بیفیدوباکتریوم و لاکتوباسیلوس به طور شایع به عنوان پروبیوتیک استفاده می شوند. لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بیشتر در روده کوچک و بیفیدو باکتریوم بیفیدوم در کولون وجود دارند (9،10).

مطالعات ثابت کرده اند که مصرف پروبیوتیکها به میزان کافی و منظم در تمام سنین برای سلامتی مردم سودمندند. پروبیوتیکها در شیر خشک نوزادان و مکملها یافت شده و بعنوان جزئی از غذاها و آشامیدنی ها می باشند و استفاده آنها در رژیم غذایی برای کمک به سلامتی روده و سلامتی عمومی بدن بخوبی در حال تثبیت می باشد. مصرف روزانه آنها از راههای متعدد، دارای اثرات سودمندی می باشند (7،9).

پایان نامه

 

برخی سبب تغییر مثبت در فلور روده­ای می شوند به این صورت که عدم تعادل در تثبیت باکتریهای مفید و مضر روده را اصلاح می کنند و بعضی هم عمل هضم مواد

یک مطلب دیگر :

 

۸ نکته اساسی در طراحی بیلبورد

 غذایی را بهبود بخشیده و ایمنی موضعی را تحریک می کنند (8،9).

یک پروبیوتیک باید معیارهای زیر را داشته باشد (10):

1- از منابع انسانی باشد.

2- غیر پاتوژن باشد.

3- برای کلونیزه شدن به انتروسیت بچسبد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...