دانلود ارشد پروژه بررسی روش های مختلف استخراج پروتئین و تولید پودر پروتئین ... |
بهمنظور بهبود فرایند غنیسازی و ارتقای کیفیت فرآورده بهدست آمده میتوان از آنزیمها نیز استفاده کرد. آنزیمها به عنوان بهبود دهندههای غذایی شناخته شدهاند که سالم بوده و در غذاهایی که پخته میشوند آنزیمها غیرفعال میشوند. یکی از آنزیمهایی که کاربرد گسترده در صنعت غذا دارد، آنزیم ترانس گلوتامیناز[50] میباشد. آنزیم ترانس گلوتامیناز به طور صنعتی از روش ارزان کشت دادن نژادی از نوعی باکتری با نام علمی Streptomyces mobaraense بهدست میآید که این آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی نامیده میشود (ساکاموتو[51] و همکاران، 1995). ترانس گلوتامیناز آنزیمی است که میتواند پیوندهای عرضی کووالانس بین پروتئینها از جمله
پپتیدها و آمینهای ابتدایی مختلف برقرار کند. در واقع ترانس گلوتامیناز واکنش میان گروه آمیدیِ پپتید متصل به گلوتامین و گروههای آمین لیزین را کاتالیز میکند (باوور[52] و همکاران، 2003). در پاستاهای غنی شده با پروتئین، افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز به پاستا میتواند اثرات مثبتی به همراه داشته باشد. آنزیم ترانس گلوتامیناز به ویژه در زمانی که یک ماده پروتئینی با میزان اسید آمینه لیزین قابل توجه به پاستا افزوده میشود، میتواند اثرات چشمگیری در کیفیت نهایی آن داشته باشد.
1-2-7- فرضیهها
1- روش بهینهی تولید پودر پروتئین ماهی کیلکای معمولی به لحاظ اقتصادی و امکانپذیری روش حرارتدهی میباشد.
2- پروتئین استخراج شده به روش شستشو کیفیت بهتری نسبت به پروتئین استخراج شده به روش گرمادهی دارد.
3- آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی میتواند کیفیت پاستای غنیشده با پودر پروتئینی ماهی کیلکای معمولی را بهبود ببخشد.
[1] Lund
[2] HUFA (Highly unsaturated fatty acid)
[3] Khoshkhoo
[4] Park
[5] Shaviklo
[6] Solubility
[7] Functional properties
[8] Sarcoplasmic proteins
[9] Myofibrills
[10] Stroma
[11] Sathivel
یک مطلب دیگر :
[12] Emulsification
[13] Foaming
[14] Water binding capacity
[15] Water holding capacity
[16] Mince washing
[17] Lyoprotectants
[18] Surimi
[19] Jelly-like products
[20] Lee
[21] Rahmanifarah
[22] Hultin and Kelleher
[23] Fish protein hydrolysis
[24] Endoproteinase
[25] Exopeptidase
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-29] [ 11:53:00 ب.ظ ]
|