تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله انگور عمل آوری ... |
2-4- مزایای عمده استفاده از محصولات فرعی……………………………………………………………………..6
2-5- عوامل محدود کننده کارایی مواد فیبری در تغذیه………………………………………………………….8
2-5-1- عوامل فیزیکی…………………………………………………………………………………………………….9
2-5-2- عوامل شیمیایی……………………………………………………………………………………………………9
2-6- میوه انگور………………………………………………………………………………………………………………9
2-6-1- ترکیبات شیمیایی……………………………………………………………………………………………….10
2-6-1-1- دم خوشه انگور……………………………………………………………………………………………..10
2-6-1-2- گوشت داخل حبه(پالپ)…………………………………………………………………………………10
2-6-1-3- پوست حبه ها………………………………………………………………………………………………..10
2-6-1-4- دانه……………………………………………………………………………………………………………..10
2-7- سطح زیر کشت، میزان تولید و عملکرد انگور…………………………………………………………….11
2-8- خصوصیات فیزیکی تفاله انگور………………………………………………………………………………..11
2-9- بخش های مختلف تفاله انگور………………………………………………………………………………….16
2-9-1- دانه………………………………………………………………………………………………………………….16
2-9-2- تفاله بدون دانه…………………………………………………………………………………………………..17
2-10- تفاله انگور …………………………………………………………………………………………………………17
2-11- تانن ها و ترکیبات فنولیک…………………………………………………………………………………….22
2-11-1- تانن متراکم…………………………………………………………………………………………………….24
2-11-2- تانن قابل هیدرولیز……………………………………………………………………………………………24
2-12- اهمیت تغذیه ای تانن ها………………………………………………………………………………………..24
2-13- عوامل مؤثر بر واکنش تانن و پروتئین………………………………………………………………………25
2-13-1- وزن ملکولی تانن……………………………………………………………………………………………..25
2-13-2- شرایط محیط واکنشpH …………………………………………………………………………………25
2-13-3- اثر خصوصیات پروتئین بر ایجاد کمپلکس……………………………………………………………25
2-13-4 نسبت تانن به پروتئین………………………………………………………………………………………….26
2-14- تانن ها در تغذیه نشخوارکنندگان……………………………………………………………………………26
2-14-1- اثرات مثبت…………………………………………………………………………………………………….26
2-14-2- اثرات منفی……………………………………………………………………………………………………..27
2-14-2-1- مصرف خوراک…………………………………………………………………………………………..27
2-14-2-2- متابولیسم پروتئین…………………………………………………………………………………………27
2-15- روش های از بین بردن اثر تانن……………………………………………………………………………….29
2-15-1- روش های قابل استفاده توسط دامداران………………………………………………………………..29
2-15-1-1- خاکستر چوب……………………………………………………………………………………………..29
2-15-1-2- سیلو کردن………………………………………………………………………………………………….29
2-15-1-3- خشک کردن………………………………………………………………………………………………29
2-15-1-4- استفاده از پلی اتیلن گلیکول…………………………………………………………………………..30
2-16- 2- روش های قابل استفاده در صنعت………………………………………………………………………30
2-17- تولید پروتئین تک یاخته ای…………………………………………………………………………………..30
2-17-1- روش های تولید پروتئین تک یاخته ای………………………………………………………………..30
2-17-1-1- کشت غوطه ور……………………………………………………………………………………………31
2-17-1-2- کشت به روش تخمیر حالت جامد…………………………………………………………………..31
2-17-1-3- مزایای روش تخمیر حالت جامد……………………………………………………………………..32
2-18- اهمیت قارچ ها در زندگی بشر……………………………………………………………………………….33
2-18-1- قارچ نوروسپورا……………………………………………………………………………………………… 34
2-18-1-1- گونه های مهم قارچ نوروسپورا……………………………………………………………………….34
2-18-1-2- رده بندی قارچ نوروسپورا سیتوفیلا………………………………………………………………….34
2-18-1-3- ویژگی های ساختاری…………………………………………………………………………………..34
2-18-1-4- ترکیبات شیمیایی…………………………………………………………………………………………35
2-18-1-5- شرایط لازم برای رشد…………………………………………………………………………………..35
2-18-1-6- تولید مثل……………………………………………………………………………………………………36
2-18-1-7- مکان مناسب برای رشد…………………………………………………………………………………36
2-18-1-8- پراکنش و توزیع جغرافیایی……………………………………………………………………………36
2-18-1-9- ویژگی بیماری زا…………………………………………………………………………………………37
2-18-1-10-اهمیت نوروسپورا سیتوفیلا…………………………………………………………………………….37
فصل سوم
3-1- عمل آوری نمونه ها……………………………………………………………………………………………….47
3-1-1- تهیه مایع تلقیح…………………………………………………………………………………………………..47
3-1-2- آماده سازی نمونه ها…………………………………………………………………………………………..48
3-1-3- تلقیح قارچ و عمل آوری ……………………………………………………………………………………48
3-2- تجزیه شیمیایی………………………………………………………………………………………………………49
3-3- تعیین ضرایب هضمی به روش تلی و تری…………………………………………………………………..49
3-4- تعیین تجزیه پذیری به روش in situ……………………………………………………………………….51
3-5- تهیه عصاره حاوی ترکیبات فنولی……………………………………………………………………………..53
3-6- تهیه فاز متحرک برای جدا سازی ترکیبات فنولیک………………………………………………………54
3-7- تهیه استانداردهای مورد نیاز……………………………………………………………………………………..54
3-8- آماده سازی و استخراج ترکیبات فنولیک…………………………………………………………………..54
3-8-1-اندازه گیری کل ترکیبات فنولیک…………………………………………………………………………55
3-8-2-اندازه گیری ترکیبات تاننی…………………………………………………………………………………..56
3-8-3-اندازه گیری تانن متراکم آزاد ………………………………………………………………………………56
3-8-4-اندازه گیری ترکیبات فنولی باند شده با پروتئن…………………………………………………………57
3-8-5- اندازه گیری تانن متراکم باند شده با فیبر…………………………………………………………………57
3-8-6- اندازه گیری ترکیبات فنولیک رسوب دهنده پروتئین………………………………………………..57
3-8-6-1- تشکیل کمپلکس تانن- پروتئین………………………………………………………………………..58
3-8-6-2- تعیین ترکیبات فنولیک در کمپلکس تانن پروتئین………………………………………………..57
3-8-6-3- تعیین ترکیبات فنولی در عصاره اولیه………………………………………………………………….59
3-9- تعیین خصوصیات فیزیکی……………………………………………………………………………………….58
3-9-1- تعیین جرم حجمی توده ای ………………………………………………………………………………….59
3-9-2- تعیین ظرفیت نگهداری آب…………………………………………………………………………………60
3-9-3- تعیین ماده خشک و خاکستر محلول……………………………………………………………………..61
3-9-4- تعیین جرم حجمی لحظه ای…………………………………………………………………………………61
یک مطلب دیگر :
فصل چهارم
44-1- خصوصیات فیزیکی……………………………………………………………………………………………..64
4-2- ترکیبات شیمیایی…………………………………………………………………………………………………..67
4-3- قابلیت هضم………………………………………………………………………………………………………….70
4-4- کل ترکیبات فنولیک و تاننی قابل استخراج………………………………………………………………..75
4-5- تجزیه پذیری………………………………………………………………………………………………………..77
4-6- روابط بین خصوصیات فیزیكی با تركیبات شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله عمل آوری نشده……………………………………………………………………………92
4-6-1-روابط بین خصوصیات فیزیكی با تركیبات شیمیایی تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده……………………………………………………………………………………………………………92
4-6-1-1- رابطه بین ظرفیت نگهداری آب با ماده خشك و ماده آلی تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده ………………………………………………………………………………………….. 92
4-6-1-2- رابطه بین جرم حجمی لحظه ای با ماده خشك و ماده آلی تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده ……………………………………………………………………………………………93
4-6-1-3- رابطه بین دانسیته توده ای با ماده خشك و ماده آلی تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده……………………………………………………………………………………………………95
4-6-1-4- رابطه بین ظرفیت نگهداری آب با دیواره سلولی و لیگنین دیواره سلولی تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده …………………………………………………………………………96
4-6-1- 5- رابطه بین دانسیته توده ای با دیواره سلولی و لیگنین تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده……………………………………………………………………………………………………98
4-6-1-6- رابطه بین جرم حجمی لحظه ای با دیواره سلولی و لیگنین تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده…………………………………………………………………………………………….99
4-6-1-7- رابطه بین ظرفیت نگهداری آب با پروتئین خام تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده………………………………………………………………………………………………………….100
4- 6- 1- 8- رابطه بین دانسیته توده ای با پروتئین خام تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده………………………………………………………………………………………………………….102
4-6-1-9- رابطه بین جرم حجمی لحظه ای با پروتئین خام تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده………………………………………………………………………………………………………….103
4-6-1-10- رابطه بین ظرفیت نگهداری آب با كل تركیبات فنولیك و تانن كل قابل استخراج تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده………………………………………………………..104
4-6-1-11- رابطه بین دانسیته توده ای با كل تركیبات فنلی و تانن كل قابل استخراج تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده…………………………………………………………………105
4-6-1-12- رابطه بین جرم حجمی لحظه ای با كل تركیبات فنلی و تانن كل قابل استخراج تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده………………………………………………………..107
4- 8- روابط بین خصوصیات فیزیكی با قابلیت هضم ماده خشك و ماده آلی تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده ………………………………………………………………………………..108
8-4-1- رابطه بین ظرفیت نگهداری آب باقابلیت هضم ماده خشك و ماده آلی تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده………………………………………………………………………..108
4-8-2- رابطه بین دانسیته توده ای با قابلیت هضم ماده خشك و ماده آلی تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده…………………………………………………………………………………110
4-8-3- رابطه بین جرم حجمی لحظه ای با قابلیت هضم ماده خشك و ماده آلی تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده………………………………………………………………………..111
4-9- رابطه بین خصوصیات فیزیكی با تجزیه پذیری مؤثر ماده خشك، ماده آلی، پروتئین خام و دیواره سلولی در تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده…………………………………………………………………………………………………………………………..113
4-9-1- رابطه بین ظرفیت نگهداری آب با تجزیه پذیری موثر ماده خشك، ماده آلی، پروتئین خام و دیواره سلولی در تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده…………………………………………………………………………………………………………………………..113
4-9-2- رابطه بین دانسیته توده ای با تجزیه پذیری مؤثر ماده خشك، ماده آلی، پروتئین خام و دیواره سلولی در تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده…………………………………………………………………………………………………………………………..116
4-9-3- رابطه بین جرم حجمی لحظه ای با تجزیه پذیری مؤثر ماده خشك، ماده آلی، پروتئین خام و دیواره سلولی در تفاله انگور عمل آوری شده و تفاله انگور عمل آوری نشده…………………………………………………………………………………………………………………………..118
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-08-08] [ 04:28:00 ب.ظ ]
|