‌بندی HSP
7 2-5-1- خانواده پروتئین شوک حرارتی 70 کیلو دالتونی (Hsp70)
7 2-5-2- خانواده پروتئین شوک حرارتی 90 کیلو دالتونی (Hsp90)
9 2-6- فعال شدن Hsp ها در پاسخ به شوک حرارتی
10 2-7- Hsp70 و Hsp90 و سیستم ایمنی
11 2-8- نقش Hsp70 و Hsp90 در فیزیولوژی سلولی
11 2-8-1- نقش در تنظیم شکل فضایی پروتئین‌ها
11 2-8-2- هدف جدید داروی ضد تومور گلدانامایسین (Geldanamyscin)
12 2-8-3- جابجایی گیرنده در سیتوپلاسم
12 2-8-4- انتقال از منافذ هسته
12 2-9- نقش Hsp70 و Hsp90 در تاخوردگی (Folding) پروتئین‌ها
13 2-10- Hsp70 و Hsp90 و تنظیم آپوپتوزیس
15 2-11- Hsp70 و Hsp90 و بیماری‌ها
15 2-11-1- سرطان
15 2-11-2- دیابت
16 2-12- چند شکلی‌های Hsp70 و Hsp90
  فصل سوم- مواد و روش‌ها
18 3-1- داده‌ها
19 3-2- نمونه برداری
20 3-3- استخراج DNA
20 3-3-1- بافرها و محلول‌های مورد استفاده در استخراج DNA
21 3-3-2- مراحل استخراج DNA از نمونه‌های خون
22 3-3-3- ذخیره DNA
22 3-3-4- تعیین ویژگی‌های کیفی DNA
22 3-3-4-1- تعیین کمیت وکیفیت DNA به وسیله الکتروفورز ژل آگارز
23 3-3-4-2- تعیین کمیت وکیفیت DNA با استفاده از دستگاه اسپکتروفتومتری
23 3-4- واکنش زنجیره‌ای پلی مراز (PCR)
23 3-4-1- پروتکل و مواد مورد استفاده در PCR
25 3-4-2- چرخه‌های حرارتی PCR
26 3-5- الکتروفورز محصولات PCR روی ژل آگارز
26 3-6- تعیین ژنوتیپ محصولات PCR ژن مورد نظرروی ژل پلی‌اکریل آمید
26 3-6-1- تهیه ژل پلی‌اکریل‌آمید
27 3-6-2- محلول‌های مورد نیاز برای رنگ آمیزی ژل پلی‌اکریل‌آمید
27 3-6-2-1- رنگ آمیزی با نیترات نقره
27 3-6-2-2- مراحل رنگ‌آمیزی نیترات نقره
27 3-6-2-2-1- محلول تثبیت کننده
27 3-6-2-2-2- محلول رنگ‌آمیزی
28 3-6-2-2-3- محلول ظاهر سازی
28 3-6-2-3- مراحل انجام کار
29 3-7- تجزیه و تحلیل داده‌ها
29 3-7-1- برآورد فراوانی‌های ژنوتیپی و آللی
29 3-7-2- تجزیه و تحلیل ارتباط ژنوتیپ با صفات
  فصل چهارم- نتایج
30 4-1- کمیت و کیفیت DNA استخراج شده
30 4-2- شناسایی چند شکلی در جایگاه‌های ژنی مورد مطالعه با تکنیک SSCP
30 4-2-1- شناسایی چند شکلی در جایگاه‌های ژن HSP70.1
32 4-2-2- شناسایی چند شکلی در جایگاه‌های ژن HSP90AB1
34 4-3- بررسی آماری
34 4-3-1- فراوانی ژنوتیپی و آللی
35 4-3-2- مقایسه فراوانی‌های آللی
36 4-3-3- بررسی ارتباط بین ژنوتیپ و صفات تولیدی
  فصل پنجم- بحث و پیشنهادات
37 5-1- ژن Hsp70.1
38 5-2- ژن Hsp90AB1
39 5-3- نتیجه گیری کلی
40 5-4- پیشنهادات
41 منابع

 

 

 

پایان نامه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یک مطلب دیگر :

 

الگوهای شناختی و نظریات نگرش‌های ناکارآمد

 

 

  

 

 

فهرست جداول

 

صفحه عنوان
4 جدول 2-1- برخی از خصوصیات تولیدی گاو هلشتاین
7 جدول 2-2- HSP‌های مهم در سلول پستانداران
18 جدول 3-1- اثر گذاری عوامل ثابت روی تولید روزانه
20 جدول 3-2- مواد تشکیل دهنده بافر جدا کننده
20 جدول 3-3- مواد تشکیل دهنده بافر لیز کننده
22 جدول 4-4- مواد محلول TBE(10X)
24 جدول 3-5- توالی آغازگرهای استفاده شده در این پژوهش
25 جدول 3-6- مواد لازم برای انجام واکنش زنجیره‌ای پلی مراز
25 جدول 3-7- درجه حرارت و زمان بهینه شده در مراحل مختلف واکنش PCR
26 جدول 3-8- مواد لازم برای تهیه ژل پلی‌اکریل‌آمید
27 جدول 3-9- مواد لازم برای تهیه محلول تثبیت کننده
27 جدول 3-10- مواد لازم برای تهیه محلول رنگ‌آمیزی
28 جدول 3-11- مواد لازم برای تهیه محلول ظاهرسازی
34 جدول 4-1- فراوانی آللی و ژنوتیپی در جایگاه 5`UTR ژن HSP70.1  در دو گروه
35 جدول 4-2- فراوانی آللی و ژنوتیپی جایگاه اگزون 3 و 4 در ژن HSP90AB1 در دو گروه
35 جدول 4-3- مقایسه فراوانی آللی و ژنوتیپی در دو گروه در جایگاه 5`UTR ژن Hsp70.1
35 جدول 4-4- مقایسه فراوانی های آللی و ژنوتیپی در دوگروه درجایگاه اگزون 3-4 ژن HSP90AB1
36 جدول 4-5- ارتباط بین جایگاه 5`UTR ژن HSP70.1 و صفات تولیدی
36 جدول 4-6- ارتباط بین جایگاه اگزون 3 و 4 ژن HSP90AB1 و صفات تولیدی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...