عنوان صفحه
فصل اول مقدمه 1
1-1 مقدمه  
   
فصل دوم : مروری بر مطالعات پیشین 4
2-1- تاریخچه و اهمیت اقتصادی ذرت 5
2-2- خصوصیات گیاهی 7
2-3- انواع ذرت 9
2-4- سازگاری 11
2-5-کود لازم برای ذرت 12
2-6- کشت و کار ذرت 13
2-6-1- فاصله کاشت 13
2-6-2- میزان بذر 14
2-6-3- عمق بذر 14
2-7- عملیات داشت 14
2-7-1-کولتیواتور و دندانه زدن 14
2-7-2- وجین کردن 15
2-7-3- آبیاری 15
2-7-4- مبارزه با آفات و بیماری ها 15
2-8- برداشت 15
2-9- مراحل نمو 16
2-10- هیبرید های ذرت 17
   
2-10-1- بذر ذرت هیبرید سینگل کراس704 17
2-11- کود های حیوانی 18
2-12- کود های بیولوژیک 21
2-12-1-کودبیولوژیک نیتروکسین 25
2-12-2- مرفولوژی آزوسپریلیوم 25
2-12-3- مشخصات فیزیولوژیک ازتوباکتر 26
2-13- نیتروژن 26
2-13-1- اهمیت نیتروژن وفراوانی آن در طبیعت 26
2-13-2- مقدار و اشکال نیتروژن در خاک 27
2-14- اوره 27
2-14-1- مشکلات مرتبط با کود های اوره 29
2-15- اثرات کود های نیتروژنه بر گیاه 30
2-16- اثر مواد آلی بر خصوصیات خاک 31
2-16-1-اثربرخصوصیات فیزیکی خاک 31
2-16-2- اثر بر خصوصیات شیمیایی خاک 32
2-16-2-1- هدایت الکتریکی 33
2-16-2-2- واکنش خاک 33
2-16-2-3- ظرفیت تبادل کاتیونی 33
2-16-2-4- کربن آلی 33
2-16-2-5- ازت 33
2-16-2-6- فسفر 34
2-16-3- اثر بر خواص بیولوژیکی خاک 35
2-16-4- اثر عملکرد گیاه 35
   
فصل سوم : مواد و روش ها 37
3-1- موقعیت شهرستان دامغان 38
3-2- اندازه گیری خصوصیات شیمیایی و فیزیکی خاک 39
3-3- طرح آزمایشی 42
3-4- آماده کردن بذور 43
3-5- آماده سازی زمین – کاشت بذور 43
3-6 – مرحله داشت 44
3-7- برداشت 44
3- 8- تجزیه آماری داده ها 45
   
فصل چهارمنتایج و بحث 46
4-1- پارامتر های اندازه گیری شده در خاک 47
4-1-1- خواص شیمیایی خاک 47
4-1-1-1- درصد اشباع 47
4-1-1-2- شوری 47
4-1-1-3- اسیدیته 48
4-1-1-4- کربن آلی 48
4-1-1-5- نیتروژن کل 50
4-1-1-6- فسفر قابل جذب 53
4-1-1-7 – پتاسیم قابل جذب 55
4-1-1-8- کلسیم ،منیزیم و سدیم محلول 56
4-1-1-9- کلر، سولفات و بیکربنات 57
4-1-1-10- نسبت جذبی سدیم 57
4-1-2- خواص فیزیکی خاک 57
4-1-2-1- بافت خاک 57
4-1-2-2- وزن مخصوص ظاهری 58
4-1-2-3- درصد تخلخل 59
4-2- صفات اندازه گیری شده در گیاه 60
4-2-1- ارتفاع 60
4-2-2- وزن خشک دانه 63
4-2-3-وزن خشک چوب بلال 67
4-2-4- وزن خشک پوست بلال 70
4-2-5- وزن خشک بلال 73
4-2-6- وزن خشک برگ 76
4-2-7- وزن خشک ساقه 79
4-2-8- وزن خشک تاج گل 82
4-2-9- وزن خشک کل بوته 82
4-2-10- سطح برگ 86
4-2-11- عملکرد بیولوژیک 88
4-2-12- نسبت وزن دانه به وزن ماده خشک 91
   
فصل پنجمنتیجه گیری و پیشنهادات 95
5-1- جمع بندی نتایج 96
5-2- پیشنهادات. 97
پیوست 98
منابع 120

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست اشکال  
شکل4-1- مقایسه میانگین درصد اشباع تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 47
شکل 4-2- مقایسه میانگین کربن آلی تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 49
شکل 4-3- مقایسه میانگین کربن آلی تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک 49
شکل 4-4- مقایسه میانگین کربن آلی تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و کود اوره 50
شکل4-5- مقایسه میانگین نیتروژن کل تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 51
شکل4-6- مقایسه میانگین نیتروژن کل تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک 51
شکل4-7- مقایسه میانگین نیتروژن کل تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره 52
شکل 4-8- مقایسه میانگین فسفر قابل جذب تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 53
شکل 4-9- مقایسه میانگین فسفر قابل جذب تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک 54
شکل4-10- مقایسه میانگین پتاسیم قابل جذب تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 55
شکل4-11- مقایسه میانگین پتاسیم قابل جذب تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک 55
شکل 4-12- مقایسه میانگین سدیم تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 56
شکل4-13- مقایسه میانگین SARتحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 57
شکل4-14- مقایسه میانگین وزن مخصوص ظاهری تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 58
شکل4-15-مقایسه میانگین تخلخل تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 59
شکل 4-16- مقایسه میانگین ارتفاع گیاه تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 60
شکل 4-17- مقایسه میانگین ارتفاع گیاه تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره 61
شکل 4-18- مقایسه میانگین ارتفاع گیاه تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک 62
شکل4-19-مقایسه میانگین وزن خشک دانه تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 63
شکل 4-20- مقایسه میانگین وزن خشک دانه تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره 64
شکل4-21- مقایسه میانگین وزن خشک دانه تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک 65
شکل4-22-مقایسه میانگین وزن خشک دانه تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و کود اوره 66
شکل4-23- مقایسه میانگین وزن خشک دانه تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک و دامی 66
شکل 4-24- مقایسه میانگین وزن خشک دانه تحت تاثیر سطوح مختلف بیولوژیک و اوره             67
شکل4-25- مقایسه میانگین وزن خشک چوب تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی                   68
شکل4-26- مقایسه میانگین وزن خشک چوب تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره 69
شکل4-27- مقایسه میانگین وزن خشک چوب تحت تاثیرسطوح مختلف کود بیولوژیک 69
شکل4-28- مقایسه میانگین وزن خشک پوست تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی                 70
شکل 4-29- مقایسه میانگین وزن خشک پوست تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره 71
شکل4-30- مقایسه میانگین وزن خشک پوست تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک 71
   
شکل4-31- مقایسه میانگین وزن خشک پوست تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره 72
شکل4-32- مقایسه میانگین وزن خشک پوست تحت تاثیرسطوح مختلف کود دامی و بیولوژیک 72
شکل4-33- مقایسه میانگین وزن خشک بلال تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 73
شکل4-34- مقایسه میانگین وزن خشک بلال تحت تاثیرسطوح مختلف کود اوره 73
شکل4-35- مقایسه میانگین وزن خشک بلال تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک 74
شکل4-36- مقایسه میانگین وزن خشک بلال تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره 75
شکل 4-37- مقایسه میانگین وزن خشک بلال تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی وبیولوژیک 75
شکل 4-38- مقایسه میانگین وزن خشک برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 76
شکل4-39- مقایسه میانگین وزن خشک برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره 77
شکل 4-40- مقایسه میانگین وزن خشک برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک 77
شکل 4-41- مقایسه میانگین وزن خشک برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره 78
شکل 4-42- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 79
شکل 4-43- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره 80
شکل 4-44- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک 81
شکل 4-45- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره 81
شکل 4-46- مقایسه میانگین وزن خشک تاج گل تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره 82
شکل 4-47- مقایسه میانگین وزن خشک کل بوته تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 83
شکل 4-48- مقایسه میانگین وزن خشک کل بوته تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره 83
شکل 4-49- مقایسه میانگین وزن خشک کل بوته تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک 84
شکل 4-50- مقایسه میانگین وزن خشک کل بوته تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره 85
شکل 4-51- مقایسه میانگین وزن خشک کل بوته تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و بیولوژیک 86
شکل 4-52- مقایسه میانگین سطح برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 86
شکل 4-53- مقایسه میانگین سطح برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره 87
شکل 4-54- مقایسه میانگین سطح برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک 88
شکل 4-55- مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 89
شکل 4-56- مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره 89
شکل 4-57- مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک 90
شکل 4-58- مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره 90
شکل 4-59- مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و بیولوژیک 91
شکل 4-60- مقایسه میانگین تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی 92
شکل 4-61- مقایسه میانگین تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره 92
شکل 4-62- مقایسه میانگین تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره 93
شکل 4-63- مقایسه میانگین تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و بیولوژیک. 92 94
شکل پیوست 1- نقشه کشت 99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 جزییات بیشتر و دانلود این پایان نامه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یک مطلب دیگر :

 

معرفی گیشه؛ اپلیکیشن ایرانسل برای خرید الکترونیکی بلیت برنامه های فرهنگی – مجله علمی خبری رهاجو

 

فهرست جداول  
جدول پیوست 1- برخی از خصوصیات خاک مورد نظر قبل از انجام آزمایش 100
جدول پیوست2- برخی از خصوصیات کود گاوی مورد استفاده در آزمایش 100
جدول پیوست3- تجزیه واریانس پارامترهای اندازه گیری شده درخاک (درصد اشباع، شوری، کربن آلی، اسیدیته، ازت کل، فسفر قابل جذب، پتاسیم قابل جذب)،تحت تاثیر عوامل آزمایش 101
جدول پیوست4- مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمار های کودی درخاک(درصد اشباع، شوری، کربن آلی،   اسیدیته، ازت کل، فسفر قابل جذب، پتاسیم قابل جذب)،تحت تاثیر عوامل آزمایش 102
جدول پیوست5- مقایسه میانگین اثرات دو جانبه تیمار های کودی درخاک (درصد اشباع، شوری، کربن آلی، اسیدیته، ازت کل، فسفر قابل جذب، پتاسیم قابل جذب) ، تحت تاثیر عوامل آزمایش 103
جدول پیوست6- مقایسه میانگین اثرات سه جانبه تیمار های کودی درخاک (درصد اشباع، شوری، کربن آلی، اسیدیته، ازت کل، فسفر قابل جذب، پتاسیم قابل جذب) ،تحت تاثیر عوامل آزمایش 104
جدول پیوست7-تجزیه واریانس پارامترهای اندازه گیری شده درخاک (کاتیونها و آنیون ها)، تحت تاثیر عوامل آزمایش 105
جدول پیوست8- مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمار های کودی درخاک (کاتیونها و آنیون ها) ، تحت تاثیرعوامل آزمایش 106
جدول پیوست9- مقایسه میانگین اثرات دو جانبه تیمار های کودی درخاک (کاتیونها و آنیون ها) ، تحت تاثیر عوامل آزمایش 107
جدول پیوست10- مقایسه میانگین اثرات سه جانبه تیمار های کودی درخاک (کاتیونها و آنیون ها) ، تحت تاثیر عوامل آزمایش 108
جدول پیوست11- تجزیه واریانس پارامترهای اندازه گیری شده در خاک (SAR ، بافت، وزن مخصوص ظاهری ،تخلخل ) تحت تاثیر عوامل آزمایش 109
جدول پیوست12- مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمار های کودی درخاک (SAR ، بافت، وزن مخصوص ظاهری ، تخلخل ) تحت تاثیر عوامل آزمایش 110
جدول پیوست13- مقایسه میانگین اثرات دوجانبه تیمار های کودی درخاک(SAR ، بافت، وزن مخصوص ظاهری ، تخلخل) تحت تاثیر عوامل آزمایش 111
جدول پیوست14- مقایسه میانگین اثرات سه جانبه تیمار های کودی درخاک (SAR ، بافت، وزن مخصوص ظاهری ، تخلخل ) تحت تاثیر عوامل آزمایش 112
جدول پیوست15- تجزیه واریانس پارامترهای اندازه گیری شده در گیاه (ارتفاع ، وزن 113
خشک دانه ، چوب بلال ،پوست بلال، بلال و برگ ) تحت تاثیر عوامل آزمایش  
جدول پیوست16-مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمار های کودی در گیاه(ارتفاع ، وزن خشک دانه ، چوب بلال ،پوست بلال، بلال و برگ ) تحت تاثیر عوامل آزمایش 114
جدول پیوست 17- مقایسه میانگین اثرات دوجانبه تیمار های کودی در گیاه (ارتفاع ، وزن خشک دانه ، چوب بلال ،پوست بلال، بلال و برگ ) تحت تاثیر عوامل آزمایش 115
جدول پیوست 18- مقایسه میانگین اثرات سه جانبه تیمار های کودی در گیاه (ارتفاع ، وزن خشک دانه ، چوب بلال ،پوست بلال، بلال و برگ ) تحت تاثیر عوامل آزمایش 116
جدول پیوست 19- تجزیه واریانس پارامترهای اندازه گیری شده در گیاه ( وزن خشک ساقه، تاج گل ،کل بوته ، سطح برگ ، عملکرد بیولوژیک و نسبت وزن خشک دانه به وزن ماده خشک) ، تحت تاثیر عوامل آزمایش 117
جدول پیوست 20- مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمار های کودی در گیاه( وزن خشک ساقه، تاج گل ،کل بوته ، سطح برگ ، عملکرد بیولوژیک و نسبت وزن خشک دانه به وزن ماده خشک) ، تحت تاثیر عوامل آزمایش 118
جدول پیوست 21- مقایسه میانگین اثرات دوجانبه تیمار های کودی در گیاه( وزن خشک ساقه، تاج گل ،کل بوته ، سطح برگ ، عملکرد بیولوژیک و نسبت وزن خشک دانه به وزن ماده خشک) ، تحت تاثیر عوامل آزمایش
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...