2-1-2 استرس.. 17

2-1-3 صفراسترسی یا فقدان استرس.. 17

2-1-4 تنش.. 17

2-1-4-1 انواع تنش.. 17

2-1-4-2 جوانه زنی. 18

2-1-4-3 قوه نامیه بذر. 19

 

2-1-4-4 الگوهای جوانه زنی. 20

2-1-4-5- مراحل جوانه زنی. 21

2-1-4-6  عوامل موثر در جوانه زنی. 22

2-2- تنش شوری.. 23

2-2-1- مناطق شور جهان. 24

2-2-2- پراکندگی مناطق شور در ایران. 24

2-2-3- علل شوری.. 25

2-2-4- منبع نمک خاک.. 25

2-2-5  طبقه بندی گیاهان شور روی.. 25

2-2-5-1  شور روی های اجباری.. 25

2-2-5-2 شور روی های ترجیحی. 26

2-2-5-3 شور روی های پشتیبان. 26

2-2-5-4 شور روی های اتفاقی. 26

2-3 استرس کلیرید سدیم،کلرید پتاسیم،کلرید کلسیم 26

2-3-1 تنظیم اسمزی گیاهان عالی در مقایسه با موجودات پست.. 26

2-3-2 تنوع در تحمل به شوری در گیاهان عالی. 26

2-4 حدهای بقاء استرس نمک… 27

2-4-1 استرس های ثانویه که توسط نمک القاء می شود 28

2-4-1-1 استرس اسمزی.. 28

2-4-1-2 استرس کمبود 29

یک مطلب دیگر :

 

2-4-2 استرس های اولیه که توسط نمک ایجاد می شود 30

2-4-3 تأثیر مستقیم شوری.. 34

2-5 اثرات فاکتورهای محیطی روی استرس نمک… 35

2-6 اثرات مواد بکار رفته روی استرس نمک… 36

2-6-1 کنترل جذب سدیم، پتاسیم و کلسیم به داخل گیاه 37

2-7 مکانیسم مقابله با تنش شوری در گیاهان. 37

2-8 تاریخچه پرایمینگ… 38

2-8-1هیدرو پرایمینگ… 39

2-8-2 اسمو پرایمینگ… 39

2-8-3 ماتری پرایمینگ… 40

2-9 عادت به شوری دادن. 40

فصل سوم: 41

بررسی منابع. 41

3-1 سابقه تحقیق در ایران. 42

3-2 سابقه تحقیق در خارج از کشور. 44

فصل چهارم: 45

مواد و روشها 45

4-1 نوع روش تحقیق. 46

4-2 روش انجام تحقیق. 46

4-3 مشخصات طرح و فرضیات آزمایش.. 46

4-4 روش تهیه بذور و تعیین قوه نامیه بذور. 46

4-5 روش کار. 47

فصل پنجم: 48

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...