بررسی برخی صفات پومولوژیکی و فیزیولوژیکی برخی ارقام زیتون در منطقه درام ... |
2- 7-5 گل آغازی………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
2-7-6 تمایز………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
2-7-7 گرده افشانی………………………………………………………………………………………………………………………………………………
2-7-8 فنولوژی گل…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
2-7-9 مرفولوژی گل……………………………………………………………………………………………………………………………………………..
2-8 خصوصیات میوه زیتون……………………………………………………………………………………………………………………………………….
2-8.-1 مراحل رشد و نمو میوه…………………………………………………………………………………………………………………………………
2-8-2 تنظیم رقابت بین میوه ها……………………………………………………………………………………………………………………………….
2-8-3 تنفس میوه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
2-8-4 فتوسنتز میوه……………………………………………………………………………………………………………………………………………….
2- 8 – 5. مراحل رسیدن میوه و زمان برداشت……………………………………………………………………………………………………………..
2- 8 – 6. سال آوری در زیتون…………………………………………………………………………………………………………………………………
2- 8 –7. اهداف اصلاحی زیتون……………………………………………………………………………………………………………………………….
2- 9 . بیماریهای زیتون……………………………………………………………………………………………………………………………………………
2- 9–1. مگس میوه زیتون………………………………………………………………………………………………………………………………………
2- 9–2. پسیل زیتون………………………………………………………………………………………………………………………………………………
فصل سوم: مواد و روشها………………………………………………………………………………………………………………..
3-1.محل انجام آزمایش………………………………………………………………………………………………………………………………………….
یک مطلب دیگر :
3-2.ارقام مورد استفاده در تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………
3- 2–1.رقم کایلت………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
3- 2–2.رقم میشن………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
3- 2–3.رقم مانزانیلا………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
3- 2–4.رقم کنسروالیا……………………………………………………………………………………………………………………………………………..
3- 2–5.رقم زرد……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
3-3.طرح آماری مورد استفاده……………………………………………………………………………………………………………………………………..
3-4.مراحل انجام آزمایش…………………………………………………………………………………………………………………………………………….
3-5.مواد مورد استفاده در تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………
3-6.اندازهگیریهای مزرعهای………………………………………………………………………………………………………………………………………….
3-7. روش تجزیه و تحلیل اطلاعات………………………………………………………………………………………………………………………………..
فصل چهارم: تجزیه تحلیل داده ها و یافته های تحقیق……………………………………………………………………………
4-1- نتایج حاصل از اندازه گیری صفات رشدی…………………………………………………………………………………………………………….
4-2- نتایج حاصل از اندازه گیری صفات مورفولوژیکی……………………………………………………………………………………………………
4-3- نتایج حاصل از اندازه گیری صفات پومولوژیکی……………………………………………………………………………………………………
4-4- نتایج حاصل از اندازه گیری عناصر پر مصرف و کم مصرف برگ……………………………………………………………………………
فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………
5-1. بحث………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
5-2. نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
5-3. پیشنهادها …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
فهرست منابع …………………………………………………………………………………………………………………
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-30] [ 11:05:00 ق.ظ ]
|