1-6-2- آنتی اکسیدان های طبیعی…………………………………… 15…..

1-6-2-1- ترکیبات فنولی ……………………………………………………………. 16…..

1-6-2-2- کاروتنوئیدها………………………………………………………………………. 20…..

1-6-2-3- اسید آسکوربیک (ویتامین C)………………………………………….. 21…..

1-6-2-4- توکوفرول­ها و توکوتری­انول­ها……………………………………… 22…..

1-6-2-5- تانن­ها………………………………………………………………….. 22…..

1-6-2-6- آنزیم­های آنتی­اکسیدانی…………………………………………. 23…..

1-6-2-7- اسید لیپوئیک و گلوتاتیون­ها……………………………………………… 23…..

1-7- فرضیه­ها…………………………………………………………………………… 24…..

1-8- اهداف………………………………………………………………………… 24…..

فصل دوم: مرور منابع

2- مروری بر تحقیقات انجام شده………………………………………………… 26…..

2-1- استخراج ترکیبات فنولی از منابع گیاهی………………………… 26…..                                                                  2-2-ارزیابی فعالیت آنتی­اکسیدانی ترکیبات فنولی……………………………….. 30…..

مقالات و پایان نامه ارشد

 

فهرست

عنوان                                                                                        صفحه

فصل سوم: مواد و روش­ها

3- مواد و روش­ها……………………………………………………………….. 36…..

3-1- مواد و دستگاه‌ها………………………………………………………………. 36…..

3-1-1- مواد اولیه………………………………………………………….. 36…..

3-1-2- مواد شیمیایی…………………………………. 36…..

3-1-3-دستگاه‌ها و لوازم مصرفی ………………………………………… 37…..

3-2- آزمون­های شیمیایی…………………………………………………………….. 38

3-2-1- اندازه­گیری رطوبت…………………………………………………….. 38

3-2-2- اندازه­گیری خاکستر…………………………………………………. 39…..

3-2-3- اندازه­گیری فیبرخام…………………………………………. 39

3-2-4- اندازه­گیری پروتئین………………………………………………….. 40

3-2-5-اندازه گیری چربی………………………………………………………… 41

3-3- استخراج عصاره گیاه به روش سنتی (غرقابی)…………………………………………. 41

3-4- اندازه­گیری ترکیبات فیتوشیمیایی…………………………………………….. 42

3-4-1- اندازه­گیری محتوای کلروفیل و کاروتنوئید کل………………………………… 42

3-4-2- اندازه­گیری ترکیبات فنولی کل……………………………………………………… 43

3-4-3- اندازه‌گیری ترکیبات فلاونوئیدی کل………………………………….. 44

یک مطلب دیگر :

 
 

3-4-4- محاسبه بازده استخراج……………………………………………………… 44

3-5- ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی……………………………………………….. 44

3-5-1- ارزیابی فعالیت مهار رادیکال آزاد DPPH………………………………………. 44

3-5-2- ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ها به روش ظرفیت آنتی‌اکسیدانی کل………………….. 45

3-5-3- ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌‌ها به روش قدرت احیاء‌کنندگی………………………….. 46

3-6- تجزیه و تحلیل آماری…………………………………………………………………. 47

فصل چهارم: نتایج و بحث

4- نتایج و بحث…………………………………………………………………………. 49

4-1- ترکیبات شیمیایی……………………………………………………………. 49

فهرست

عنوان                                                                                            صفحه

4-2- مقدار کل ترکیبات کلروفیل، کاروتنوئید ………………………………………………. 49

4-3- مقدار کل ترکیبات فنولی……………………………………………………. 50

4-4- مقدار کل ترکیبات فلاونوئیدی…………………………………… 57

4-5- ارزیابی فعالیت ضدرادیکالی، آنتی­اکسیدانی و قدرت احیاءکنندگی عصاره­های زولنگ……… 59

4-5-1- توانائی مهار رادیکال­های DPPH………………………………………………. 59

4-5-2- ظرفیت آنتی اکسیدانی کل …………………………………………………….. 66

4-5-3- قدرت احیاء­کنندگی…………………………………………………………… 71

فصل پنجم: نتیجه­گیری کلی و پیشنهادات

5- نتیجه گیری کلی و پیشنهادات …………………………………………………….. 78

5-1- نتیجه­گیری کلی………………………………………………………….. 78

5-2- پیشنهادات ………………………………………………………… 79

5-2-1- پیشنهادات پژوهشی و اجرایی……………………………………………….. 79

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...