پایان نانه کشاورزی بررسی اثر عصاره آویشن برخواص فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی نشاسته ساگو |
یک مطلب دیگر :
فهرست مطالب | |
صفحه | عنوان |
1 | چکیده |
فصل اول: مقدمه | |
3 | 1-1- مقدمه |
4 | 1-2- اهداف |
4 | 1-2-1- هدف اصلی |
4 | 1-2-2- هدف اختصاصی |
4 | 1-3- پرسش اصلی تحقیق |
5 | 1-4- نمودار تحقیق |
فصل دوم: مروری بر منابع | |
7 | 2-1- بستهبندی |
7 | 2-2- پلیمر و بیوپلیمر |
7 | 2-2-1- مزیت بیوپلیمرها |
8 | 2-2-2- خصوصیات بیوپلیمرها |
8 | 2-2-2-1- بازدارندگی در برابر گازها |
9 | 2-2-2-2- بازدارندگی نسبت به بخار آب |
9 | 2-2-3- بكارگیری بیوپلیمرها در بسته بندی |
10 | 2-2-4- روشهای تولید بسته بندیهای زیستی (بیوپلیمری) |
10 | 2-3- پوششها و فیلمهای خوراكی |
11 | 2-3-1- تاریخچه استفاده از پوششهای خوراكی |
12 | 2-3-2- مواد به كار رفته در پوششها و فیلمهای خوراكی |
12 | 2-3-2-1- پوششها و فیلمهای بر پایه پلیساكارید |
12 | 2-3-2-2- پوششها و فیلمهای بر پایه كیتوزان |
13 | 2-3-2-3- پوششها و فیلمهای بر پایه سلولز |
13 | 2-3-2-4- پوششها و فیلمهای بر پایه آلژینات |
13 | 2-3-2-5- پوششها و فیلمهای بر پایه پکتین |
14 | 2-3-2-6- پوششها و فیلمهای بر پایه کاراگینان |
14 | 2-3-2-7- پوششها و فیلمهای بر پایه نشاسته |
15 | 2-3-2-8- پوششها و فیلمهای بر پایه دکسترینها |
15 | 2-3-2-9- پوششها و فیلمهای بر صمغهای میكروبی |
15 | 2-3-2-10- پوششها و فیلمهای بر پایه پروتئین |
16 | 2-3-2-11- پوششها و فیلمهای بر پایه زئین |
16 | 2-3-2-12- پوششها و فیلمهای بر پایه گلوتن |
17 | 2-3-2-13- پوششها و فیلمهای بر پایه كازئین |
17 | 2-3-2-14- پوششها و فیلم های بر پایه پروتئینهای آب پنیر |
17 | 2-3-2-15- پوششها و فیلمهای بر پایه ژلاتین |
18 | 2-3-2-16- پوششها و فیلمهای بر پایه كلاژن |
18 | 2-3-2-16- پوششها و فیلمهای بر پایه پروتئین سویا |
19 | 2-3-2-17- پوششها و فیلمهای بر پایه چربی |
20 | 2-3-2-18- فیلمهای مركب |
21 | 2-3-3- روش تهیه فیلمهای خوراكی |
21 | 2-3-4- خصوصیات فیلم های خوراكی |
21 | 2-3-4-1- خصوصیات مكانیكی |
23 | ارزیابی خواص مكانیكی فیلمهای خوراكی |
25 | 2-3-4-2- خصوصیات ارگانو لیپتیك |
25 | 2-3-4-3- حلالیت در آب و چربی |
25 | 2-3-4-4- نفوذپذیری |
29 | 2- 3-5- افزودنیهای فیلمهای خوراكی |
30 | 2– 3 -6- مزایا و كاربرد فیلمها و پوششهای خوراكی |
32 | 2– 3 –7- معایب پوششهای خوراكی |
33 | 2-3-8- پوششها وبسته بندیهای جدید |
34 | 2-3-8-1- بسته بندی فعال |
34 | 2-3-8-2- بسته بندی ضدمیكروبی |
35 | 2-3-8-3- مزایای استفاده از بسته بندیهای ضدمیكروبی |
35 | 2-3-8-4- معایب استفاده از بسته بندیهای ضدمیكروبی |
36 | 2-3-8-5- كاربرد مواد ضدمیكروبی در فیلمهای خوراكی |
38 | 2-3-8-6- مكانیسم عمل اسانسها و عصارهها در جلوگیری از رشد میكرو ارگانیسمها |
39 | 2– 4- میكروارگانیسمهای مورد بررسی |
39 | 2-4-1- اشرشیا كلی |
41 | 2-4-2- استافیلوكوكوس اورئوس |
42 | 2-5- پژوهشهای انجام شده روی ساگو و نشاسته آن |
42 | 2-5-1- گیاه شناسی ساگو |
43 | 2-5-2- منشا و پراکنش جغرافیایی ساگو |
43 | 2-5-3- نشاسته در پالم ساگو |
44 | 2-5-4- اجزاء غیر نشاستهای در مغز ساگو |
45 | 2-5-5- خواص عملکردی و فیزکوشیمیایی نشاسته ساگو |
48 | 2-5-6-کیفیت نشاسته ساگو |
49 | 2-6- پژوهشهای انجام شده روی عصاره آویشن |
49 | 2-6-1- تاریخچه آویشن |
50 | 2-6-2- مشخصات گیاهشناسی و رده بندی آن |
51 | 2-6-3- مواد مؤثره |
52 | 2-6-4- محلهای بیوسنتز و تجمع اسانس ومونوترین ها |
54 | 2-7- پژوهشهای انجام شده روی تاثیر پلاستیسایزر |
59 | 2-8- پژوهشهای انجام شده روی خواص فیزیکوشیمیایی |
62 | 2-9- پژوهشهای انجام شده روی خواص مکانیکی |
65 | 2-10- پژوهشهای انجام شده روی خواص ضد میکروبی |
فصل سوم: مواد و روشها | |
70 | 3-2- روشها |
70 | 3-2-1- تهیه عصاره |
70 | 3-2-2- تهیه فیلمهای خوراكی حاوی عصاره و شاهد |
71 | 3-2-3- باكتریهای مورد استفاده و روش نگهداری آنها |
71 | 3-2-4- تهیه سوسپانسیون میكروبی 5/0 مكفارلند |
71 | 3-2-5- بررسی اثر ضدمیكروبی فیلمها |
72 | 3-2-6- اندازه گیری ضخامت فیلمها |
73 | 3-2-7- اندازه گیری میزان نفوذپذیری به بخارآب |
74 | 3-2-8- اندازه گیری ظرفیت جذب آب WAC |
74 | 3-2-9- اندازه گیری میزان حلالیت در آب |
75 | 3-2-10- تعیین رنگ فیلمها |
75 | 3-2-11- اندازه گیری نفوذپذیری به اکسیژن |
75 | 3-2-12- تعیین آزمون طیف نورسنج (درصد عبور و جذب نور مرئی ) |
75 | 3-2-13- بررسی طیفهای FTIR |
75 | 3-2-14- ویژگیهای مکانیکی |
76 | 3-2-14-1-مقاومت کششی(TS) |
77 | 3-2-14-2- ازدیاد طول(EL) |
77 | 3-2-14-3- مدول الاستیکی (EM) |
78 | 3-2-15- تجزیه وتحلیل آماری |
فصل چهارم: نتایج و بحث | |
80 | 4-1- تشكیل فیلمهای خوراكی |
80 | 4-2- خواص ضدمیكروبی فیلمهای خوراكی |
82 | 4-2-1- تاثیر فیلم نشاسته ساگو حاوی عصارهمتانولی آویشن بر استافیلوكوكوس اورئوس |
84 | 4-2-2- تاثیر فیلم نشاسته حاوی عصاره متانولی آویشن بر اشرشیاكلی |
84 | 4-3- نفوذپذیری فیلمها نسبت به بخارآب |
86 | 4-4- میزان ظرفیت جذب آب |
87 | 4-5- میزان حلالیت درآب |
88 | 4-6- نتایج رنگ فیلمها |
90 | 4-7- نفوذپذیری نسبت به اکسیژن |
91 | 4-8- نتایج آزمون طیف نورسنج(درصد عبور و جذب نور مرئی) |
92 | 4-9- بررسی طیفهای FTIR |
93 | 4-10- میزان مقاومت كششی، درصد ازدیاد طول و مدولا لاستیکی |
93 | 4-10-1- مقاومت کششی |
94 | 4-10-2- درصد ازدیاد طول |
95 | 4-10-3- مدول الاستیکی |
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات | |
98 | 5-1- نتیجهگیری |
100 | 5-2- پیشنهادات |
101 |
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-08-10] [ 09:38:00 ق.ظ ]
|