2-2 -2-4 کنترل علف های هرز…………………………………………………………………………………………………… 10

2-2-2-5 بهبود حاصلخیزی و افزایش نیتروژن خاك………………………………………………………………………. 11

2-2-3 معایب کشت مخلوط………………………………………………………………………………………………………… 11

2-2-3-1 تفاوت نیازهای غذایی……………………………………………………………………………………………………. 11

2-2-3-2 تفاوت عملیات زراعی……………………………………………………………………………………………………. 12

2-2-3-3 محدودیت استفاده از ماشین آلات کشاورزی……………………………………………………………………. 12

2-2-3- 4 ایجاد رقابت بین گونه­ای……………………………………………………………………………………………… 12

2-2-4 ارزیابی کشت مخلوط……………………………………………………………………………………………………….. 13

2-2-4-1 نسبت برابری زمین………………………………………………………………………………………………………. 14

2-2-5 اهمیت کشت مخلوط لگوم و گراس……………………………………………………………………………………. 14

2-3-1 کاربرد کودهای شیمیایی و بیولوژیک در کشاورزی………………………………………………………………. 15

2-3-2 کودهای بیولوژیک……………………………………………………………………………………………………………. 17

2-3-3 باکتری های حل کننده فسفات…………………………………………………………………………………………. 19

2-3-4 کود فسفر زیستی……………………………………………………………………………………………………………… 20

2-3-5 اهمیت و نقش کود زیستی فسفر………………………………………………………………………………………… 21

2-3-6 مکانیسم عمل باکتری­های محرک رشد گیاه……………………………………………………………………….. 22

2-3-6-1 تثبیت بیولوژیکی نیتروژن…………………………………………………………………………………………….. 23

2-3-6-2  افزایش فراهمی عناصر غذایی……………………………………………………………………………………….. 23

2-3-6-3 حلالیت فسفر………………………………………………………………………………………………………………. 24

2-3-6-4 اثرات باکتری­های محرک بر رشد و مورفولوژی ریشه………………………………………………………… 25

2-3-6-5  تولید هورمون های گیاهی……………………………………………………………………………………………. 25

2-3-6-6 تحریک همزیستی بین گیاه و قارچ………………………………………………………………………………… 26

2-4 ذرت…………………………………………………………………………………………………………………………………… 26

2-4-1 گستردگی گیاه ذرت………………………………………………………………………………………………………… 27

2-4-2 دلایل اهمیت ذرت در بین گیاهان زراعی…………………………………………………………………………… .28

اکولوژی ذرت………………………………………………………………………………………………………………………………. 28

?  فهرست مطالب
?  فهرست مطالب

 

2-5 خلر…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 29

2-5-1 اکولوژی خلر……………………………………………………………………………………………………………………. 30

2-5-2 ارزش غذایی و ترکیب شیمیایی گیاه خلر…………………………………………………………………………… 31

2-6 تأثیر کشت مخلوط بر عملکرد……………………………………………………………………………………………….. 32

2-7 تأثیر کشت مخلوط بر کیفیت علوفه………………………………………………………………………………………. 38

2-8 ارزیابی کشت مخلوط……………………………………………………………………………………………………………. 42

2-9 تأثیر کود فسفر زیستی بر عملکرد و کیفیت علوفه…………………………………………………………………… 43

فصل سوم: مواد و روش ها

3- 1 مشخصات محل انجام آزمایش……………………………………………………………………………………………… 52

3-1-1 موقعیت جغرافیایی…………………………………………………………………………………………………………… 52

3-1-2 اقلیم………………………………………………………………………………………………………………………………. 52

3-2-2 مشخصات خاک محل آزمایش………………………………………………………………………………………….. 53

3-3 طرح و تیمارهای آزمایشی…………………………………………………………………………………………………….. 53

3-4 ارقام مورد استفاده  ……………………………………………………………………………………………………………… 54

3-5 مراحل انجام آزمایش……………………………………………………………………………………………………………. 55

3-5-1 تهیه زمین………………………………………………………………………………………………………………………. 55

3-5-2 کاشت…………………………………………………………………………………………………………………………….. 55

3- 5-3 تنک و وجین کردن………………………………………………………………………………………………………… 56

3-5-4 عملکرد و اجزای عملکرد دانه…………………………………………………………………………………………….. 56

3-5-5 ارزیابی کیفیت علوفه……………………………………………………………………………………………………….. 56

3-5-6 ارزیابی کشت مخلوط……………………………………………………………………………………………………….. 57

3-6 تجزیه آماری……………………………………………………………………………………………………………………….. 58

فصل چهارم : نتایج و بحث

4-1 ذرت……………………………………………………………………………………………………………………………………. 60

4-1-1 وزن هزار دانه…………………………………………………………………………………………………………………… 60

4-1-2 تعداد ردیف در بلال ذرت…………………………………………………………………………………………………. 62

4-1-3 تعداد دانه در ردیف ذرت………………………………………………………………………………………………….. 62

4-1-4 عملکرد دانه ذرت…………………………………………………………………………………………………………….. 64

4-1-5 عملکرد بیولوژیک ذرت…………………………………………………………………………………………………….. 68

4-1-6 شاخص برداشت……………………………………………………………………………………………………………….. 60

4-2 خلر……………………………………………………………………………………………………………………………………. 73

4-2-1 تعداد غلاف در بوته خلر…………………………………………………………………………………………………… 73

4-2-2 تعداد دانه در غلاف خلر……………………………………………………………………………………………………. 75

4-2-3 وزن هزار دانه خلر……………………………………………………………………………………………………………. 77

?  فهرست مطالب

4-2-4 عملکرد دانه خلر……………………………………………………………………………………………………………… .78

4-2-5 عملکرد بیولوژیک خلر……………………………………………………………………………………………………… 81

4-2-6 شاخص برداشت خلر………………………………………………………………………………………………………… 83

پایان نامه

 

4-3 ارزیابی کشت مخلوط……………………………………………………………………………………………………………. 84

4-4 ویژگی های کیفی علوفه……………………………………………………………………………………………………….. 85

4-4-1 درصد ماده خشک قابل هضم (DMD)…………………………………………………………………………….. 85

4-4-2 الیاف نامحلول در شوینده های خنثی (NDF)………………………………………………………………….. 89

4-4-3 الیاف نامحلول در شوینده های اسیدی (ADF)…………………………………………………………………. 93

4-4-4 کربوهیدراتهای محلول در آب (WSC)……………………………………………………………………………… 94

4-4-5  پروتئین خام (CP)………………………………………………………………………………………………………… 97

4-4-6 در صد خاکستر (Ash)……………………………………………………………………………………………………. 101

4-5- نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………………………………… 102

پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………………. 104

فصل پنجم : منابع

5-1 منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………. 106

 

?  فهرست نمودار ها

عنوان                                                                                                                   صفحه

فصل سوم: مواد و روش­ها

3-1 منحنی آمبروترمیک 50 ساله بارندگی و دما در ماه­های مختلف سال به ترتیب  بر حسب میلیمتر و

سانتیگراد در شهر کرمان (سایت هواشناسی کشور)…………………………………………………………………………. 52

فصل چهارم : نتایج و بحث

4-1: وزن هزار دانه ذرت تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………………. 60

4-2: وزن هزار دانه ذرت تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت………………………………………………………….. 61

4-3: وزن هزار دانه ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری………………………………………………………………. 62

4-4: تعداد دانه در ردیف ذرت تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت…………………………………………………. 63

4-5: تعداد دانه در ردیف ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری……………………………………………………… 64

4-6: عملکرد دانه ذرت تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………………… 65

4-7: عملکرد دانه ذرت تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت……………………………………………………………. 67

4-8: عملکرد دانه ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری………………………………………………………………… 68

4-9: عملکرد بیولوژیک ذرت تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………… 69

 

یک مطلب دیگر :

 
 

4-10: عملکرد بیولوژیک ذرت تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت…………………………………………………. 69

4-11: عملکرد بیولوژیک ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری……………………………………………………… 70

4-12: شاخص برداشت ذرت تحت تاثیر مکان کاشت………………………………………………………………………. 71

4-13: شاخص برداشت ذرت تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت……………………………………………………. 72

4-14: شاخص برداشت ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری………………………………………………………… 73

4-15: تعداد دانه در غلاف خلر تحت تاثیر مکان کاشت………………………………………………………………….. 76

4-16: وزن هزار دانه خلر تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت…………………………………………………………. 78

4-17: عملکرد دانه خلر تحت تاثیر مکان کاشت…………………………………………………………………………….. 79

4-18: عملکرد بیولوژیک خلر تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………. 82

4-19: درصد قابلیت هضم ماده خشک تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………….. 86

4-20: درصد قابلیت هضم ماده خشک تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت……………………………………… 87

4-21: قابلیت هضم ماده خشک تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری…………………………………………………… 88

4-22: الیاف حاصل از شوینده خنثی تحت تاثیر مکان کاشت………………………………………………………….. 90

4-23: الیاف حاصل از شوینده خنثی تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت………………………………………… 91

4-24: الیاف حاصل از شوینده خنثی تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری…………………………………………….. 91

4-25: الیاف حاصل از شوینده اسیدی تحت تاثیر مکان کاشت………………………………………………………… 92

4-26: الیاف حاصل از شوینده اسیدی تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت………………………………………. 93

4-27: الیاف حاصل از شوینده اسیدی تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری…………………………………………… 94

4-28: کربوهیدراتهای کربن محلول در آب تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت………………………………… 95

4-29: کربوهیدراتهای کربن محلول در آب تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری…………………………………….. 96

پروتئین خام  تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………………………………. 98

?  فهرست نمودار ها

4-31: میزان پروتئین خام تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت……………………………………………………….. 99

4-32: میزان پروتئین خام تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری……………………………………………………………. 100

4-33: درصد خاکستر تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………………….. 101

4-34: درصد خاکستر تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت…………………………………………………………….. 102

  

?  فهرست جداول

عنوان                                                                                                                   صفحه

فصل سوم: مواد و روش­ها

3-1  مشخصات آب و هوایی بردسیر در طول دوره تحقیق در سال 89-1388………………………………….. 52

3-2  مشخصات آب و هوایی بردسیر در طول دوره تحقیق در سال 89-1388………………………………….. 52

3-3 ویژگی­های فیزیكی و شیمیایی خاك مزرعه تحقیقاتی دانشگاه باهنر کرمان (1389)…………………. 53

3-4 ویژگی­های فیزیكی و شیمیایی خاك مزرعه کمیته امداد امام خمینی (ره) بردسیر (1389)……….. 53

3-5 تیمارهای مورد آزمایش…………………………………………………………………………………………………………. 54

فصل چهارم : نتایج و بحث

4-1: میانگین مربعات وزن هزار دانه، تعداد ردیف در بلال و تعداد دانه در ردیف بلال ذرت تحت تاثیر مکان،

نسبت­های کاشت و کود فسفری…………………………………………………………………………………………………….. 60

4-2:  میانگین مربعات عملکرد دانه، بیولوژیک و شاخص برداشت ذرت تحت تاثیر مکان، نسبت­های کاشت

و کود فسفری………………………………………………………………………………………………………………………………. 65

4-3:  میانگین مربعات تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف و وزن هزار دانه خلر تحت تاثیر مکان،

نسبت­های کاشت و کود فسفری…………………………………………………………………………………………………….. 74

4-4: برهمکنش نسبت­های مختلف کشت و کودهای فسفری بر تعداد غلاف در بوته…………………………… 75

4-5: برهمکنش نسبت­های مختلف کشت و کودهای فسفری بر تعداد دانه درغلاف……………………………. 77

4-6 :  میانگین مربعات عملکرد دانه و بیولوژیک و شاخص برداشت خلر تحت تاثیر مکان، نسبت­های کاشت

و کود فسفری……………………………………………………………………………………………………………………………… 78

4-7: برهمکنش نسبت­های مختلف کشت و کودهای فسفری بر عملکرد دانه خلر……………………………….. 81

4-8: برهمکنش نسبت­های مختلف کشت و کودهای فسفری بر عملکرد بیولوژیک خلر………………………. 83

4-9: برهمکنش نسبت­های مختلف کشت و کودهای فسفری بر شاخص برداشت………………………………… 84

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...