کشاورزی-آب و خاک تاثیر کودهای دامی، بیولوژیک وشیمیایی بر برخی خصوصیات فیزیک ... |
عنوان | صفحه |
فصل اول : مقدمه | 1 |
1-1 مقدمه | |
فصل دوم : مروری بر مطالعات پیشین | 4 |
2-1- تاریخچه و اهمیت اقتصادی ذرت | 5 |
2-2- خصوصیات گیاهی | 7 |
2-3- انواع ذرت | 9 |
2-4- سازگاری | 11 |
2-5-کود لازم برای ذرت | 12 |
2-6- کشت و کار ذرت | 13 |
2-6-1- فاصله کاشت | 13 |
2-6-2- میزان بذر | 14 |
2-6-3- عمق بذر | 14 |
2-7- عملیات داشت | 14 |
2-7-1-کولتیواتور و دندانه زدن | 14 |
2-7-2- وجین کردن | 15 |
2-7-3- آبیاری | 15 |
2-7-4- مبارزه با آفات و بیماری ها | 15 |
2-8- برداشت | 15 |
2-9- مراحل نمو | 16 |
2-10- هیبرید های ذرت | 17 |
2-10-1- بذر ذرت هیبرید سینگل کراس704 | 17 |
2-11- کود های حیوانی | 18 |
2-12- کود های بیولوژیک | 21 |
2-12-1-کودبیولوژیک نیتروکسین | 25 |
2-12-2- مرفولوژی آزوسپریلیوم | 25 |
2-12-3- مشخصات فیزیولوژیک ازتوباکتر | 26 |
2-13- نیتروژن | 26 |
2-13-1- اهمیت نیتروژن وفراوانی آن در طبیعت | 26 |
2-13-2- مقدار و اشکال نیتروژن در خاک | 27 |
2-14- اوره | 27 |
2-14-1- مشکلات مرتبط با کود های اوره | 29 |
2-15- اثرات کود های نیتروژنه بر گیاه | 30 |
2-16- اثر مواد آلی بر خصوصیات خاک | 31 |
2-16-1-اثربرخصوصیات فیزیکی خاک | 31 |
2-16-2- اثر بر خصوصیات شیمیایی خاک | 32 |
2-16-2-1- هدایت الکتریکی | 33 |
2-16-2-2- واکنش خاک | 33 |
2-16-2-3- ظرفیت تبادل کاتیونی | 33 |
2-16-2-4- کربن آلی | 33 |
2-16-2-5- ازت | 33 |
2-16-2-6- فسفر | 34 |
2-16-3- اثر بر خواص بیولوژیکی خاک | 35 |
2-16-4- اثر عملکرد گیاه | 35 |
فصل سوم : مواد و روش ها | 37 |
3-1- موقعیت شهرستان دامغان | 38 |
3-2- اندازه گیری خصوصیات شیمیایی و فیزیکی خاک | 39 |
3-3- طرح آزمایشی | 42 |
3-4- آماده کردن بذور | 43 |
3-5- آماده سازی زمین – کاشت بذور | 43 |
3-6 – مرحله داشت | 44 |
3-7- برداشت | 44 |
3- 8- تجزیه آماری داده ها | 45 |
فصل چهارم: نتایج و بحث | 46 |
4-1- پارامتر های اندازه گیری شده در خاک | 47 |
4-1-1- خواص شیمیایی خاک | 47 |
4-1-1-1- درصد اشباع | 47 |
4-1-1-2- شوری | 47 |
4-1-1-3- اسیدیته | 48 |
4-1-1-4- کربن آلی | 48 |
4-1-1-5- نیتروژن کل | 50 |
4-1-1-6- فسفر قابل جذب | 53 |
4-1-1-7 – پتاسیم قابل جذب | 55 |
4-1-1-8- کلسیم ،منیزیم و سدیم محلول | 56 |
4-1-1-9- کلر، سولفات و بیکربنات | 57 |
4-1-1-10- نسبت جذبی سدیم | 57 |
4-1-2- خواص فیزیکی خاک | 57 |
4-1-2-1- بافت خاک | 57 |
4-1-2-2- وزن مخصوص ظاهری | 58 |
4-1-2-3- درصد تخلخل | 59 |
4-2- صفات اندازه گیری شده در گیاه | 60 |
4-2-1- ارتفاع | 60 |
4-2-2- وزن خشک دانه | 63 |
4-2-3-وزن خشک چوب بلال | 67 |
4-2-4- وزن خشک پوست بلال | 70 |
4-2-5- وزن خشک بلال | 73 |
4-2-6- وزن خشک برگ | 76 |
4-2-7- وزن خشک ساقه | 79 |
4-2-8- وزن خشک تاج گل | 82 |
4-2-9- وزن خشک کل بوته | 82 |
4-2-10- سطح برگ | 86 |
4-2-11- عملکرد بیولوژیک | 88 |
4-2-12- نسبت وزن دانه به وزن ماده خشک | 91 |
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات | 95 |
5-1- جمع بندی نتایج | 96 |
5-2- پیشنهادات. | 97 |
پیوست | 98 |
منابع | 120 |
فهرست اشکال | |
شکل4-1- مقایسه میانگین درصد اشباع تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 47 |
شکل 4-2- مقایسه میانگین کربن آلی تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 49 |
شکل 4-3- مقایسه میانگین کربن آلی تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک | 49 |
شکل 4-4- مقایسه میانگین کربن آلی تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و کود اوره | 50 |
شکل4-5- مقایسه میانگین نیتروژن کل تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 51 |
شکل4-6- مقایسه میانگین نیتروژن کل تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک | 51 |
شکل4-7- مقایسه میانگین نیتروژن کل تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره | 52 |
شکل 4-8- مقایسه میانگین فسفر قابل جذب تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 53 |
شکل 4-9- مقایسه میانگین فسفر قابل جذب تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک | 54 |
شکل4-10- مقایسه میانگین پتاسیم قابل جذب تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 55 |
شکل4-11- مقایسه میانگین پتاسیم قابل جذب تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک | 55 |
شکل 4-12- مقایسه میانگین سدیم تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 56 |
شکل4-13- مقایسه میانگین SARتحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 57 |
شکل4-14- مقایسه میانگین وزن مخصوص ظاهری تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 58 |
شکل4-15-مقایسه میانگین تخلخل تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 59 |
شکل 4-16- مقایسه میانگین ارتفاع گیاه تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 60 |
شکل 4-17- مقایسه میانگین ارتفاع گیاه تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره | 61 |
شکل 4-18- مقایسه میانگین ارتفاع گیاه تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک | 62 |
شکل4-19-مقایسه میانگین وزن خشک دانه تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 63 |
شکل 4-20- مقایسه میانگین وزن خشک دانه تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره | 64 |
شکل4-21- مقایسه میانگین وزن خشک دانه تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک | 65 |
شکل4-22-مقایسه میانگین وزن خشک دانه تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و کود اوره | 66 |
شکل4-23- مقایسه میانگین وزن خشک دانه تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک و دامی | 66 |
شکل 4-24- مقایسه میانگین وزن خشک دانه تحت تاثیر سطوح مختلف بیولوژیک و اوره | 67 |
شکل4-25- مقایسه میانگین وزن خشک چوب تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 68 |
شکل4-26- مقایسه میانگین وزن خشک چوب تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره | 69 |
شکل4-27- مقایسه میانگین وزن خشک چوب تحت تاثیرسطوح مختلف کود بیولوژیک | 69 |
شکل4-28- مقایسه میانگین وزن خشک پوست تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 70 |
شکل 4-29- مقایسه میانگین وزن خشک پوست تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره | 71 |
شکل4-30- مقایسه میانگین وزن خشک پوست تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک | 71 |
شکل4-31- مقایسه میانگین وزن خشک پوست تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره | 72 |
شکل4-32- مقایسه میانگین وزن خشک پوست تحت تاثیرسطوح مختلف کود دامی و بیولوژیک | 72 |
شکل4-33- مقایسه میانگین وزن خشک بلال تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 73 |
شکل4-34- مقایسه میانگین وزن خشک بلال تحت تاثیرسطوح مختلف کود اوره | 73 |
شکل4-35- مقایسه میانگین وزن خشک بلال تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک | 74 |
شکل4-36- مقایسه میانگین وزن خشک بلال تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره | 75 |
شکل 4-37- مقایسه میانگین وزن خشک بلال تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی وبیولوژیک | 75 |
شکل 4-38- مقایسه میانگین وزن خشک برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 76 |
شکل4-39- مقایسه میانگین وزن خشک برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره | 77 |
شکل 4-40- مقایسه میانگین وزن خشک برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک | 77 |
شکل 4-41- مقایسه میانگین وزن خشک برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره | 78 |
شکل 4-42- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 79 |
شکل 4-43- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره | 80 |
شکل 4-44- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک | 81 |
شکل 4-45- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره | 81 |
شکل 4-46- مقایسه میانگین وزن خشک تاج گل تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره | 82 |
شکل 4-47- مقایسه میانگین وزن خشک کل بوته تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 83 |
شکل 4-48- مقایسه میانگین وزن خشک کل بوته تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره | 83 |
شکل 4-49- مقایسه میانگین وزن خشک کل بوته تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک | 84 |
شکل 4-50- مقایسه میانگین وزن خشک کل بوته تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره | 85 |
شکل 4-51- مقایسه میانگین وزن خشک کل بوته تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و بیولوژیک | 86 |
شکل 4-52- مقایسه میانگین سطح برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 86 |
شکل 4-53- مقایسه میانگین سطح برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره | 87 |
شکل 4-54- مقایسه میانگین سطح برگ تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک | 88 |
شکل 4-55- مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 89 |
شکل 4-56- مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره | 89 |
شکل 4-57- مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک تحت تاثیر سطوح مختلف کود بیولوژیک | 90 |
شکل 4-58- مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره | 90 |
شکل 4-59- مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و بیولوژیک | 91 |
شکل 4-60- مقایسه میانگین تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی | 92 |
شکل 4-61- مقایسه میانگین تحت تاثیر سطوح مختلف کود اوره | 92 |
شکل 4-62- مقایسه میانگین تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و اوره | 93 |
شکل 4-63- مقایسه میانگین تحت تاثیر سطوح مختلف کود دامی و بیولوژیک. 92 | 94 |
شکل پیوست 1- نقشه کشت | 99 |
جزییات بیشتر و دانلود این پایان نامه
یک مطلب دیگر :
معرفی گیشه؛ اپلیکیشن ایرانسل برای خرید الکترونیکی بلیت برنامه های فرهنگی – مجله علمی خبری رهاجو
فهرست جداول | |
جدول پیوست 1- برخی از خصوصیات خاک مورد نظر قبل از انجام آزمایش | 100 |
جدول پیوست2- برخی از خصوصیات کود گاوی مورد استفاده در آزمایش | 100 |
جدول پیوست3- تجزیه واریانس پارامترهای اندازه گیری شده درخاک (درصد اشباع، شوری، کربن آلی، اسیدیته، ازت کل، فسفر قابل جذب، پتاسیم قابل جذب)،تحت تاثیر عوامل آزمایش | 101 |
جدول پیوست4- مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمار های کودی درخاک(درصد اشباع، شوری، کربن آلی، اسیدیته، ازت کل، فسفر قابل جذب، پتاسیم قابل جذب)،تحت تاثیر عوامل آزمایش | 102 |
جدول پیوست5- مقایسه میانگین اثرات دو جانبه تیمار های کودی درخاک (درصد اشباع، شوری، کربن آلی، اسیدیته، ازت کل، فسفر قابل جذب، پتاسیم قابل جذب) ، تحت تاثیر عوامل آزمایش | 103 |
جدول پیوست6- مقایسه میانگین اثرات سه جانبه تیمار های کودی درخاک (درصد اشباع، شوری، کربن آلی، اسیدیته، ازت کل، فسفر قابل جذب، پتاسیم قابل جذب) ،تحت تاثیر عوامل آزمایش | 104 |
جدول پیوست7-تجزیه واریانس پارامترهای اندازه گیری شده درخاک (کاتیونها و آنیون ها)، تحت تاثیر عوامل آزمایش | 105 |
جدول پیوست8- مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمار های کودی درخاک (کاتیونها و آنیون ها) ، تحت تاثیرعوامل آزمایش | 106 |
جدول پیوست9- مقایسه میانگین اثرات دو جانبه تیمار های کودی درخاک (کاتیونها و آنیون ها) ، تحت تاثیر عوامل آزمایش | 107 |
جدول پیوست10- مقایسه میانگین اثرات سه جانبه تیمار های کودی درخاک (کاتیونها و آنیون ها) ، تحت تاثیر عوامل آزمایش | 108 |
جدول پیوست11- تجزیه واریانس پارامترهای اندازه گیری شده در خاک (SAR ، بافت، وزن مخصوص ظاهری ،تخلخل ) تحت تاثیر عوامل آزمایش | 109 |
جدول پیوست12- مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمار های کودی درخاک (SAR ، بافت، وزن مخصوص ظاهری ، تخلخل ) تحت تاثیر عوامل آزمایش | 110 |
جدول پیوست13- مقایسه میانگین اثرات دوجانبه تیمار های کودی درخاک(SAR ، بافت، وزن مخصوص ظاهری ، تخلخل) تحت تاثیر عوامل آزمایش | 111 |
جدول پیوست14- مقایسه میانگین اثرات سه جانبه تیمار های کودی درخاک (SAR ، بافت، وزن مخصوص ظاهری ، تخلخل ) تحت تاثیر عوامل آزمایش | 112 |
جدول پیوست15- تجزیه واریانس پارامترهای اندازه گیری شده در گیاه (ارتفاع ، وزن | 113 |
خشک دانه ، چوب بلال ،پوست بلال، بلال و برگ ) تحت تاثیر عوامل آزمایش | |
جدول پیوست16-مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمار های کودی در گیاه(ارتفاع ، وزن خشک دانه ، چوب بلال ،پوست بلال، بلال و برگ ) تحت تاثیر عوامل آزمایش | 114 |
جدول پیوست 17- مقایسه میانگین اثرات دوجانبه تیمار های کودی در گیاه (ارتفاع ، وزن خشک دانه ، چوب بلال ،پوست بلال، بلال و برگ ) تحت تاثیر عوامل آزمایش | 115 |
جدول پیوست 18- مقایسه میانگین اثرات سه جانبه تیمار های کودی در گیاه (ارتفاع ، وزن خشک دانه ، چوب بلال ،پوست بلال، بلال و برگ ) تحت تاثیر عوامل آزمایش | 116 |
جدول پیوست 19- تجزیه واریانس پارامترهای اندازه گیری شده در گیاه ( وزن خشک ساقه، تاج گل ،کل بوته ، سطح برگ ، عملکرد بیولوژیک و نسبت وزن خشک دانه به وزن ماده خشک) ، تحت تاثیر عوامل آزمایش | 117 |
جدول پیوست 20- مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمار های کودی در گیاه( وزن خشک ساقه، تاج گل ،کل بوته ، سطح برگ ، عملکرد بیولوژیک و نسبت وزن خشک دانه به وزن ماده خشک) ، تحت تاثیر عوامل آزمایش | 118 |
جدول پیوست 21- مقایسه میانگین اثرات دوجانبه تیمار های کودی در گیاه( وزن خشک ساقه، تاج گل ،کل بوته ، سطح برگ ، عملکرد بیولوژیک و نسبت وزن خشک دانه به وزن ماده خشک) ، تحت تاثیر عوامل آزمایش |
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-08-08] [ 06:54:00 ب.ظ ]
|