ارزیابی تغییرشکل و رفتار ورقهای تقویتشده متاثر از خوردگی با رویکرد کاربرد در ... |
کمانش یا مقاومت نهایی ورقهای فولادی خورده شده، بصورت تجربی، عددی یا تحلیلی توسط برخی از محققان ارزیابی گردیده است [14]، [15]، [16]، [17]، [18]. بسیاری از اینگونه مطالعات تحقیقی بر روی ورقهای تقویت شده با خوردگی حفرهای انجام گرفتهاند.
خدمتی و همکاران[9] [5]، یک ارزیابی عددی را بمنظور مطالعه تاثیر فشار جانبی بر روی رفتار پس-کمانش و مشخصات مقاومتی ورقهای آلومینیومی تقویتشده که درمعرض فشار درونصفحهای میباشند، انجام دادند. بدین منظور، مدلهای مختلفی که دارای چیدمانهای جوشی و تقویتکنندههای متفاوتی بودند، تجزیه و تحلیل
گردیدند. از خلال مطالعات آنها مشخص گردید که تحت فشار درونصفحهای خالص، وجود و آرایش خطوط جوش تاثیر چشمگیری بر روی مقاومت کمانشی اولیه[10] مدلها ندارد، اما رفتار پس-کمانش و مشخصات مقاومتی مدلها بوسیله نوع تقویتکنندهها و آرایش جوش تحت تاثیر قرار میگیرند.
خدمتی و همکاران [6]، در تحقیقاتشان بر روی مقاومت صفحات فولادی با ضایعات خوردگی توزیع شده تصادفی در هر دو طرف ورق تحت فشار تک محوری مطالعه نمودند، آنها یک سری از آنالیزهای اجزاء محدود الاستیک-پلاستیک غیرخطی بر روی ورقها در شرایط مختلف خوردهنشده و بصورت تصادفی خوردهشده و تحت نیروی فشاری داخلی را انجام دادند و سری کامل روابط میانگین تنش-میانگین کرنش ورقها، با درنظر گرفتن تغییرات نسبت صفحه ورق و ضخامت یا لاغری ورق را استنتاج نمودند.
آنها همچنین نتیجه گرفتند که بیقاعدگی اجزاء محدود در مدلهای ورق با خوردگی عمومی تصادفی سبب برخی تغییرات کوچک در روابط میانگین تنش-میانگین کرنش پس از احراز مقاومت نهایی میگردد. منحنی رابطه میانگین تنش-میانگین کرنش برای ورق خورده شده یکنواخت معادل میتواند بعنوان منحنی میانگین برای واکنش فشاری ورقهای خورده شده تصادفی درنظر گرفته شود.
قوامی و خدمتی [19]، مطالعهای را بمنظور آنالیز تغییرشکل غیرخطی بزرگ ورقهای تقویتشده انجام دادند. آنها بدین منظور یک سری ارزیابیهای تجربی را بر روی ورقهای فولادی تقویتشده که تحت فشار محوری یکنواخت بودند را تا رسیدن به گسیختگی نهایی، با استفاده از برنامه اجزاء محدود Ansys انجام دادند. در نتیجه این ارزیابی، مشخص گردید که المان SHELL43 میتواند برای مطالعه رفتار الاستیک-پلاستیک ورقهای تقویتشده بهکار برده شود.
یک مطلب دیگر :
[1] Mateus and Witz
[2] Uniform Thickness Reduction Approach
[3] Quasi-Random Thickness Surface Model
[4] Daidola et al.
[5] Slater et al.
[6] Paik et al.
[7] Wang et al.
[8] Ok et al.
[9] Khedmati et al.
[10] Initial Buckling Strength
[1] Extreme Loading Situation
[2] Thickness Penetration
[3] Fatigue Cracks
[4] Brittle Fracture
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-08-01] [ 07:32:00 ق.ظ ]
|