شناسایی چند شکلیهایآللی جایگاههای ژنی HSP70.1 و HSP90AB1 و ارتباط آنها ... |
فهرست مطالب |
|
صفحه |
عنوان |
فصل اول- مقدمه | |
1 | 1- مقدمه |
فصل دوم- کلیات و بررسی منابع | |
3 | 2- کلیات |
3 | 2-1- گاو هلشتاین |
4 | 2-2- صفات تولیدی |
4 | 2-2-1- تولید شیر روزانه |
5 | 2-2-2- چربی و پروتئین شیر |
5 | 2-3- چاپرون |
6 | 2-4- کلیات پروتئین شوک حرارتی (HSP) |
6 | 2-5- طبقهبندی HSP |
7 | 2-5-1- خانواده پروتئین شوک حرارتی 70 کیلو دالتونی (Hsp70) |
7 | 2-5-2- خانواده پروتئین شوک حرارتی 90 کیلو دالتونی (Hsp90) |
9 | 2-6- فعال شدن Hsp ها در پاسخ به شوک حرارتی |
10 | 2-7- Hsp70 و Hsp90 و سیستم ایمنی |
11 | 2-8- نقش Hsp70 و Hsp90 در فیزیولوژی سلولی |
11 | 2-8-1- نقش در تنظیم شکل فضایی پروتئینها |
11 | 2-8-2- هدف جدید داروی ضد تومور گلدانامایسین (Geldanamyscin) |
12 | 2-8-3- جابجایی گیرنده در سیتوپلاسم |
12 | 2-8-4- انتقال از منافذ هسته |
12 | 2-9- نقش Hsp70 و Hsp90 در تاخوردگی (Folding) پروتئینها |
13 | 2-10- Hsp70 و Hsp90 و تنظیم آپوپتوزیس |
15 | 2-11- Hsp70 و Hsp90 و بیماریها |
15 | 2-11-1- سرطان |
15 | 2-11-2- دیابت |
16 | 2-12- چند شکلیهای Hsp70 و Hsp90 |
فصل سوم- مواد و روشها | |
18 | 3-1- دادهها |
19 | 3-2- نمونه برداری |
20 | 3-3- استخراج DNA |
20 | 3-3-1- بافرها و محلولهای مورد استفاده در استخراج DNA |
21 | 3-3-2- مراحل استخراج DNA از نمونههای خون |
22 | 3-3-3- ذخیره DNA |
22 | 3-3-4- تعیین ویژگیهای کیفی DNA |
22 | 3-3-4-1- تعیین کمیت وکیفیت DNA به وسیله الکتروفورز ژل آگارز |
23 | 3-3-4-2- تعیین کمیت وکیفیت DNA با استفاده از دستگاه اسپکتروفتومتری |
23 | 3-4- واکنش زنجیرهای پلی مراز (PCR) |
23 | 3-4-1- پروتکل و مواد مورد استفاده در PCR |
25 | 3-4-2- چرخههای حرارتی PCR |
26 | 3-5- الکتروفورز محصولات PCR روی ژل آگارز |
26 | 3-6- تعیین ژنوتیپ محصولات PCR ژن مورد نظرروی ژل پلیاکریل آمید |
26 | 3-6-1- تهیه ژل پلیاکریلآمید |
27 | 3-6-2- محلولهای مورد نیاز برای رنگ آمیزی ژل پلیاکریلآمید |
27 | 3-6-2-1- رنگ آمیزی با نیترات نقره |
27 | 3-6-2-2- مراحل رنگآمیزی نیترات نقره |
27 | 3-6-2-2-1- محلول تثبیت کننده |
27 | 3-6-2-2-2- محلول رنگآمیزی |
28 | 3-6-2-2-3- محلول ظاهر سازی |
28 | 3-6-2-3- مراحل انجام کار |
29 | 3-7- تجزیه و تحلیل دادهها |
29 | 3-7-1- برآورد فراوانیهای ژنوتیپی و آللی |
29 | 3-7-2- تجزیه و تحلیل ارتباط ژنوتیپ با صفات |
فصل چهارم- نتایج | |
30 | 4-1- کمیت و کیفیت DNA استخراج شده |
30 | 4-2- شناسایی چند شکلی در جایگاههای ژنی مورد مطالعه با تکنیک SSCP |
30 | 4-2-1- شناسایی چند شکلی در جایگاههای ژن HSP70.1 |
32 | 4-2-2- شناسایی چند شکلی در جایگاههای ژن HSP90AB1 |
34 | 4-3- بررسی آماری |
34 | 4-3-1- فراوانی ژنوتیپی و آللی |
35 | 4-3-2- مقایسه فراوانیهای آللی |
36 | 4-3-3- بررسی ارتباط بین ژنوتیپ و صفات تولیدی |
فصل پنجم- بحث و پیشنهادات | |
37 | 5-1- ژن Hsp70.1 |
38 | 5-2- ژن Hsp90AB1 |
39 | 5-3- نتیجه گیری کلی |
40 | 5-4- پیشنهادات |
41 | منابع |
یک مطلب دیگر :
الگوهای شناختی و نظریات نگرشهای ناکارآمد
فهرست جداول
|
|
صفحه | عنوان |
4 | جدول 2-1- برخی از خصوصیات تولیدی گاو هلشتاین |
7 | جدول 2-2- HSPهای مهم در سلول پستانداران |
18 | جدول 3-1- اثر گذاری عوامل ثابت روی تولید روزانه |
20 | جدول 3-2- مواد تشکیل دهنده بافر جدا کننده |
20 | جدول 3-3- مواد تشکیل دهنده بافر لیز کننده |
22 | جدول 4-4- مواد محلول TBE(10X) |
24 | جدول 3-5- توالی آغازگرهای استفاده شده در این پژوهش |
25 | جدول 3-6- مواد لازم برای انجام واکنش زنجیرهای پلی مراز |
25 | جدول 3-7- درجه حرارت و زمان بهینه شده در مراحل مختلف واکنش PCR |
26 | جدول 3-8- مواد لازم برای تهیه ژل پلیاکریلآمید |
27 | جدول 3-9- مواد لازم برای تهیه محلول تثبیت کننده |
27 | جدول 3-10- مواد لازم برای تهیه محلول رنگآمیزی |
28 | جدول 3-11- مواد لازم برای تهیه محلول ظاهرسازی |
34 | جدول 4-1- فراوانی آللی و ژنوتیپی در جایگاه 5`UTR ژن HSP70.1 در دو گروه |
35 | جدول 4-2- فراوانی آللی و ژنوتیپی جایگاه اگزون 3 و 4 در ژن HSP90AB1 در دو گروه |
35 | جدول 4-3- مقایسه فراوانی آللی و ژنوتیپی در دو گروه در جایگاه 5`UTR ژن Hsp70.1 |
35 | جدول 4-4- مقایسه فراوانی های آللی و ژنوتیپی در دوگروه درجایگاه اگزون 3-4 ژن HSP90AB1 |
36 | جدول 4-5- ارتباط بین جایگاه 5`UTR ژن HSP70.1 و صفات تولیدی |
36 | جدول 4-6- ارتباط بین جایگاه اگزون 3 و 4 ژن HSP90AB1 و صفات تولیدی |
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-08-08] [ 06:17:00 ق.ظ ]
|