جمع بندی مطالب… 64
فصل سوم
مقدمه.. 66
1-3- روش تحقیق… 66
1-1-3- برحسب هدف… 66
2-1-3- برحسب گردآوری داده ها 67
2-3- جامعه آماری… 67
3-3- روش نمونه گیری 68
4-3- تعیین حجم نمونه.. 68
5-3- روش جمع آوری اطلاعات… 69
6-3- روایی پرسشنامه 70
7-3- پایایی پرسشنامه 70
8-3- روش تجزیه و تحلیل داده ها 71
1-8-3- آزمون کولموگروف – اسمیرنوف… 71
2-8-3- آزمون میانگین… 72
3-8-3- معادلات ساختاری… 73

پایان نامه و مقاله

 

فصل چهارم
مقدمه.. 75
1-4- توصیف داده های مربوط به ویژگی های جمعیت شناختی پاسخ دهندگان 75
1-1-4- وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر جنسیت…. 75
2-1-4- وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر سن… 76
3-1-4- وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر میزان تحصیلات… 77
4-1-4- وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر سابقه خدمت…. 78
5-1-4- وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر وضعیت استخدامی… 78
6-1-4- وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر عنوان شغلی… 79
2-4-آزمون کولموگروف اسمیرنوف… 80

یک مطلب دیگر :

 
 

3-4-بررسی وضعیت متغیرهای سه گانه در شرکت های فعال صنعت غذایی… 81
1-3-4- بررسی وضعیت ساختار سازمانی شرکت های فعال در صنعت غذایی… 81
2-3-4- بررسی وضعیت استراتژی کسب و کار شرکت های فعال در صنعت غذایی… 82
3-3-4- بررسی وضعیت عملکرد شرکت های فعال در صنعت غذایی… 83
4-4-بررسی تحلیل عاملی متغیرهای تحقیق.. 84
1-4-4- بررسی متغیر تمرکز. 85
2-4-4- بررسی متغیر رسمیت…. 89
3-4-4- بررسی متغیر استفاده از رسمیت…. 92
4-4-4- بررسی متغیر پیچیدگی… 95
5-4-4- بررسی متغیر  رهبری هزینه. 98
6-4-4- بررسی متغیر  تمایز در بازاریابی… 101
7-4-4- بررسی متغیر  تمایز در نوآوری… 103
8-4-4- بررسی متغیر  عملکرد. 106
9-4-4- بررسی مدل مفهومی تحقیق… 109
5-4- آزمون فرضیه های تحقیق… 111
فصل پنجم
مقدمه.. 116
1-5- پاسخ به فرضیه های پژوهشی… 116
1-1-5- فرضیه 1.. 116
2-1-5- فرضیه 2.. 117
3-1-5- فرضیه 3.. 117
4-1-5- فرضیه 4.. 117
2-5- پیوند یافته ها با پژوهش های پیشین… 118

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...