2-3-2- اپیدمیولوژی ……………………………………………………………………………… 10

2-3-3- میزان ابتلا و مرگ و میر………………………………………………………………. 11

2-3-4- عوامل خطر………………………………………………………………………………. 12

2-3-5- اهمیت اقتصادی…………………………………………………………………………. 15

2-3-6- پاتوژنز تب شیر ………………………………………………………………………… 16

2-3-7- علایم بالینی …………………………………………………………………………….. 17

2-3-8- علایم آزمایشگاهی……………………………………………………………………… 19

2-3-9- تشخیص تفریقی………………………………………………………………………… 19

2-3-10- درمان …………………………………………………………………………………… 20

2-3-11- کنترل تب شیر ……………………………………………………………………….. 22

2-3-12-هایپوکلسمی تحت بالینی ………………………………………………………………..32

2-4- بالانس منفی انرژی (NEB)……………………………………………………………………… 34

پایان نامه

 

2-4-1- اسیدهای چرب غیر استریفیه ………………………………………………………… 34

2-4-2- راهنمای جمع آوری نمونه جهت برآورد وضعیت انرژی گاو در دوره انتقالی..35

2-4-3- زمان جمع آوری نمونه‌ها …………………………………………………………….. 36

2-4-4- نگهداری نمونه‌ها………………………………………………………………………… 36

فصل سوم: مواد و روش کار

3-1- جامعه مورد مطالعه…………………………………………………………………………………. 40

3-2- وسایل مورد نیاز …………………………………………………………………………………… 40

3-3- جمع آوری نمونه‌ها………………………………………………………………………………… 41

3-4- آنالیز نمونه‌های سرم و جیره……………………………………………………………………… 42

3-5- محاسبه DCAD……………………………………………………………………………………. 42

3-6- آزمون‌های آماری…………………………………………………………………………………… 44

فصل چهارم: نتــــایج

4-1- نتایج…………………………………………………………………………………………………… 46

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

5-1- بحث و نتیجه گیری……………………………………………………………………………….. 58

منـــابع

منابع……………………………………………………………………………………………………………. 76

چکیده انگلیسی………………………………………………………………………………………………. 77

فهرست جداول

 

یک مطلب دیگر :

 
 

عنوان                                                                                               صفحه

جدول شماره 3-1 : میانگین غلظت كلسیم بر اساس گاوداری‌های مختلف……………………. 46

جدول شماره 3-2 : ابتلا به هیپوكلسمی تحت بالینی بر اساس گاوداری های مختلف………. 47

جدول شماره 3-3 : ابتلا به هیپوكلسمی بالینی بر اساس گاوداری های مختلف………………. 48

جدول شماره 3-4 : میانگین غلظت NEFA بر اساس گاوداری های مختلف………………… 50

جدول شماره 3-5 : درصد ابتلا به بالانس منفی انرژی بر اساس گاوداری های مختلف……. 51

جدول شماره 3-6 : میانگین غلظت BHBA سرم بر اساس گاوداری های مختلف…………. 52

جدول شماره 3-7 : میانگین غلظت گلوكز سرم بر اساس گاوداری های مختلف……………. 53

فهرست نمودارها

عنوان                                                                                               صفحه

نمودار شماره 3-1 : میانگین غلظت كلسیم سرم در گاوداری هایی با DCAD متفاوت…….. 46

نمودار شماره 3-2 : میانگین غلظت سرمی كلسیم در گاوداری های مختلف………………….. 47

نمودار شماره 3-3 : درصد ابتلا به هیپوكلسمی تحت بالینی در گاوداری های مختلف……… 48

نمودار شماره 3-4 : درصد ابتلا به هیپوكلسمی  بالینی در گاوداری های مختلف……………. 49

نمودار شماره 3-5 : میانگین غلظت NEFA در گاوداری هایی با DCAD  مختلف………… 50

نمودار شماره 3-6 : میانگین غلظت سرمی NEFA در گاوهای گاوداری های مختلف ……. 51

نمودار شماره 3-7 : درصد ابتلا به بالانس منفی انرژی در گاوداری های مختلف……………. 52

نمودار شماره 3-8 : میانگین غلظت كلسیم سرم در گاوداری هایی با DCAD متفاوت…….. 53

نمودار شماره 3-9 : میانگین غلظت كلسیم سرم در گاوداری هایی با DCAD متفاوت…….. 54

تصویر 1-1 : هموستاز کلسیم در بدن……………………………………………………………………. 8

 

 

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...