نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامینE بر عملکرد و ... |
2-3-1-1- انواع آنتی اکسیدانهای سنتزی یا مصنوعی……………………………………………………….8
2-3-2- عوامل پراکسیداسیون………………………………………………………………………………………9
2-3-2-1- فعالیت رادیکالهای آزاد……………………………………………………………………………….9
2-3-2-2- تشکیل رادیکالهای آزاد………………………………………………………………………………9
2-3-2-3- مراحل تشکیل رادیکالهای آزاد بر اثر اکسیداسیون چربی…………………………………10
2-3-2-3-1- مرحله شروع واکنش……………………………………………………………………………..10
2-3-2-3-2- مرحله گسترش…………………………………………………………………………………….10
2-3-2-3-3- مرحله پایانی………………………………………………………………………………………..10
2-3-3- مکانیسم عمل آنتی اکسیدانها………………………………………………………………………….10
2-3-3-1- شکستن زنجیره………………………………………………………………………………………..10
2-3-3-2- راه بازدارنده…………………………………………………………………………………………….11
2-4- گیاه شناسی رزماری………………………………………………………………………………………….12
2-4-1- اختصاصات رده بندی تیره نعناعیان…………………………………………………………………..12
2-5- خصوصیات عمومی خانواده نعناعیان……………………………………………………………………12
2-6- خصوصیات اختصاصی رزماری…………………………………………………………………………..13
2-7- ترکیبات شیمیایی رزماری………………………………………………………………………………….13
2-8- خواص روغن فرار……………………………………………………………………………………………14
2-9- بازده اسانس حاصل از برگ گیاه رزماری…………………………………………………………….14
2-10- اثر ضد میکروبی رزماری…………………………………………………………………………………14
2-11- اثر آنتی اکسیدانی رزماری……………………………………………………………………………….15
2-12- روش های تعیین سطوح آنتی اکسیدانهای رزماری………………………………………………..16
برای دیدن جزییات بیشتر و دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
2-13- ویتامین E……………………………………………………………………………………………………..17
2-13-1- خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامین E ………………………………………………………………..17
2-13-2- مواد ضد ویتامین E……………………………………………………………………………………..18
2-14- موارد مصرف رزماری و ویتامین E در تغذیه دام…………………………………………………..18
2-15- مزایای استفاده از رزماری به عنوان طعم دهنده در صنعت طیور……………………………….19
2-16- تاثیر طعم دهنده های خوراک بر روی کیفیت گوشت…………………………………………..20
2-17- بررسی تحقیقات انجام شده پیرامون استفاده از رزماری و ویتامین E درجیره های غذایی طیور………………………………………………………………………………………………………………………21
فصل سوم – مواد و روشها
3-1- زمان ومحل آزمایش…………………………………………………………………………………………25
3-2- مشخصات سالن انجام آزمایش……………………………………………………………………………25
3-3- آماده سازی سالن پرورش………………………………………………………………………………….25
3-4- رعایت پیشگیری از بیماریها در طول دوره پرورش………………………………………………….26
3-5- تهیه جوجه ها و نحوه انتقال آنها به سالن مرغداری………………………………………………….26
3-6- برنامه های مدیریتی کنترلهای روزانه…………………………………………………………………….26
3-6-1- کنترل دمای سالن…………………………………………………………………………………………26
3-6-2- کنترل رطوبت……………………………………………………………………………………………..26
3-6-3- کنترل تهویه………………………………………………………………………………………………..27
3-6-4- کنترل سیستم روشنایی…………………………………………………………………………………..27
3-6-5- کنترل سیستم آبخوریها………………………………………………………………………………….27
یک مطلب دیگر :
3-6-6- کنترل مصرف آب و دان……………………………………………………………………………….28
3-6-7- برنامه واکسیناسیون……………………………………………………………………………………….28
3-6-8- تهیه مواد اولیه خوراک پایه…………………………………………………………………………….28
3-7- تهیه پودر گیاه دارویی رزماری و ویتامین E…………………………………………………………..28
3-8- تعیین مواد متشکله پودر رزماری در آزمایشگاه………………………………………………………29
3-8-1- برآورد بازده استخراج……………………………………………………………………………………29
3-9- نتایج مربوط به تعیین مواد مغذی گیاه دارویی رزماری…………………………………………….30
3-10- تعیین مواد مغذی گیاه رزماری در آزمایشگاه……………………………………………………….31
3-11- جیره ها و مواد خوراکی مورد استفاده………………………………………………………………..31
3-12- صفات مورد اندازه گیری…………………………………………………………………………………33
3-12-1- افزایش وزن جوجه ها………………………………………………………………………………….33
3-12-2- خوراک مصرفی…………………………………………………………………………………………33
3-12-3- ضریب تبدیل غذایی……………………………………………………………………………………33
3-12-4- مقادیر وزنی قسمتهای مختلف لاشه………………………………………………………………..33
3-12-5- اندازه گیری خصوصیات کیفی گوشت…………………………………………………………..34
3-12-6- فرا سنجه های خونی……………………………………………………………………………………34
3-12-7- اندازه گیری مقداراسید تیو باربیتوریک) (TBA……………………………………………..34
3-12-7-1- محاسبه TBAبا روش Lunch & Feri……………………………………………………….34
3-12-7-2- محاسبه اسید تیوباربیتوریک (TBA ) به روش تارلادجیس………………………………35
3-13- برآورد اقتصادی…………………………………………………………………………………………….36
3-14- طرح آماری و روش تجزیه و تحلیل…………………………………………………………………..36
فصل چهارم – نتایج و بحث
4-1- وزن بدن…………………………………………………………………………………………………………38
4-2- افزایش وزن…………………………………………………………………………………………………….42
4-3- خوراک مصرفی………………………………………………………………………………………………43
4-4- ضریب تبدیل…………………………………………………………………………………………………..45
4-5- وزن لاشه و اندام ها…………………………………………………………………………………………..46
4-6- فرا سنجه های خونی…………………………………………………………………………………………47
4-7- تخمین ارزش اسید تیوباربیتوریک (TBA)…………………………………………………………….48
4-7-1- محاسبهTBA درگوشت تازه………………………………………………………………………….48
4-7-2- محاسبه TBAدر گوشت منجمد پس از دو هفته انجماد………………………………………49
4-7-3- محاسبه TBAدرگوشت منجمد پس از رفع انجماد و پس از حرارت دادن……………….49
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-08-08] [ 04:28:00 ب.ظ ]
|