بررسی نمایه تغذیه سالم و الگوهای غذایی با تجربه پوسیدگی دردانشجویان ... |
(1-2-6) FFQهای خارجی و ایرانی 21
(1-2-7) رابطه تغذیه و سلامت دهان و دندان: 23
(1-3) مروری برمقالات: 35
(1-4) بیان مسئله 39
(1-5) اهداف و فرضیات 40
(2) فصل دوم: مواد و روش ها 42
یک مطلب دیگر :
(2-1) نوع مطالعه: 43
(2-2) حجم نمونه: 43
(2-3) زمان و مکان اجرای تحقیق: 43
(2-4) روش نمونهگیری: 43
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-08-07] [ 06:03:00 ب.ظ ]
|