کشاورزی بررسی تأثیر اسموپرایمینگ بر روی جوانه زنی و اجزای عملکرد ... |
![]() |
یک مطلب دیگر :
| فهرست مطالب | |
| عنوان | صفحه |
| چکیده | 1 |
| مقدمه | 2 |
| فصل اول: بررسی منابع و کلیات | |
| 1-1-گلرنگ | 6 |
| 1-1-1-خصوصیات گیاهی | 6 |
| 1-1-2-سازگاری | 8 |
| 1-1-3-تناوب زراعی | 8 |
| 1-1-4-کودشیمیایی | 8 |
| 1-1-5-تاریخ کاشت | 8 |
| 1-1-6-کنترل علفهای هرز | 9 |
| 1-1-7-آفات وامراض | 9 |
| 1-1-8-برداشت | 10 |
| 1-1-9-موارداستفاده | 10 |
| 1-1-تنش های محیطی | 10 |
| 1-2-تنش خشکی | 11 |
| 1-2-1- ساز و کارهای تحمل در برابر تنش خشکی | 11 |
| 1-2-1-1-اجتناب | 12 |
| 1-2-1-2-تحمل | 13 |
| 2-1-تاثیرخشکی برگیاهان | 13 |
| 2-2-پیش تیمار بذر | 17 |
| 1-4-پرایمینگ | 19 |
| 2-2- تاثیرپرایمینگ | 20 |
| 2-2-1-تاثیر پرایمینگ بذر بر جوانهزنی و استقرار اولیه گیاهچه | 20 |
| 2-2-2- تاثیرپرایمینگ بذربرافزایش محصول دانه و بیوماس | 21 |
| 2-2-3- پرایمینگ بذر و زودرسی | 23 |
| 2-2-4- نقش پرایمینگ بذر در بهبود رفتار جوانهزنی تحت شرایط تنشهای محیطی | 24 |
| 2-2-5-تاثیرپرایمینگ بذربر بهبود كارایی مصرف آب | 24 |
| 2-2-6-تاثیرپرایمینگ بذربركاهش خسارات ناشی ازعوامل بیماریزا | 25 |
| 2-2-6-1-نقش تغییرات بیوشیمیایی درمقاومت به بیماریها در بذور پرایم شده | 25 |
| 2-2-6-2-پرایمینگ بذر و اختلال در انطباق فنولوژیكی عوامل بیماریزا | 25 |
| 2-2-6-3-پرایمینگ بذر و ایجاد مقاومت نسبی به علت بهبود شرایط اكوفیزیولوژیك | 26 |
| 3-2-انواع پیش تیمار | 27 |
| 3-2-1-بیو پرایمینگ | 27 |
| 3-2-2-اسمو پرایمینگ | 29 |
| 3-2-3-اثر بر جوانه زنی و استقرار گیاهچه | 31 |
| 3-2-4-اثر بر سنتز پروتئین | 32 |
| 3-2-5-اثر بر سنتز اسید نوکلئیک | 33 |
| 3-2-6-اثر بر تقسیم سلولی | 33 |
| 3-2-7-اثر بر نفوذ پذیری غشاء | 34 |
| 3-2-8-افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش ها | 34 |
| 3-2-9-اثر بر خواب بذر | 36 |
| 3-2-10-اثر بر وقایع ترمیم و فساد بذر | 36 |
| 3-3-جنبه های منفی پرایمینگ | 37 |
| فصل دوم: مواد و روشها | |
| 2-1-روش آزمایشگاهی | 39 |
| 2-2-کشت مزرعه | 40 |
| 2-1-1- آمار هوا شناسی | 44 |
| 2-1-2-آزمون خاک | 45 |
| 3-2-تجزیه وتحلیل های آماری | 45 |
| فصل سوم: نتایج وبحث | |
| 3-1-نتایج آزمایشگاهی | 46 |
| 3-1-1- درصدجوانه زنی | 46 |
| 3-1-2- سرعت جوانه زنی | 46 |
| 3-2-نتایج مزرعه ای | 49 |
| 3-2-1-تعداد برگ | 52 |
| 3-2-2-تعدادشاخه فرعی | 52 |
| 3-2-3-ارتفاع ساقه | 53 |
| 3-2-4-درصدروغن | 53 |
| 3-2-5-تبادل دی اکسید کربن | 55 |
| 3-2-6-تعداد کل جوانه(سطح سبز مزرعه) | 56 |
| 3-3-همبستگی صفات مورد بررسی | 56 |
| 3-4-سرعت رشد محصول(CGR) | 60 |
| 3-5-میزان جذب خالص(NAR) | 63 |
| 3-6- بحث | 64 |
|
فصل چهارم نتیجه گیری و پیشنهادات |
|
| 4-1-نتیجه گیری | 71 |
| 4-2- پیشنهادات | 72 |
| منابع | 73 |
| چکیده انگلیسی | 81 |
فرم در حال بارگذاری ...
|
[شنبه 1399-08-10] [ 08:13:00 ق.ظ ]
|



