بررسی آثار تبلیغات بر افزایش فروش شرکت های فعال در صنایع مواد غذای ... |
2-5-10-4-کمک به ارزیابی راهحلهای موجود……………………………………………………………………… 16
2-5-10-5-تعیین شاخصهای مناسب برای انتخاب رسانه و پیام……………………………………………….. 16
2-6- اثرات تبلیغات……………………………………………………………………………………………………….. 16
2-6-1- ایجاد احتیاج……………………………………………………………………………………………………… 16
2-6-2- افزایش فروش…………………………………………………………………………………………………… 16
2-6-3-ایجاد واحدهای عظیم…………………………………………………………………………………………… 17
2-7- روشهای اجـرای تبلیغات……………………………………………………………………………………….. 17
2-7-1-آگهی………………………………………………………………………………………………………………… 17
2-7-2-فروش شخصی……………………………………………………………………………………………………. 18
2-7-3-ارتقای فروش……………………………………………………………………………………………………… 18
2-7-4-روابط عمومی……………………………………………………………………………………………………… 18
2-7-5-تبلیغات تجاری……………………………………………………………………………………………………. 18
2-8- تبلیغات بینالمللی و اینتـرنتی……………………………………………………………………………………. 19
2-9- تبلیغات فرهنگی……………………………………………………………………………………………………. 20
2-10- رابطهی تبلیغات و ارزش برند محصول………………………………………………………………………. 23
2-10-1-هدایت انتخاب مصرفکنندگان……………………………………………………………………………… 26
2-10-2-افزایش وفاداری مشتریان…………………………………………………………………………………….. 27
عنوان صفحه
2-10-3-امکان ورود به بازار جدید……………………………………………………………………………………. 27
2-10-4-امکان افزایش قیمت محصول………………………………………………………………………………… 27
2-10-5-افزایش استخدام کارکنان……………………………………………………………………………………… 27
2-11-رابطهی تبلیغات و فروش………………………………………………………………………………………… 28
2-11-1- فـروش………………………………………………………………………………………………………….. 28
2-11-2- مدیریت فروش………………………………………………………………………………………………… 28
2-11-2-1- برنامه ریزی………………………………………………………………………………………………….. 29
2-11-2-2- سازماندهی…………………………………………………………………………………………………… 30
2-11-2-3- تامین نیروی انسانی……………………………………………………………………………………….. 30
2-11-2-4- هدایت……………………………………………………………………………………………………….. 30
2-11-2-5-كنترل…………………………………………………………………………………………………………… 31
2-11-3-تاثیر تبلیغات بر فروش……………………………………………………………………………………….. 31
2-12- پیشینهی تحقیق……………………………………………………………………………………………………. 33
2-13-خلاصهی فصل…………………………………………………………………………………………………….. 35
فصـل سوم:روش تحقیق
1-3- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………….. 37
3-2-نوع تحقیق…………………………………………………………………………………………………………….. 37
3-3- فرضیههای تحقیق…………………………………………………………………………………………………… 38
3-3-1-تبلیغات…………………………………………………………………………………………………………….. 39
3-3-2-درک کیفیت محصول توسط مصرف کننده………………………………………………………………….. 40
3-4-جامعهی آماری و نحوهی نمونه گیری از آن……………………………………………………………………. 40
3-4-1- جامعهی آماری تحقیق…………………………………………………………………………………………. 40
3-4-2- نمونهی آماری تحقیق و روش نمونه گیری………………………………………………………………… 41
3-5-روش و ابزار جمعآوری دادههای تحقیق………………………………………………………………………. 42
3-5-1- تجربههای آزمایشگاهی………………………………………………………………………………………… 42
3-5-2- بررسی میدانی……………………………………………………………………………………………………. 42
3-5-3- تحقیق پیمایشی………………………………………………………………………………………………….. 42
عنوان صفحه
3-6- متغیرهای تحقیق…………………………………………………………………………………………………….. 43
3-7- مقیاس اندازهگیری و طیف پرسشنامه…………………………………………………………………………… 43
3-8-ابزار سنجش و گـردآوری دادهها………………………………………………………………………………… 44
3-8-1- روایی پرسشنامه…………………………………………………………………………………………………. 44
3-8-2-پایایی پرسشنامه………………………………………………………………………………………………….. 45
3-9- ابـزار و روشهای آماری تحقیق………………………………………………………………………………… 46
3-9-1- ضریب همبستگی……………………………………………………………………………………………….. 46
3-9-2- ضریب تعیین…………………………………………………………………………………………………….. 47
3-9-3- آزمون رگـرسیون………………………………………………………………………………………………… 47
3-10-خلاصهی فصل…………………………………………………………………………………………………….. 48
فصـل چهارم:تجزیه و تحلیل دادهها و آزمون فرضیهها
4-1-مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………… 50
4-2-گردآوری دادهها و آمارههای توصیفی تحقیق………………………………………………………………….. 50
4-3-آزمون فرضیههای تحقیق با استفاده از آمار استنباطی…………………………………………………………. 55
4-3-1- آزمون فرضیهی اول…………………………………………………………………………………………….. 56
4-3-2- آزمون فرضیهی دوم……………………………………………………………………………………………. 57
4-3-3-آزمون فـرضیهی سوم……………………………………………………………………………………………. 58
4-3-4-آزمون فرضیهی چهارم………………………………………………………………………………………….. 60
4-4-خلاصهی فصل………………………………………………………………………………………………………. 61
فصـل پنجم:نتیجهگیری و پیشنهادات
5-1- مقـدمه………………………………………………………………………………………………………………… 63
5-2- خلاصهی پژوهش………………………………………………………………………………………………….. 63
5-3- یافتههای تحقیق…………………………………………………………………………………………………….. 63
5-4- محدودیتهای تحقیق……………………………………………………………………………………………… 65
5-5-پیشنهادهای تحقیق………………………………………………………………………………………………….. 66
5-5-1- پیشنهادهای کاربردی…………………………………………………………………………………………… 66
عنوان صفحه
5-5-2- پیشنهادهایی برای تحقیقهای آینده…………………………………………………………………………. 67
منابع و مآخذ
منابع فارسی………………………………………………………………………………………………………………….. 69
منابع غیرفارسی……………………………………………………………………………………………………………… 70
پیوست ها
پیوست الف) پرسشنامهی تحقیق………………………………………………………………………………………… 72
پیوست ب)آماره های توصیفی مربوط به متغیرهای تحقیق………………………………………………………… 74
پیوست ج)آزمون ضرایب همبستگی بین متغیرهای تحقیق………………………………………………………… 75
چکیده انگلیسی……………………………………………………………………………………………………………… 76
یک مطلب دیگر :
فهرست جدول ها
عنوان صفحه
جدول 3-1- متغیرهای مستقل و وابستهی تحقیق…………………………………………………………………… 43
جـدول 3-2- طیف لیکرت استفاده شده در پرسشنامه تحقیق……………………………………………………. 44
جـدول 3-3-متغیرهای تحقیق، تعداد و شماره سوالات مربوط به هر کدام……………………………………. 44
جـدول 3-4- محاسبهی آلفای کرونباخ مربوط به سوالات پرسشنامه…………………………………………… 46
جدول 4-1- تعداد پاسخگویان مرد و زن……………………………………………………………………………. 50
جدول 4-2- پراکندگی در سن پاسخگویان………………………………………………………………………….. 51
جدول 3-4- پراکندگی در میزان تحصیلات پاسخگویان………………………………………………………….. 51
جدول 4-4- پراکندگی در وضعیت تاهل پاسخگویان……………………………………………………………… 51
جـدول 4-5- متغیرهای تحقیق، تعداد و شماره سوالات مربوط به هر کدام…………………………………… 52
جـدول 4-6- تجزیه و تحلیل پاسخها به پرسشهای متغیر اثر تبلیغات……………………………………….. 52
جـدول 4-7- تجزیه و تحلیل پاسخها به پرسشهای متغیر درک کیفیت محصول…………………………… 53
جـدول 4-8-تجزیه و تحلیل پاسخها به پرسشهای متغیر رضایت از مصرف محصول……………………. 53
جـدول4-9- تجزیه و تحلیل پاسخها به پرسشهای متغیر وفاداری مشتری به مصرف محصول…………. 54
جـدول 4-10- آمارههای توصیفی متغیرهای تحقیق……………………………………………………………….. 54
جدول 4-11- همبستگی بین اثر تبلیغات و درک کیفیت محصول………………………………………………. 56
جـدول 4-12-نتایج آزمون معناداری ضرایب در فرضیهی اول…………………………………………………… 57
جدول 4-13-همبستگی بین درک کیفیت محصول و رضایت از مصرف محصول…………………………… 57
جـدول 4-14- نتایج آزمون معناداری ضرایب در فرضیهی دوم…………………………………………………. 58
جدول 4-15- همبستگی بین اثر تبلیغات و رضایت از مصرف مشتری………………………………………… 59
جـدول 4-16- نتایج آزمون معناداری ضرایب در فرضیهی سوم………………………………………………… 59
جدول 4-17- همبستگی بین اثر تبلیغات و وفاداری مشتری به مصرف محصول……………………………. 60
جـدول 4-18- نتایج آزمون معناداری ضرایب در فرضیهی چهارم……………………………………………… 61
جدول 5-1-خلاصهی نتایج آزمون فرضیههای تحقیق……………………………………………………………… 64
فهرست نمودارها
عنوان صفحه
نمودار 1-1-فرضیههای تحقیق در قالب یک مدل مفهومی (برگرفته از تحقیق جوشی، 2009)……………. 6
نمودار 3-1- فرضیههای تحقیق در قالب یک مدل مفهومی (برگرفته از تحقیق جوشی، 2009)…………. 39
چکیـده
هدف این تحقیق، بررسی آثار چگونگی اثر تبلیغات در افزایش فروش محصولات مواد غذایی در شهرستان اهواز از دیدگاه مصرفکنندگان است. برای عملیاتی کردن فروش محصولات مزبور از معیار وفاداری مشتری به مصرف محصول که منجر به افزایش فروش میشود، استفاده شده است. جامعهی آماری تحقیق همهی مصرف کنندگان بافعل و بالقوهی مواد غذایی شامل لبنیات، خشکبار و … در شهر اهواز بوده است. دادههای تحقیق با استفاده از نمونهی آماری شامل 260 پرسشنامه تکمیل و گردآوری شده و با تدوین سه فرضیه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتهاند. روش تحقیق از نظر ماهیت توصیفی و از نظر هدف کاربردی بوده و جهت آزمون فرضیهها آزمونهای همبستگی، ضریب تعیین و مدل رگرسیون به کمک نرمافزارهای SPSS و Eviews و Excel انجام شده است. نتایج تحقیق نشان داد که تبلیغات محصولات مواد غذایی با معرفی کیفیت و مشخصات محصول، بر درک مشتری از محصول اثر گذاشته و در پی خرید آگاهانهی محصول رضایت مشتری را به همراه داشته و رضایت مشتری از مصرف محصولات مزبور نیز بر وفاداری مشتری در مصرف محصول و خرید مجدد مشتریان اثرگذار است. بنابراین، نتیجه شد که از دید مصرف کنندگان مواد غذایی در شهر اهواز، تبلیغات بر افزایش فروش محصولات اثر مثبت معناداری دارد.
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-08-07] [ 02:36:00 ق.ظ ]
|