تاثیر جیره های متفاوت از لحاظ تفاوت کاتیون- آنیونی بر بروز هیپوکلسمی ... |
2-3-2- اپیدمیولوژی ……………………………………………………………………………… 10
2-3-3- میزان ابتلا و مرگ و میر………………………………………………………………. 11
2-3-4- عوامل خطر………………………………………………………………………………. 12
2-3-5- اهمیت اقتصادی…………………………………………………………………………. 15
2-3-6- پاتوژنز تب شیر ………………………………………………………………………… 16
2-3-7- علایم بالینی …………………………………………………………………………….. 17
2-3-8- علایم آزمایشگاهی……………………………………………………………………… 19
2-3-9- تشخیص تفریقی………………………………………………………………………… 19
2-3-10- درمان …………………………………………………………………………………… 20
2-3-11- کنترل تب شیر ……………………………………………………………………….. 22
2-3-12-هایپوکلسمی تحت بالینی ………………………………………………………………..32
2-4- بالانس منفی انرژی (NEB)……………………………………………………………………… 34
2-4-1- اسیدهای چرب غیر استریفیه ………………………………………………………… 34
2-4-2- راهنمای جمع آوری نمونه جهت برآورد وضعیت انرژی گاو در دوره انتقالی..35
2-4-3- زمان جمع آوری نمونهها …………………………………………………………….. 36
2-4-4- نگهداری نمونهها………………………………………………………………………… 36
فصل سوم: مواد و روش کار
3-1- جامعه مورد مطالعه…………………………………………………………………………………. 40
3-2- وسایل مورد نیاز …………………………………………………………………………………… 40
3-3- جمع آوری نمونهها………………………………………………………………………………… 41
3-4- آنالیز نمونههای سرم و جیره……………………………………………………………………… 42
3-5- محاسبه DCAD……………………………………………………………………………………. 42
3-6- آزمونهای آماری…………………………………………………………………………………… 44
فصل چهارم: نتــــایج
4-1- نتایج…………………………………………………………………………………………………… 46
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
5-1- بحث و نتیجه گیری……………………………………………………………………………….. 58
منـــابع
منابع……………………………………………………………………………………………………………. 76
چکیده انگلیسی………………………………………………………………………………………………. 77
فهرست جداول
یک مطلب دیگر :
عنوان صفحه
جدول شماره 3-1 : میانگین غلظت كلسیم بر اساس گاوداریهای مختلف……………………. 46
جدول شماره 3-2 : ابتلا به هیپوكلسمی تحت بالینی بر اساس گاوداری های مختلف………. 47
جدول شماره 3-3 : ابتلا به هیپوكلسمی بالینی بر اساس گاوداری های مختلف………………. 48
جدول شماره 3-4 : میانگین غلظت NEFA بر اساس گاوداری های مختلف………………… 50
جدول شماره 3-5 : درصد ابتلا به بالانس منفی انرژی بر اساس گاوداری های مختلف……. 51
جدول شماره 3-6 : میانگین غلظت BHBA سرم بر اساس گاوداری های مختلف…………. 52
جدول شماره 3-7 : میانگین غلظت گلوكز سرم بر اساس گاوداری های مختلف……………. 53
فهرست نمودارها
عنوان صفحه
نمودار شماره 3-1 : میانگین غلظت كلسیم سرم در گاوداری هایی با DCAD متفاوت…….. 46
نمودار شماره 3-2 : میانگین غلظت سرمی كلسیم در گاوداری های مختلف………………….. 47
نمودار شماره 3-3 : درصد ابتلا به هیپوكلسمی تحت بالینی در گاوداری های مختلف……… 48
نمودار شماره 3-4 : درصد ابتلا به هیپوكلسمی بالینی در گاوداری های مختلف……………. 49
نمودار شماره 3-5 : میانگین غلظت NEFA در گاوداری هایی با DCAD مختلف………… 50
نمودار شماره 3-6 : میانگین غلظت سرمی NEFA در گاوهای گاوداری های مختلف ……. 51
نمودار شماره 3-7 : درصد ابتلا به بالانس منفی انرژی در گاوداری های مختلف……………. 52
نمودار شماره 3-8 : میانگین غلظت كلسیم سرم در گاوداری هایی با DCAD متفاوت…….. 53
نمودار شماره 3-9 : میانگین غلظت كلسیم سرم در گاوداری هایی با DCAD متفاوت…….. 54
تصویر 1-1 : هموستاز کلسیم در بدن……………………………………………………………………. 8
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-08-08] [ 03:29:00 ق.ظ ]
|