دانلود ارشد بررسی کنگر فرنگی در خوراک دام |
- بررسی سطوح مختلف عصاره آرتیشو در آب آشامیدنی در مرحله رشد برعملکرد رشد جوجه گوشتی
- بررسی سطوح مختلف عصاره آرتیشو در آب آشامیدنی در مرحله رشد برراندمان لاشه و اجزای آن در جوجه گوشتی
- بررسی سطوح مختلف عصاره آرتیشو در آب آشامیدنی در مرحله رشد برضریب تبدیل خوراک جوجه گوشتی
2-1- تاریخچه مصرف گیاهان دارویی
استعمال گیاهان دارویی به دوران باستان باز می گردد، به طوری که مصریان باستان ۴۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح از روغن های معطری که از گیاهان به دست می آوردند برای انجام مناسک مذهبی، آئین ها و نیز مداوای بیماران استفاده می کردند. نوشته هایی بدست آمده است که نشان می دهد مصریان ۴۰ قرن قبل از میلاد می دانستند که چگونه گیاهان دارویی را از سایر گیاهان تشخیص و مورد استفاده قرار دهند. در واقع مصریان از گیاهان دارویی برای مومیایی کردن فراعنه استفاده می کردند. مومیاگران بعد از خارج نمودن احشاء، شکم جسد را از دارویی هایی همچون سیر، دارچین و گیاهان دارویی معطر دیگر پر می کردند. مصریان و ایرانیان باستان
یک مطلب دیگر :
اولین مردمانی بودند كه به تولید اسانس و عطرهای طبیعی از گیاهان پرداختند. در تجارت گیاهان دارویی در مقادیر زیاد، ابتدا یونانیان با جذب تكنولوژی استخراج و فرآوری اسانس توانستند از اعراب پیشی بگیرند. اما در قرن ١٧ میلادی تحول بزرگی در كشور فرانسه صورت گرفت كه اروپا و جهان را در این زمینه تحت تاثیر حركت خود قرار داد. این كشور با جمع آوری كارگاه های كوچك و جذب افراد متخصص و كارآمد در زمینه فرآوری و استخراج تركیبات معطر وهمچنین به خدمت گرفتن افرادی که از نظر حس بویایی بسیار مشهور بودند، صنعت بزرگی را در شهر گراس پایه گذاری كرد و به سرعت خود را سردمدار صنعت اسانس در جهان معرفی نمود Kraft, 1997)).
تعداد صفحه : 48
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-29] [ 11:59:00 ب.ظ ]
|