کشاورزی گرایش تکنولوژی مواد غذایی بررسی تاثیر حلالهای مختلف بر استخراج تركیبات ... |
1-6-2- آنتی اکسیدان های طبیعی…………………………………… 15…..
1-6-2-1- ترکیبات فنولی ……………………………………………………………. 16…..
1-6-2-2- کاروتنوئیدها………………………………………………………………………. 20…..
1-6-2-3- اسید آسکوربیک (ویتامین C)………………………………………….. 21…..
1-6-2-4- توکوفرولها و توکوتریانولها……………………………………… 22…..
1-6-2-5- تاننها………………………………………………………………….. 22…..
1-6-2-6- آنزیمهای آنتیاکسیدانی…………………………………………. 23…..
1-6-2-7- اسید لیپوئیک و گلوتاتیونها……………………………………………… 23…..
1-7- فرضیهها…………………………………………………………………………… 24…..
1-8- اهداف………………………………………………………………………… 24…..
فصل دوم: مرور منابع
2- مروری بر تحقیقات انجام شده………………………………………………… 26…..
2-1- استخراج ترکیبات فنولی از منابع گیاهی………………………… 26….. 2-2-ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی ترکیبات فنولی……………………………….. 30…..
فهرست
عنوان صفحه
فصل سوم: مواد و روشها
3- مواد و روشها……………………………………………………………….. 36…..
3-1- مواد و دستگاهها………………………………………………………………. 36…..
3-1-1- مواد اولیه………………………………………………………….. 36…..
3-1-2- مواد شیمیایی…………………………………. 36…..
3-1-3-دستگاهها و لوازم مصرفی ………………………………………… 37…..
3-2- آزمونهای شیمیایی…………………………………………………………….. 38
3-2-1- اندازهگیری رطوبت…………………………………………………….. 38
3-2-2- اندازهگیری خاکستر…………………………………………………. 39…..
3-2-3- اندازهگیری فیبرخام…………………………………………. 39
3-2-4- اندازهگیری پروتئین………………………………………………….. 40
3-2-5-اندازه گیری چربی………………………………………………………… 41
3-3- استخراج عصاره گیاه به روش سنتی (غرقابی)…………………………………………. 41
3-4- اندازهگیری ترکیبات فیتوشیمیایی…………………………………………….. 42
3-4-1- اندازهگیری محتوای کلروفیل و کاروتنوئید کل………………………………… 42
3-4-2- اندازهگیری ترکیبات فنولی کل……………………………………………………… 43
3-4-3- اندازهگیری ترکیبات فلاونوئیدی کل………………………………….. 44
یک مطلب دیگر :
3-4-4- محاسبه بازده استخراج……………………………………………………… 44
3-5- ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی……………………………………………….. 44
3-5-1- ارزیابی فعالیت مهار رادیکال آزاد DPPH………………………………………. 44
3-5-2- ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصارهها به روش ظرفیت آنتیاکسیدانی کل………………….. 45
3-5-3- ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصارهها به روش قدرت احیاءکنندگی………………………….. 46
3-6- تجزیه و تحلیل آماری…………………………………………………………………. 47
فصل چهارم: نتایج و بحث
4- نتایج و بحث…………………………………………………………………………. 49
4-1- ترکیبات شیمیایی……………………………………………………………. 49
فهرست
عنوان صفحه
4-2- مقدار کل ترکیبات کلروفیل، کاروتنوئید ………………………………………………. 49
4-3- مقدار کل ترکیبات فنولی……………………………………………………. 50
4-4- مقدار کل ترکیبات فلاونوئیدی…………………………………… 57
4-5- ارزیابی فعالیت ضدرادیکالی، آنتیاکسیدانی و قدرت احیاءکنندگی عصارههای زولنگ……… 59
4-5-1- توانائی مهار رادیکالهای DPPH………………………………………………. 59
4-5-2- ظرفیت آنتی اکسیدانی کل …………………………………………………….. 66
4-5-3- قدرت احیاءکنندگی…………………………………………………………… 71
فصل پنجم: نتیجهگیری کلی و پیشنهادات
5- نتیجه گیری کلی و پیشنهادات …………………………………………………….. 78
5-1- نتیجهگیری کلی………………………………………………………….. 78
5-2- پیشنهادات ………………………………………………………… 79
5-2-1- پیشنهادات پژوهشی و اجرایی……………………………………………….. 79
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-08-10] [ 10:25:00 ق.ظ ]
|