2-7. باکتری سالمونلا………………………………………………………………………………………. 53

  1. فصل سوم: مواد وروش ها

3-1. وسایل و مواد مورد استفاده………………………………………………………………………… 67

3-2. روش کار ……………………………………………………………………………………………… 69

3-2-2. آماده سازی محتویات نمونه های تخم مرغ جهت کشت باکتریایی…………………….. 72

3-2-6 . مرحله تایید ………………………………………………………………………………………. 74

3-2-6-3 . آزمون های سرولوژیکی …………………………………………………………………… 77

3-2-6-3-1 . حذف سوش های خودآگلوتینه ………………………………………………………. 77

3-2-6-3-2 . آزمون برای تشخیص وجود آنتی ژن O,Vi,H…………………………………… 78

3-2-6-4. تفسیر نتایج واکنش های سرولوژیکی و بیوشیمیایی…………………………………… 78

3-2-6-5 . استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز(PCR)………………………………………….. 78

3-2-6-5-6: رسم درخت فیلوژنی……………………………………………………………………… 84

پایان نامه

 

3-3. روش های آماری آنالیز یافته ها…………………………………………………………………… 85

  1. فصل چهارم: نتایج تحقیق

4-1. نتایج…………………………………………………………………………………………………….. 85

4-1-5 . نتایج تست های بیوشیمیایی…………………………………………………………………… 90

4-1-6. نتایج آزمون های سرولوژیکی………………………………………………………………….. 91

4-1-7. نتایج آزمون PCR……………………………………………………………………………….. 91

4-1-8 . نتایج میزان آلودگی تخم مرغ های بومی و ماشینی استان مازندران ………………….. 96

یک مطلب دیگر :

 
 

4-1-8-2. نتایج آزمون های آماری آلودگی تخم مرغ های بومی و ماشینی شهرستان ها……. 96

  1. فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

5-1. بحث……………………………………………………………………………………………………. 106

5-2. نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………….. 109

5-3. پیشنهادات……………………………………………………………………………………………… 110

منابع  ………………………………………………………………………………………………………….. 111

پیوست…………………………………………………………………………………………………………. 119

چکیده انگلیسی………………………………………………………………………………………………. 123

چکیده

سابقه و هدف

تخم مرغ و محصولات تخم مرغ آلوده یکی از منابع مهم بیماری های ناشی از غذا مثل سالمونلوسیس است. سالمونلوسیس یکی از عمده ترین و وسیع ترین بیماری ناشی از غذا در سرتاسر جهان است، در هر سال میلیون ها مورد انسانی در تمام دنیا گزارش می شود، و در هزاران نفر منجر به مرگ می شود. تحقیق حاضر با هدف تعیین میزان آلودگی تخم مرغ های مصرفی بومی و ماشینی استان مازندران به باکتری سالمونلا انجام شد.

روش تحقیق

در این مطالعه توصیفی مقطعی،ازاوخر فروردین91 تا اوایل مرداد91، تعداد200 عدد تخم مرغ بومی و 56 عدد تخم مرغ ماشینی از سطح استان مازندران جمع آوری و محتویات آن ها از نظر آلودگی سالمونلایی مورد بررسی قرار گرفتند. تخم مرغ های بومی و ماشینی هر یک پس از مخلوط کردن به طور جداگانه درون 45 میلی لیتر محیط پپتون واتر اضافه شدند، در ادامه بر اساس روش های کشت استاندارد عمل جداسازی صورت گرفت و بر روی تمامی باکتری های جدا شده از محیط های کشت افتراقی، آزمایشات دقیق بیوشیمیایی انجام شد، سپس جهت تشخیص قطعی سالمونلا از آزمون های سرولوژیکی و PCR استفاده شد.

یافته ها

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...