2-7-3- جذب گوگرد توسط گیاه 12

2-7-4-گوگرد در بافت گیاهان. 12

2-7-5- میكروارگانیسم‌های اكسید كننده گوگرد. 12

2-7-6- میزان برداشت گوگرد در مقایسه با فسفر توسط گیاهان. 13

3-6-7-فواید گوگرد در خاک‌های کشاورزی.. 13

4-6-7-حرکت گوگرد در گیاهان. 15

2-8- آهن.. 18

2-8-1- اهمیت آهن در تغذیه گیاهان زراعی.. 22

3-8-2- نقش آهن در فتوسنتز. 23

3-8-3-نقش آهن در سنتز پروتئین.. 23

3-8-4-سطح بحرانی آهن در گیاه بادام زمینی.. 24

3-8-5-عوامل مؤثر بر فراهمی آهن برای گیاه 25

3-8-6-حساسیت گیاهان نسبت به تغذیه معدنی با آهن.. 26

3-8-7- نقش آهن برعملكرد گیاهان زراعی : 27

3-8-8- جذب اهن توسط ریشه های گیاهان. 28

3-8-9-جذب آهن توسط برگ های گیاهان. 29

3-8-10- نقش آهن برعملكرد بادام زمینی.. 31

3-8-11- نقش آهن برمقدار روغن وپروتئین دانه بادام زمینی.. 31

3-8-12- اثر آهن برتثبیت نیتروژن بادام زمینی.. 32

3-8-13- اثر آهن برمقدار كلروفیل گیاه بادام زمینی.. 33

فصل سوم: مواد و روش ها 34

پایان نامه و مقاله

 

3-1- زمان و موقعیت اجرای طرح. 35

3-2- مشخصات اقلیمی.. 35

3-3- مشخصات خاك.. 36

3-4- مشخصات رقم كاشت.. 37

3-5- روش کار. 37

3-5-1- كاشت و طرح آماری به كار رفته. 37

3-5-2- نمونه برداری و اندازه گیری عملكرد و اجزای عملكرد. 38

3-5-2-1-اندازه گیری پارامترهای فیزیولوزیکی رشد بادام. 38

3-5-2-1-1-سرعت رشد گیاه (CGR) 38

3-5-2-1-2-سرعت رشد غلاف (PGR ) 38

3-5-2-1-3-ضریب تسهیم((PF. 38

3-5-3- اندازه گیری عملكرد واجزای عملكرد. 39

3-5-3-1- عملكرد غلاف بادام زمینی.. 39

3-5-3-2- تعداد غلاف های رسیده درهربوته. 39

3-5-3-3-تعداد غلاف های نارس درهر بوته. 40

3-5-3-4- وزن صد دانه. 40

3-5-3-5- درصد مغزدهی.. 40

3-5-3-6- عملكرد دانه. 40

3-5-3-7- عملكرد قسمت‌های هوائی.. 40

3-5-3-8- شاخص برداشت.. 40

یک مطلب دیگر :

 
 

3-5-4-اندازه گیری خصوصیات كیفی دانه بادام زمین.. 41

3-5-4-1- مقدار پروتئین دانه. 41

3-5-4-2- مقدار روغن دانه. 41

3-5-5- تجزیه آماری.. 41

فصل چهارم : نتایج و بحث.. 42

4-1- اثر گوگرد و آهن برعملکرد غلاف بادام زمینی.. 42

4-2-اثرگوگرد وآهن بر درصد مغزدهی بادام زمینی.. 44

4-3- اثر آهن و گوگرد بر عملکرد دانه. 44

4-4- اثر آهن وگوگرد بر وزن قسمت‌های هوایی.. 46

4-5- اثر آهن وگوگرد بر شاخص برداشت.. 48

4-6- اثر آهن وگوگرد بر وزن صد دانه. 49

4-7- اثر آهن وگوگرد بر تعداد غلاف در بوته. 50

4-8- اثر آهن وگوگرد بر مقدار روغن: 51

4-9- اثر آهن وگوگرد بر مقدار پروتئین دانه: 53

4-10- اثر آهن وگوگرد بر ضریب تسهیم. 54

4-11- اثر آهن وگوگرد بر سرعت پر شدن غلاف.. 56

4-13- همبستگی ساده بین صفات اندازه‌گیری شده 57

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات.. 59

5-1-نتیجه‌گیری: 60

5-2-پیشنهادها: 60

منابع: 61

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر مقادیر مختلف آهن و گوگرد بر عملكرد و اجزای عملکرد گیاه بادام زمینی، آزمایش فاكتوریل در قالب طرح بلوك كامل تصادفی در 3 تكرار با 4 سطح كود گوگرد ازمنبع كود گوگرد گرانوله) شامل 0 ،40 ، 80 و 120 كیلوگرم در هكتار) و كود آهن از منبع كلات آهن ) به صورت محلول پاشی شامل 0، 2، 4 و 6 در هزار) در شهرستان آستانه اشرفیه واقع در شرق استان گیلان انجام شد. نتایج نشان داد که بیشترین عملکرد دانه از تیمارهای S80Fe2 و S80Fe4 به ترتیب با میانگین 2905 و 2890 کیلوگرم در هکتار به‌دست آمد. مقایسه میانگین آهن بر مقدار روغن نشان داد که بین سطح صفر و سطح 2 درهزار آهن به لحاظ آماری تفاوت معنی‌دار وجود داشت و با افزایش مصرف آهن از سطح 2 در هزار به 4 در هزار مقدار روغن دانه افزایش یافت اما از سطح 4 به 6 در هزار افزایش معنی دار در مقدار روغن دانه مشاهده نشد. مقایسه میانگین اثر کود گوگرد بر مقدار پروتئین دانه نشان داد که بین سطح صفر و 40 کیلوگرم در هکتار گوگرد به لحاظ آماری تفاوت معنی‌دار وجود نداشت اما سطح کاربرد کود گوگرد 80 و 120 کیلوگرم در هکتار نسبت به دو سطح دیگر گوگرد برتر بودند. بیشترین مقدار پروتئین دانه از سطح 120 کیلو گرم در هکتار با میانگین 30/25 درصد به دست آمد که البته به لحاظ آماری تفاوت معنی دار با سطح 80 کیلوگرم در هکتار (با میانگین 17/25 درصد) نداشت. با توجه به نتایج به دست آمده برای حصول حداکثر عملکرد دانه مصرف 80 کیلوگرم در هکتار گوگرد و محلول‌پاشی 2 در هزار آهن توصیه می‌شود.

واژگان كلیدی: بادام زمینی، كود گودگرد كرانوله، كلات آهن، پروتئین دانه، روغن دانه

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...