مقالات و پایان نامه ارشد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یک مطلب دیگر :

 

پایان نامه بررسی میزان تحلیل استخوان کرستال در اطراف ایمپلنت های استوانه ای در مقایسه با ایمپلنت های مخروطی

 

فهرست مطالب
صفحه عنوان
1 چکیده
فصل اول: مقدمه
3 1-1- مقدمه
4 1-2- اهداف
4 1-2-1- هدف اصلی
4 1-2-2- هدف اختصاصی
4 1-3- پرسش اصلی تحقیق
5 1-4- نمودار تحقیق
فصل دوم: مروری بر منابع
7 2-1- بسته­بندی
7 2-2- پلیمر و بیوپلیمر
7 2-2-1- مزیت بیوپلیمرها
8 2-2-2- خصوصیات بیوپلیمرها
8 2-2-2-1- بازدارندگی در برابر گازها
9 2-2-2-2- بازدارندگی نسبت به بخار آب
9 2-2-3- بكارگیری بیوپلیمرها در بسته بندی
10 2-2-4- روشهای تولید بسته بندیهای زیستی (بیوپلیمری)
10 2-3- پوششها و فیلمهای خوراكی
11 2-3-1- تاریخچه استفاده از پوشش­های خوراكی
12 2-3-2- مواد به كار رفته در پوششها و فیلمهای خوراكی
12 2-3-2-1- پوششها و فیلمهای بر پایه پلیساكارید
12 2-3-2-2- پوششها و فیلمهای بر پایه كیتوزان
13 2-3-2-3- پوششها و فیلمهای بر پایه سلولز
13 2-3-2-4- پوششها و فیلمهای بر پایه آلژینات
13 2-3-2-5- پوششها و فیلمهای بر پایه پکتین
14 2-3-2-6- پوششها و فیلمهای بر پایه کاراگینان
14 2-3-2-7- پوششها و فیلمهای بر پایه نشاسته
15 2-3-2-8- پوششها و فیلمهای بر پایه دکسترینها
15 2-3-2-9- پوششها و فیلمهای بر صمغهای میكروبی
15 2-3-2-10- پوششها و فیلمهای بر پایه پروتئین
16 2-3-2-11- پوششها و فیلمهای بر پایه زئین
16 2-3-2-12- پوششها و فیلمهای بر پایه گلوتن
17 2-3-2-13- پوششها و فیلمهای بر پایه كازئین
17 2-3-2-14- پوششها و فیلم های بر پایه پروتئینهای آب پنیر
17 2-3-2-15- پوششها و فیلمهای بر پایه ژلاتین
18 2-3-2-16- پوششها و فیلمهای بر پایه كلاژن
18 2-3-2-16- پوششها و فیلمهای بر پایه پروتئین سویا
19 2-3-2-17- پوششها و فیلمهای بر پایه چربی
20 2-3-2-18- فیلمهای مركب
21 2-3-3- روش تهیه فیلمهای خوراكی
21 2-3-4- خصوصیات فیلم های خوراكی
21 2-3-4-1- خصوصیات مكانیكی
23 ارزیابی خواص مكانیكی فیلمهای خوراكی
25 2-3-4-2- خصوصیات ارگانو لیپتیك
25 2-3-4-3- حلالیت در آب و چربی
25 2-3-4-4- نفوذپذیری
29 2- 3-5- افزودنیهای فیلمهای خوراكی
30 2– 3 -6- مزایا و كاربرد فیلمها و پوششهای خوراكی
32 2– 3 –7- معایب پوششهای خوراكی
33 2-3-8- پوششها وبسته بندی­های جدید
34 2-3-8-1- بسته بندی فعال
34 2-3-8-2- بسته بندی ضدمیكروبی
35 2-3-8-3- مزایای استفاده از بسته بندیهای ضدمیكروبی
35 2-3-8-4- معایب استفاده از بسته بندی­های ضدمیكروبی
36 2-3-8-5- كاربرد مواد ضدمیكروبی در فیلم­های خوراكی
38 2-3-8-6- مكانیسم عمل اسانس­ها و عصاره­ها در جلوگیری از رشد میكرو ارگانیسمها
39 2– 4- میكروارگانیسم­های مورد بررسی
39 2-4-1- اشرشیا كلی
41 2-4-2- استافیلوكوكوس اورئوس
42 2-5- پژوهشهای انجام شده روی ساگو و نشاسته آن
42 2-5-1- گیاه شناسی ساگو
43 2-5-2- منشا و پراکنش جغرافیایی ساگو
43 2-5-3- نشاسته در پالم ساگو
44 2-5-4- اجزاء غیر نشاستهای در مغز ساگو
45 2-5-5- خواص عملکردی و فیزکوشیمیایی نشاسته ساگو
48 2-5-6-کیفیت نشاسته ساگو
49 2-6- پژوهشهای انجام شده روی عصاره آویشن
49 2-6-1- تاریخچه آویشن
50 2-6-2- مشخصات گیاهشناسی و رده بندی آن
51 2-6-3- مواد مؤثره
52 2-6-4- محلهای بیوسنتز و تجمع اسانس ومونوترین ها
54 2-7- پژوهشهای انجام شده روی تاثیر پلاستیسایزر
59 2-8- پژوهشهای انجام شده روی خواص فیزیکوشیمیایی
62 2-9- پژوهشهای انجام شده روی خواص مکانیکی
65 2-10- پژوهشهای انجام شده روی خواص ضد میکروبی
فصل سوم: مواد و روشها
70 3-2- روشها
70 3-2-1- تهیه عصاره
70 3-2-2- تهیه فیلم­های خوراكی حاوی عصاره و شاهد
71 3-2-3- باكتریهای مورد استفاده و روش نگهداری آنها
71 3-2-4- تهیه سوسپانسیون میكروبی 5/0 مكفارلند
71 3-2-5- بررسی اثر ضدمیكروبی فیلمها
72 3-2-6- اندازه گیری ضخامت فیلمها
73 3-2-7- اندازه گیری میزان نفوذپذیری به بخارآب
74 3-2-8- اندازه گیری ظرفیت جذب آب    WAC
74 3-2-9- اندازه گیری میزان حلالیت در آب
75 3-2-10- تعیین رنگ فیلمها
75 3-2-11- اندازه گیری نفوذپذیری به اکسیژن
75 3-2-12- تعیین آزمون طیف نورسنج (درصد عبور و جذب نور مرئی )
75 3-2-13- بررسی طیفهای FTIR
75 3-2-14- ویژگیهای مکانیکی
76 3-2-14-1-مقاومت کششی(TS)
77 3-2-14-2- ازدیاد طول(EL)
77 3-2-14-3- مدول الاستیکی (EM)
78 3-2-15- تجزیه وتحلیل آماری
فصل چهارم: نتایج و بحث  
80 4-1- تشكیل فیلم­های خوراكی
80 4-2- خواص ضدمیكروبی فیلم­های خوراكی
82 4-2-1- تاثیر فیلم نشاسته ساگو حاوی عصاره­متانولی آویشن بر استافیلوكوكوس اورئوس
84 4-2-2- تاثیر فیلم نشاسته حاوی عصاره متانولی آویشن بر اشرشیاكلی
84 4-3- نفوذپذیری فیلمها نسبت به بخارآب
86 4-4- میزان ظرفیت جذب آب
87 4-5- میزان حلالیت درآب
88 4-6- نتایج رنگ فیلمها
90 4-7- نفوذپذیری نسبت به اکسیژن
91 4-8- نتایج آزمون طیف نورسنج(درصد عبور و جذب نور مرئی)
92 4-9- بررسی طیفهای FTIR
93 4-10- میزان مقاومت كششی، درصد ازدیاد طول و مدولا لاستیکی
93 4-10-1- مقاومت کششی
94 4-10-2- درصد ازدیاد طول
95 4-10-3- مدول الاستیکی
 فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات  
98 5-1- نتیجه­گیری
100 5-2- پیشنهادات
101
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...