اثر عصاره برخی از گیاهان دارویی مراتع استان اردبیل بر جمعیت میکروبی شکمبه تحت ... |
1-6-1-گیاه سپیده (Crambe orientalis) 14
1-6-2- گیاه گلپر (Heracleum persicum) 18
1-6-3- گیاه zosima absinthifolia. 21
1-6-4- گیاه مریم نخودی Teucrium polium l. 23
1-6-5- گیاه پونه (Oregano vulgare L.) 25
1-7- روش آزمون گاز 28
فصل دوم: مواد و روشها
2-1- منطقه مورد مطالعه و نحوه نمونهبرداری. 30
2-1-1- منطقه نمونهبرداری. 30
2-1-2- زمان نمونهبرداری و انتقال نمونهها به آزمایشگاه 30
2-2- آزمون گاز 31
2-2-1- آمادهسازی نمونهها برای آزمون گاز 31
2-2-2- مایع شکمبه و بافر. 31
2-2-3- زمانهای ثبت تولید گاز 32
2-2-4- مزایا و معایب آزمون گاز 32
2-2-5- آمادهسازی عصارهها برای آزمون گاز 33
2-2-6- آمادهسازی نمونه خوراک و سرنگها 33
2-2-7- تهیه مایع شکمبه 34
2-2-8- تهیه بزاق مصنوعی. 34
2-2-9- تهیه نمونه شاهد. 36
2-2-10- تزریق مخلوط بزاق مصنوعی و مایع شکمبه در سرنگها 36
2-2-11- تزریق عصارهها به سرنگها 37
2-2-12- انکوباسیون و قرائت گاز تولیدی. 38
2-2-13- تعیین حجم گاز تولیدی. 38
2-3- تهیه و آمادهسازی مایع شکمبه جهت تهیه محیط کشت.. 39
2-3-1-محیط کشت.. 39
2-3-2- تهیه محلول 0/1 درصد همین. 41
2-3-3- تهیه مخلوط اسیدهای چرب فرار 41
2-3-4- تهیه محلول مواد معدنی شماره I 41
2-3-5- محلول مواد معدنی شماره II 41
2-3-6- تهیه محیط کشت.. 42
2-3-7- توزیع محیط کشت.. 42
2-3-8- تهیه محلول رقیق کننده بیهوازی. 43
2-3-9- تهیه مایع شکمبه تازه 44
2-3-10- تهیه رقتهای مختلف از مایع شکمبه 44
2-3-11- تلقیح و نگهداری کشتهای انجام شده 47
2-4- تخمین تعداد باکتریها 48
2-5- شمارش تکیاختهها 48
2-6- شمارش قارچهای بیهوازی. 49
فصل سوم: نتایج
3-1- فراسنجههای شکمبه 51
3-2- مقایسه بین سطوح مختلف.. 49
3-2-1- مقایسه بین سطوح عصاره Teucrium polium l (مریم نخودی) 49
3-2-2- مقایسه بین سطوح عصاره Crambe orientale (سپیده) 50
3-2-3- مقایسه بین سطوح عصاره Heracleum persicum (گلپر) 51
یک مطلب دیگر :
3-2-4- مقایسه بین سطوح عصاره zosima absinthifolia (زوسیما) 51
3-2-5- مقایسه بین سطوح عصاره Oregano vulgare L (پونه) 51
3-2-6- تولید گاز بخش تجزیهپذیر سریع (a) 53
3-2-7- تولید گاز بخش مواد نامحلول در آب و کند تجزیه در شکمبه (b) 53
3-2-8- تولید گاز بالقوه (a+b) 54
3-2-9- ثابت نرخ تولید گاز © 55
3-3- تخمین جمعیت میکروبی شکمبه 56
3-3-1- تخمین جمعیت باکتریها 56
3-3-1-1- تخمین جمعیت باکتریها در ساعت صفر. 57
3-3-1-1-1- سطح 100 میلی گرم بر لیتر. 57
3-3-1-1-2- سطح 200 میلی گرم بر لیتر. 57
3-3-1-1-3- سطح 300 میلی گرم بر لیتر. 57
3-3-1-2- تخمین جمعیت باکتریها در ساعت چهار پس از انکوباسیون. 57
3-3-1-2-1- سطح 100 میلی گرم بر لیتر. 57
3-3-1-2-2- سطح 200 میلی گرم بر لیتر. 58
3-3-1-2-3- سطح 300 میلی گرم بر لیتر. 58
3-3-1-3- مقایسه جمعیت باکتریها بین سطوح هر عصاره 58
3-3-1-3-1- مقایسه جمعیت باکتریها بین سطوح هر عصاره در ساعت صفر. 58
3-3-1-3-1-1- مقایسه جمعیت باکتریها بین سطوح مختلف عصاره Crambe orientalis 58
3-3-1-3-1-2- مقایسه جمعیت باکتریها بین سطوح مختلف عصاره Heracleum persicum.. 58
3-3-1-3-1-3- مقایسه جمعیت باکتریها بین سطوح مختلف عصاره Zosima absinthi 59
3-3-1-3-1-4- مقایسه جمعیت باکتریها بین سطوح مختلف عصاره Teucrium polium.. 59
3-3-1-3-1-5- مقایسه جمعیت باکتریها بین سطوح مختلف عصاره Oregano vulgare. 59
3-3-1-3-2- مقایسه جمعیت باکتریها بین سطوح مختلف هر عصاره در ساعت چهار 59
3-3-1-3-2-1- مقایسه جمعیت باکتریها بین سطوح مختلف عصاره Crambe orientalis 59
3-3-1-3-2-2- مقایسه جمعیت باکتریها بین سطوح مختلف عصاره Heracleum persicum.. 59
3-3-1-3-2-3- مقایسه جمعیت باکتریها بین سطوح مختلف عصاره Zosima absinthi 60
3-3-1-3-2-4- مقایسه جمعیت باکتریها بین سطوح مختلف عصاره Teucrium polium.. 60
3-3-1-3-2-5- مقایسه جمعیت باکتریها بین سطوح مختلف عصاره Oregano vulgare. 60
3-3-2- تخمین تعداد پروتوزوآ و قارچها 60
فصل چهارم: بحث
4-1- اثر عصارهها بر قابلیت هضم و تولید گاز 48
4-2- نحوه عمل عصارهها 51
4-3- اثر عصاره بر pH شکمبهای. 52
4-4- اثر عصاره بر جمعیت میکروبی شکمبه 53
4-5- ترکیبات شیمیایی عصارههای گیاهان دارویی. 57
4-6- نتیجهگیری کلی و پیشنهادها 62
4-6-1- نتیجهگیری کلی. 62
4-6-2- پیشنهادها 62
منابع. 63
فهرست اشکال
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-30] [ 04:40:00 ب.ظ ]
|