صفحه فهرست مطالب                                                                                                            
1 فصل اول
1 مقدمه و کلیات
1 1-1  مقدمه
5 1-1-1 اهداف و فرضیات
5 1-1-2 جنبه نوآوری تحقیق
6 1-2 کلیات
6 1-2-1 پراكندگی میگوها و مناطق زیست
6 1-2-2 طبقه بندی میگوهای پنائیده
7 1-2-3 چرخه زندگی میگو
7 1-2-4 تخم‌ریزی
8 1-2-4-1 انکوباسیون تخم
8 1-2-5 مراحل لاروی
8 1-2-5-1 مرحله ناپلیوس
8 1-2-5-2 مرحله پروتوزوآ
9 1-2-5-3 مایسیس
9 1-2-5-4 مرحله پست‌لاروی (پس نوزادی)
9 1-2-5-5 سایر مراحل زندگی
10 1-2-6 دستگاه تولید مثل
10 1-2-7 اهمیت آبزی‌پروری
14 1-2-8 تکثیر‌و‌پرورش میگوهای خانواده پنائیده
17 1-2-8-1 تکثیر‌و ‌پرورش میگوی وانامی (سفید غربی)
18 1-2-8-2 پرورش میگوی وانامیدر ایران
19 1-2-9  نیازهای آبزی‌پروری موفق (با تاکید بر اهمیت غذا)
21 1-2-10 غذای زنده در آبزی‌پروری
21 1-2-11 مروری بر کرم‌های پرتار و اهمیت آن‌ها
24 فصل دوم
24 مروری بر مطالعات پیشین
28 فصل سوم
28 مواد و روش ها

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28 3-1 محل اجرای آزمایش
28 3-2 طرح آزمایش
29 3-3  وسایل، تجهیزات و مواد مورد استفاده
29 3-3-1 وسایل آزمایشگاهی و اندازه گیری
30 3-3-2 مواد شیمیایی
30 3-4 مواد غذایی
31 3-5 سایرتجهیزات و مواد مورد استفاده
31 3-6 آماده سازی مخازن
32 3-7 تامین و ضدعفونی آب مورد نیاز پرورش
32 3-8 آبگیری مخازن و تنظیم فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب
32 3-9 انتقال مولدین به مخازن
33 3-10 غذادهی مولدین و رسیدگی جنسی
35 3-11 تخم‌ریزی و انتقال لاروها
35 3-12 شمارش و توزیع لاروها به مخازن
36 3-13 عملیات پرورش، غذادهی و بررسی سلامت لاروها
38 3-14 تعویض آب و خارج نمودن مواد زائد در مخازن لاروی
39 3-15 تعیین شاخص‌های رشد و بازماندگی در لاروها
40 3-16 نحوه انجام تست‌های استرس شوری، دما و فرمالین
42 3-17 تجزیه و تحلیل آماری داده‌ها
43 فصل چهارم
43 نتایج
43 4-1 شاخص‌های کیفی آب
44 4-2 میانگین وزن اولیه مولدین
44 4-3 مدت زمان لازم تا حصول به رسیدگی جنسی مولدین
45 4-4 درصد مولدین ماده تخم‌ریزی کرده در مدت زمان 20 روز
45 4-5 تعداد تخم تولیدی از مولدین
46 4-6 بازماندگی لاروهای مرحله ناپلیوس
46 4-7 بازماندگی لاروهای مرحله پست‌لارو
46 4-8 طول کل و وزن ترپست‌لاروها در پایان دوره آزمایشی
47 4-9 تست‌های استرس

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

47 4-9-1 تست استرس شوری 50 قسمت در هزار
48 4-9-2 تست استرس شوری 40 قسمت در هزار
48 4-9-3 تست استرس شوری 20 قسمت در هزار
48 4-9-4 تست استرس شوری 10 قسمت در هزار
49 4-9-5 تست استرس دمای 50 درجه سانتی‌گراد
49 4-9-6 تست استرس دمای 40 درجه سانتی‌گراد
50 4-9-7 تست استرس دمای 20 درجه سانتی‌گراد
50 4-9-8 تست استرس دمای 10 درجه سانتی‌گراد
51 4-9-9 تست استرس فرمالین 100 قسمت در میلیون
52 فصل پنجم
52 بحث و نتیجه‌گیری
59 نتیجه‌گیری کلی
60 آزمون فرضیات
61 فصل ششم
61 پیشنهادات

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یک مطلب دیگر :

مزایای و معایب برون سپاری

 

صفحه فهرست جدول ها
29 جدول 3-1 تیمارهای غذایی مورد استفاده در طول دوره تغذیه مولدین میگوی Litopenaeus vannamei برای حصول به رسیدگی جنسی
43 جدول 4-1 میانگین دامنه تغییرات شاخص‌های کیفی آب در طول دوره تغذیه مولدین میگوی Litopenaeus vannamei تا زمان حصول به رسیدگی جنسی
43 جدول 4-2 میانگین دامنه تغییرات پارامترهای کیفی آب در طول دوره پرورش لاروهای تولیدی از مولدین میگوی Litopenaeus vannamei
44 جدول 4-3 میانگین وزن اولیه مولدین میگوی Litopenaeus vannamei بر حسب گرم در هر تیمار آزمایشی
45 جدول 4-4 میانگین تعداد روزهای رسیدن به رسیدگی جنسی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei در تیمارهای آزمایشی در یک دوره 20 روزه
45 جدول 4-5 درصد مولدین ماده Litopenaeus vannamei تخم‌ریزی کرده در هر تیمار آزمایشی در دوره 20 روزه
45 جدول 4-6 میانگین تعداد تخم تولیدی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei در تیمارهای آزمایشی
46 جدول 4-7 میانگین تعداد لاروهای مرحله ناپلیوس تولیدی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei در تیمارهای آزمایشی
46 جدول 4-8 میانگین تعداد پست‌لارو تولیدی از مولدین میگوی Litopenaeus vannamei تحت تیمارهای آزمایشی
47 جدول 4-9 میانگین طول کل لاروها (میلی‌متر) در پایان دوره پرورش
47 جدول 4-10 میانگین وزن تر لاروها (میلی‌گرم) درپایان دوره پرورش
47 جدول 4-11 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 50 قسمت در هزار
48 جدول 4-12 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 40 قسمت در هزار
48 جدول 4-13 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 20 قسمت در هزار
49 جدول 4-14 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 10 قسمت در هزار
49 جدول 4-15 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس دمای 50 درجه سانتی‌گراد
49 جدول 4-16 میانگین درصد بازماندگی لاروهادر برابر استرس دمایی 40 درجه سانتی ‌گراد
50 جدول 4-17 میانگین درصد بازماندگی لاروهادر برابر استرس دمایی 20 درجه سانتی ‌گراد
50 جدول 4-18 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس دمایی 10 درجه سانتی‌گراد

 

 

51 

 

جدول 4-19 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس فرمالین 100 قسمت در میلیون

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

صفحه فهرست شکل ها
7 شکل 1-1 مراحل مختلف زندگی میگوها
30 شکل 3-1 دستگاه‌های اندازه گیری فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب و زیست سنجی
31 شکل 3-2 مواد غذایی مورد استفاده مولدین میگوی Litopenaeus vannamei به ترتیب از بالا و راست به چپ کرم پرتار Perinereis nuntia، ملالیس، جگر گاو و اسکوئید
33 شکل 3-3 وزن کشی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei برای انتقال به مخازن آزمایشی
34 شکل 3-4 وزن کردن غذاها و آماده سازی آن‌ها برای مولدین میگوی Litopenaeus vannamei در هر وعده غذایی
36 شکل 3-5 آماده سازی مخازن لاروی، انتقال لاروها به مخازن و بررسی روزانه وضعیت لاروهای تولیدی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei
38 شکل 3-6 غذاهای لاروی مورد استفاده در دوره پرورش لاروهای تولیدی از راست به چپ فلک آرتمیا، غذای M.C.F، جلبک کیتوسروس و ناپلی آرتمیا
39 شکل 3-7 تعویض آب روزانه لاروهای تولیدی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei
40 شکل 3-8 اندازه گیری طول کل پست‌لاروهای تولیدی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei برای بررسی رشد آن‌ها
42
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...