2-1-1- مقدمه …………………………………………………………………………………………………………………………………….. 17
2-1-2- برند(نام تجاری) …………………………………………………………………………………………………………………….. 17
2-1-3- ریشه شناسی برند…………………………………………………………………………………………………………………….. 18
2-1-4- تاریخچه ………………………………………………………………………………………………………………………………… 18
2-1-5- اهمیت نام تجاری…………………………………………………………………………………………………………………….. 19
2-1-6- تعریف نام تجاری…………………………………………………………………………………………………………………….. 20
2-1-7- انواع نام تجاری………………………………………………………………………………………………………………………… 21
2-1-8- نقش نام تجاری در فروش و بازاریابی………………………………………………………………………………………… 22
2-1-9- وضعیت برندها در ایران………………………………………………………………………………………………………….. 22
2-1-10- برند خودرو…………………………………………………………………………………………………………………………… 23
2-1-11- اهمیت برند داخلی……………………………………………………………………………………………………………….. 23
2-1-12- ارزش ویژه برند…………………………………………………………………………………………………………………….. 24
2-1-13- تعاریف ارزش ویژه برند………………………………………………………………………………………………………… 25
2-1-14- ارزش ویژه برند در بازاریابی…………………………………………………………………………………………………… 26
2-1-15- ارزش ویژه برند مبتنی بر مصرف‌کننده …………………………………………………………………………………… 27
2-1-16- روش‌های ارزیابی برند……………………………………………………………………………………………………………. 27
2-1-16-1- رویكرد مشتری محور…………………………………………………………………………………………………………. 27
2-1-16-2- رویکرد مالی………………………………………………………………………………………………………………………. 28
2-1-16-3- رویکرد ترکیبی…………………………………………………………………………………………………………………… 28
2-1-17- مدل‌های ارزش ویژه برند……………………………………………………………………………………………………….. 29
2-1-17-1- مدل ارزش ویژه برند «کلر»…………………………………………………………………………………………………. 29
2-1-17-2- مدل ارزش ویژه برند «آكر»…………………………………………………………………………………………………. 31
2-1-17-3- مزیت روش «آكر»………………………………………………………………………………………………………………. 32
2-2- بخش دوم: کیفیت خدمات(کیفیت فیزیکی رفتار کارکنان)………………………………………………………………… 33
2-2-1- خدمات…………………………………………………………………………………………………………………………………… 33
2-2-2- هفت ویژگی اصلی خدمات………………………………………………………………………………………………………. 33
2-2-3- کیفیت……………………………………………………………………………………………………………………………………… 33
2-2-4- مفهوم كیفیت……………………………………………………………………………………………………………………………. 34
2-2-5- کیفیت خدمات………………………………………………………………………………………………………………………… 34
2-2-6- تعریف کیفیت خدمات…………………………………………………………………………………………………………….. 35
2-2-7- اجزاء تشکیل‌دهنده کیفیت خدمات……………………………………………………………………………………………. 35
2-2-8- مدل‌های ارائه شده در زمینه اندازه‌گیری کیفیت خدمات……………………………………………………………… 36
2-2-8-1- مدل توسعه کارکردی کیفیت………………………………………………………………………………………………….. 36
2-2-8-2- مدل کویتی………………………………………………………………………………………………………………………….. 36
2-2-8-3- مدل BSQ…………………………………………………………………………………………………………………………. 36
2-2-8-4- الگوی کیفیت خدمت سلسله‌مراتبی……………………………………………………………………………………….. 37
2-2-8-5- سرواکوال…………………………………………………………………………………………………………………………….. 37
2-2-9- رفتار کارکنان……………………………………………………………………………………………………………………………. 38
2-2-10- عوامل تعیین‌کننده رفتار اخلاقی………………………………………………………………………………………………. 39
2-2-10-1- عوامل فردی…………………………………………………………………………………………………………………….. 39
2-2-10-2- عوامل سازمانی…………………………………………………………………………………………………………………. 39
2-2-11- رفتار کارکنان، رضایت و وفاداری مصرف‌کننده…………………………………………………………………………. 40
2-2-12- محیط فیزیکی خدمات…………………………………………………………………………………………………………… 40
2-2-13- نقش نمایندگی‌های خودرو در کیفیت خدمات………………………………………………………………………….. 41
2-2-14- خدمات پس از فروش و رضایت مشتریان………………………………………………………………………………… 43
2-3- بخش سوم: تناسب با خودپنداره ایده‌آل………………………………………………………………………………………….. 44
2-3-1- خودپنداره……………………………………………………………………………………………………………………………….. 44
2-3-2- تعریف خودپنداره…………………………………………………………………………………………………………………….. 44
2-3-3- خودپنداره از دیدگاه علم روان‌شناسی و روان‌پزشکی…………………………………………………………………… 45
2-3-4- سطوح خودپنداره…………………………………………………………………………………………………………………….. 46
2-3-5- خود ایده‌آل……………………………………………………………………………………………………………………………… 46
2-3-6- تناسب با خودپنداره ایده‌آل و رضایت مصرف‌کننده…………………………………………………………………….. 47
2-4- بخش چهارم: هویت برند………………………………………………………………………………………………………………. 48
2-4-1- هویت برند ……………………………………………………………………………………………………………………………. 48
2-4-2- تعاریف هویت برند…………………………………………………………………………………………………………………… 49
2-4-3- ابعاد هویت نام تجاری………………………………………………………………………………………………………………. 50
2-4-4- دیدگاه مبتنی بر منابع در تعیین هویت نام تجاری………………………………………………………………………… 51
2-4-5- هویت برند و رضایت مشتری……………………………………………………………………………………………………. 51
2-4-6- هویت برند و ارزش ویژه برند…………………………………………………………………………………………………… 52
2-5- بخش پنجم: تناسب با سبک زندگی……………………………………………………………………………………………….. 53
2-5-1- سبک زندگی……………………………………………………………………………………………………………………………. 53
2-5-2- تعریف سبک زندگی…………………………………………………………………………………………………………………. 53
2-5-3- مؤلفه‌های سبک زندگی……………………………………………………………………………………………………………… 54
2-5-4- سبک زندگی و اقتصاد………………………………………………………………………………………………………………. 57

پایان نامه و مقاله

 

2-5-5- سبک زندگی در عصر جدید……………………………………………………………………………………………………. 57
2-5-6- سبک زندگی و طبقات اجتماعی………………………………………………………………………………………………… 58
2-5-7- سبک زندگی و رضایت مصرف‌کننده………………………………………………………………………………………… 59
2-6- بخش ششم: آگاهی از برند……………………………………………………………………………………………………………. 60
2-6-1- آگاهی از برند ………………………………………………………………………………………………………………………… 60
2-6-2- تعاریف آگاهی از برند………………………………………………………………………………………………………………. 61
2-6-3- مطالعه صورت گرفته توسط «آكر» در مورد آگاهی از برند……………………………………………………………. 62
2-6-4- نقش آگاهی از برند در ارزش ویژه برند……………………………………………………………………………………. 62
2-6-5- آگاهی از برند و وفاداری مصرف‌کننده نسبت به برند………………………………………………………………….. 64
2-7- بخش هفتم: رضایت مشتری………………………………………………………………………………………………………….. 65
2-7-1- رضایت مشتری ……………………………………………………………………………………………………………………….. 65
2-7-2- تعریف رضایت مشتری ……………………………………………………………………………………………………………. 65
2-7-3- اهمیت رضایت مشتری……………………………………………………………………………………………………………… 66
2-7-4- شاخص‌های سنجش رضایت مشتری………………………………………………………………………………………….. 68
2-7-5- مدیریت شکایات مشتریان…………………………………………………………………………………………………………. 69
2-7-6- ارتباط رضایت و وفاداری برند…………………………………………………………………………………………………… 69
2-8- بخش هشتم: وفاداری به برند………………………………………………………………………………………………………… 71
2-8-1- وفاداری به برند……………………………………………………………………………………………………………………….. 71
2-8-2- اهمیت وفاداری………………………………………………………………………………………………………………………… 72
2-8-3- تعریف وفادار ی نام تجار ی……………………………………………………………………………………………………… 73
2-8-4- مدل های وفاداری مشتری…………………………………………………………………………………………………………. 73
2-8-5- رویکرد های وفاداری ………………………………………………………………………………………………………………. 75
2-8-6- وفاداری و ارزش ویژه برند……………………………………………………………………………………………………….. 77
2-8-7- وفاداری مشتریان در صنعت خودرو…………………………………………………………………………………………… 78
2-9- بخش نهم: پیشینه پژوهش……………………………………………………………………………………………………………… 79
2-9-1- پیشینه داخلی پژوهش……………………………………………………………………………………………………………… 79
2-9-2- پیشینه بین‌المللی پژوهش………………………………………………………………………………………………………….. 86
فصل سوم. روش اجرای تحقیق……………………………………………………………………………………………………………….. 91

یک مطلب دیگر :

 
 

3-1- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 92
3-2- روش تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………………. 92
3-3-جامعه آماری و حجم نمونه مورد تحقیق………………………………………………………………………………………….. 92
3-4- برآورد حجم نمونه……………………………………………………………………………………………………………………….. 93
3-5- معرفی ابزارهای جمع‌آوری اطلاعات……………………………………………………………………………………………… 93
3-6- روایی و پایایی پرسشنامه……………………………………………………………………………………………………………….. 94
3-6-1- روایی/ اعتبار پرسشنامه…………………………………………………………………………………………………………….. 94
3-6-2- پایایی پرسشنامه……………………………………………………………………………………………………………………….. 94
3-8- روش آماری تجزیه و تحلیل اطلاعات ……………………………………………………………………………………………. 95
3-8-1- مدل معادلات ساختاری……………………………………………………………………………………………………………. 95
3-8-2- ارزیابی تناسب یا برازش مدل……………………………………………………………………………………………………. 96
فصل چهارم. تجزیه و تحلیل داده‌ها…………………………………………………………………………………………………………. 97
4-1- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 98
4-2- روش تجزیه و تحلیل داده‌ها…………………………………………………………………………………………………………… 98
4-3- توصیف داده‌ها(آمار توصیفی)………………………………………………………………………………………………………… 99
4-3-1- مشخصات فردی………………………………………………………………………………………………………………………. 99
4-4- آمار توصیفی متغیرهای مورد مطالعه………………………………………………………………………………………………. 102
4-4-1- کیفیت فیزیکی…………………………………………………………………………………………………………………………. 103
4-4-2- رفتار کارکنان……………………………………………………………………………………………………………………………. 103
4-4-3- تناسب/ خود پنداری ایده‌آل………………………………………………………………………………………………………. 104
4-4-4- هویت برند………………………………………………………………………………………………………………………………. 104
4-4-5- آگاهی از برند………………………………………………………………………………………………………………………….. 105
4-4-6- تناسب/ سبک زندگی………………………………………………………………………………………………………………… 105
4-4-7- رضایت مصرف‌کننده………………………………………………………………………………………………………………… 106
4-4-8- وفاداری به برند……………………………………………………………………………………………………………………….. 106
4-5- آمار استنباطی………………………………………………………………………………………………………………………………. 107
4-5-1- ساخت ماتریس کوواریانس……………………………………………………………………………………………………….. 107
4-5-2- آزمون فرضیه‌های اصلی و فرعی تحقیق…………………………………………………………………………………….. 108
4-5-2-1- فرضیه اصلی اول………………………………………………………………………………………………………………….. 108
4-5-2-2-فرضیه های فرعی………………………………………………………………………………………………………………….. 109
4-5-2-3- فرضیه اصلی دوم…………………………………………………………………………………………………………………. 113
4-6- تحلیل بار عاملی…………………………………………………………………………………………………………………………… 113
4-6-1- مدل مفهومی پژوهش در قالب مدل معادلات ساختاری………………………………………………………………… 115
4-6-2- مدل تحقیق در حالت تخمین ضرایب T……………………………………………………………………………………… 116
4-7- شاخص‌های برازش مدل………………………………………………………………………………………………………………. 117
فصل پنجم. نتیجه‌گیری و پیشنهادها…………………………………………………………………………………………………………. 118
5-1- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 119
5-2- نتیجه‌گیری…………………………………………………………………………………………………………………………………… 119
5-2-1- نتایج حاصل از آمار توصیفی……………………………………………………………………………………………………… 120
5-2-1-1- نتایج ویژگی‌های جمعیت‌شناختی………………………………………………………………………………………….. 120
5-2-1-2- نتایج آمار توصیفی متغیرهای مورد مطالعه………………………………………………………………………………. 120
5-2-2- نتایج حاصل از آمار استنباطی……………………………………………………………………………………………………. 121
5-2-2-1- نتایج حاصل از آزمون فرضیه‌های اصلی و فرعی تحقیق………………………………………………………….. 122
5-2-2-2- تحلیل بار عاملی…………………………………………………………………………………………………………………… 124
5-2-2-3- شاخص های برازش مدل……………………………………………………………………………………………………… 125
5-3- پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………………… 125
5-3-1- پیشنهاد بر اساس نتیجه فرضیه اصلی اول ………………………………………………………………………………….. 125
5-3-2- پیشنهاد بر اساس فرضیه های فرعی ………………………………………………………………………………………….. 125
5-3-2-1- پیشنهاد بر اساس فرضیه فرعی اول………………………………………………………………………………………… 125
5-3-2-2- پیشنهاد بر اساس فرضیه فرعی دوم……………………………………………………………………………………….. 126

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...