دانلود کارشناسی ارشد اثرات پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گونه ... |
2-1-2 استرس.. 17
2-1-3 صفراسترسی یا فقدان استرس.. 17
2-1-4 تنش.. 17
2-1-4-1 انواع تنش.. 17
2-1-4-2 جوانه زنی. 18
2-1-4-3 قوه نامیه بذر. 19
2-1-4-4 الگوهای جوانه زنی. 20
2-1-4-5- مراحل جوانه زنی. 21
2-1-4-6 عوامل موثر در جوانه زنی. 22
2-2- تنش شوری.. 23
2-2-1- مناطق شور جهان. 24
2-2-2- پراکندگی مناطق شور در ایران. 24
2-2-3- علل شوری.. 25
2-2-4- منبع نمک خاک.. 25
2-2-5 طبقه بندی گیاهان شور روی.. 25
2-2-5-1 شور روی های اجباری.. 25
2-2-5-2 شور روی های ترجیحی. 26
2-2-5-3 شور روی های پشتیبان. 26
2-2-5-4 شور روی های اتفاقی. 26
2-3 استرس کلیرید سدیم،کلرید پتاسیم،کلرید کلسیم 26
2-3-1 تنظیم اسمزی گیاهان عالی در مقایسه با موجودات پست.. 26
2-3-2 تنوع در تحمل به شوری در گیاهان عالی. 26
2-4 حدهای بقاء استرس نمک… 27
2-4-1 استرس های ثانویه که توسط نمک القاء می شود 28
2-4-1-1 استرس اسمزی.. 28
2-4-1-2 استرس کمبود 29
یک مطلب دیگر :
2-4-2 استرس های اولیه که توسط نمک ایجاد می شود 30
2-4-3 تأثیر مستقیم شوری.. 34
2-5 اثرات فاکتورهای محیطی روی استرس نمک… 35
2-6 اثرات مواد بکار رفته روی استرس نمک… 36
2-6-1 کنترل جذب سدیم، پتاسیم و کلسیم به داخل گیاه 37
2-7 مکانیسم مقابله با تنش شوری در گیاهان. 37
2-8 تاریخچه پرایمینگ… 38
2-8-1هیدرو پرایمینگ… 39
2-8-2 اسمو پرایمینگ… 39
2-8-3 ماتری پرایمینگ… 40
2-9 عادت به شوری دادن. 40
فصل سوم: 41
بررسی منابع. 41
3-1 سابقه تحقیق در ایران. 42
3-2 سابقه تحقیق در خارج از کشور. 44
فصل چهارم: 45
مواد و روشها 45
4-1 نوع روش تحقیق. 46
4-2 روش انجام تحقیق. 46
4-3 مشخصات طرح و فرضیات آزمایش.. 46
4-4 روش تهیه بذور و تعیین قوه نامیه بذور. 46
4-5 روش کار. 47
فصل پنجم: 48
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-30] [ 02:16:00 ق.ظ ]
|