مقالات و پایان نامه ارشد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یک مطلب دیگر :

 

دانلود پایان نامه ارشد : مطالعه خنک کاری مغز به منظور کاهش آسیب های وارده با بهره گرفتن از روش انتفال حرارت معکوس

 

فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده فارسی 1
فصل اول: کلیات تحقیق
1-1- مقدمه 3
1-2- تعاریف و مفاهیم ضایعات 4
1-3- انواع ضایعات 5
1-3-1- ضایعات کمی 5
1-3-2- ضایعات کیفی 5
1-3-3- ضایعات مستقیم 5
1-3-4- ضایعات غیر مستقیم 5
1-4- ضایعات در ایران 6
1-5- ضرورت و اهمیت تاکید بر ضایعات 6
1-6- مدیریت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی 8
1-7- علل ضایعات محصولات کشاورزی 9
1-7-1- عوامل غیر قابل کنترل برای تولید کننده 9
1-7-2- عوامل قابل کنترل برای تولید کننده 10
1-7-2-1- ضایعات زراعی( کاشت و داشت) 10
1-7-2-1-1- شیوه های بومی و نامناسب کشاورزی 10
1-7-2-1-2- عدم دسترسی به نیروی انسانی لازم 10
1-7-2-1-3- تامین آب (آبیاری) 10
1-7-2-1-4- حاصلخیزی خاک و استفاده از کودها 11
1-7-2-1-5- خسارت های فیزیکی و مکانیکی مکانیکی به محصول هنگام عملیات داشت 11
1-7-2-1-6- اعمال کاشت 11
1-7-2-1-7- داروهای کشاورزی 12
1-7-2-1-8- شدت نور 12
1-7-2-1-9- بیماری ها 12
1-7-2-1-10- سایر عوامل 12
1-7-2-2- ضایعات برداشت 13
1-7-2-2-1- زمان برداشت 13
1-7-2-2-2- نحوه برداشت 14
1-7-2-2-3- آسیب مکانیکی در مرحله برداشت 14
1-7-2-2-4- آلودگی های اولیه و ثانویه محصولات 15
1-7-2-2-5- تاخیر زمانی در خروج محصول از باغ 15
1-7-2-2-6- عدم رعایت بهداشت در مرحله برداشت و پس از آن 15
1-7-2-3- ضایعات پس از برداشت 15
1-7-2-3-1- تیمارهای پیش سرمادهی 16
1-7-2-3-2- ضایعات ناشی از عدم درجه بندی و بسته بندی مناسب 16
1-7-2-3-3- ضایعات مکانیکی ناشی از حمل و نقل نامناسب 17
1-7-2-3-3-1- نیروهای وارده بر محصولات کشاورزی در حین حمل ونقل وجابه جایی 18
1-7-2-3-3-2- تاثیر حمل و نقل بر ویژگیهای کیفی محصول تازه 19
1-7-2-3-3-2-1- اثرات حمل و نقل بر ویژگیهای فیزیکی 19
1-7-2-3-3-2-1-1- کوفتگی(صدمه دیدگی) 20
1-7-2-3-3-2-2- اثرات حمل ونقل بر ویژگیهای شیمیایی 20
1-7-2-3-3-2-2-1- افزایش تلفات رطوبت دربافتهای آسیب دیده 22
1-7-2-3-3-2-3- اثرات حمل ونقل برویژگیهای میکروبی 22
1-7-2-3-3-3- عوامل موثر بر مقاومت میوه در مقابل صدمات مکانیکی 22
1-7-2-3-3-3-1- رقم میوه 23
1-7-2-3-3-3-2- ساختار میوه 23
1-7-2-3-3-3-3- بیوشیمی میوه 24
1-7-2-3-3-3-4- رسیدگی میوه 24
1-7-2-3-3-3-5- رطوبت میوه 25
1-7-2-3-3-3-6- دمای میوه 25
1-7-2-3-3-4- آزمونهای بافت 25
1-7-2-3-3-4-1- آزمون بارگذاری فشاری تك‌محوری 25
1-7-2-3-3-4-2- آزمون سوراخ كردن 25
1-7-2-3-3-5- عوامل موثر درایجاد صدمات مکانیکی وارد بر میوه ها 26
1-7-2-3-4- سردخانه، انبارداری و نگهداری نامناسب 27
1-7-2-3-5- ضایعات در میادین میوه و تره بار (عرضه نامناسب محصول): 29
1-7-2-3-6- وجود تاخیرزمانی(مدت انتظار) در اجرای فرآیندهای لازم بر روی محصول از برداشت تا مصرف 30
1-7-2-3-7- ضایعات در مرحله فرآوری 30
1-7-2-3-8- عدم آگاهی از ماهیت محصول 31
1-7-2-3-9- عدم شناخت اقسام و علل بروز فسادهای تهدید کننده سلامت محصول 32
1-7-2-3-10- سایر علل ضایعات 32
1-8- اثرات کنترل ضایعات 32
1-9- معرفی استان البرز 33
1-10- معرفی محصولات 37
1-10-1- گوجه فرنگی 37
1-10-2- سیب 39
1-10-3- هلو و شلیل 41
1-10-4- آلو و گوجه 44
1-10-5- گیلاس 46
1-10-6- گلابی 48
فصل دوم: مروری بر تحقیقات پیشین
2-1- گوجه فرنگی 51
2-2- سیب 58
2-3- هلو و گیلاس 61
2-4- سایر محصولات 62
فصل سوم: مواد و روش ها
3-1- پرسشنامه 68
3-2- ارزیابی اثرات حمل و نقل و نوع بسته بندی بر ماندگاری گوجه 69
3-2-1- روش انجام آزمایشات 72
3-2-1-1- اندازه گیری تغییرات جرم 72
3-2-1-2- آزمون رنگ 72
3-2-1-3- اندازه گیری بافت 73
3-2-1-4- اندازه گیری pH 73
3-2-1-5- اندازه گیری بریکس 75
3-2-1-6- اندازه گیری اسیدیته 76
3-2-1-7- اندازه گیری فاکتور رسیدگی 77
3-3- آنالیز آماری 77
فصل چهارم: نتایج
4-1- نتایج آماری پرسشنامه 79
4-2- تجزیه و تحلیل ضایعات در قسمت فرآوری 84
4-3- نتایج حاصل از آزمایش ها 85
4-3-1- نتایج حاصل از آزمایشات شیمیایی 87
4-3-1-1- نتایج حاصل از آزمایش pH 87
4-3-1-2- نتایج حاصل از آزمایش اسیدیته 88
4-3-1-3- نتایج حاصل از آزمایش بریکس 89
4-3-1-4- نتایج حاصل از فاکتور رسیدگی 90
4-3-2- نتایج حاصل از آزمایشات فیزیکی 91
4-3-2-1- نتایج حاصل از اندازه گیری جرم 91
4-3-2-2- نتایج حاصل از آزمون رنگ 94
4-3-2-3- نتایج حاصل از آزمون بافت 94
فصل پنجم: نتیجه گیری کلی، راهکارها و پیشنهادات
نتیجه گیری کلی، راهکارها و پیشنهادات 100
منابع 102
پیوست 110
چکیده انگلیسی 112
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...