بازتعریف مفهوم مشتری در کسب و کار در پرتو آموزه های ... |
عنوان | صفحه |
فصل اول: مباحث نظری | 1 |
پیشگفتار | 2 |
1-1- ترکیبات طبیعی | 3 |
1-1-1- آلکالوئید | 3 |
1-1-2- فلاونوئیدها | 4 |
1-1-3- کومارینها | 4 |
1-1-4- گلیکوزیدها | 4 |
1-1-5- لیگنانها | 5 |
1-1-6- استروئیدها | 5 |
1-1-7- اسانسها | 5 |
1-1-7-1- شیمی اسانسها | 5 |
1-1-7-2- بیوسنتز اسانسها | 9 |
1-1-7-3- کاربردهای اسانسهای طبیعی | 11 |
1-2- عصارههای گیاهی | 11 |
1-2-1- استخراج عصاره گیاهی | 11 |
1-2-1-1- استخراج گرم و مداوم (سوکسله) | 12 |
1-2-2- استخراج اسانسهای طبیعی | 13 |
1-2-2-1- تقطیر با بخار همزمان با استخراج حلال آلی (SDE) | 15 |
1-3- تركیبهای ضد اكسیدان | 16 |
1-3-1- روش های سنجش فعالیت ضد اكسیدانی | 17 |
1-3-1-1- آزمون بیرنگ شدن بتا كاروتن در حضور لینولئیك اسید | 17 |
1-3-1-2- سنجش مقدار تام فنل با FCR | 18 |
1-3-1-3- سنجش ظرفیت به دام انداختن رادیكال DPPH | 19 |
1-4- کروماتوگرافیگازی | 20 |
1-4-1- اجزای اصلی دستگاه کروماتوگرافی گازی | 21 |
1-4-1-1- مخزن گاز حامل | 21 |
1-4-1-2- سیستم تزریق نمونه | 21 |
1-4-1-3- ستون وآونستون | 21 |
1-4-1-4- سامانه آشکارساز | 22 |
1-4-2- کروماتوگرافی گازی/طیفسنج جرمی (GC-MS) | 22 |
1-4-2-1- طیفسنج جرمی چهارقطبی | 23 |
1-4-3- شاخص بازداری کواتس | 23 |
1-5- ارزیابی سمیت سلولی | 25 |
1-6- فعالیت ضد میکروبی | 26 |
1-6-1- میکروارگانیسمها | 27 |
1-6-1-1- باکتریها | 27 |
1-6-1-2- قارچها | 27 |
1-6-2- محیطهای کشت میکروبی | 28 |
1-6-3- حساسیت آنتیبیوتیکی | 29 |
1-6-3-1- روش دیسک دیفیوژن | 29 |
1-6-3-2- روش حداقل غلظت ممانعت کننده رشد (MIC) | 29 |
1-7- گیاهشناسی | 30 |
1-7-1- خصوصیات گیاه شناسی راسته چتریان (Apiales) | 30 |
1-7-2- خصوصیات گیاه شناسی خانواده چتریان (Apiaceae) | 30 |
1-7-3- ویژگی های گیاه شناسی طایفه Smyrneae | 31 |
1-7-4- ویژگی های گیاه شناسی شوکران باغی | 31 |
1-7-5- ویژگی های گیاه شناسی خار عروس | 32 |
فصل دوم: دستگاه ها، مواد و روشها | 34 |
2-1- دستگاه ها، مواد و وسایل مورد استفاده | 35 |
2-1-1- دستگاهها و وسایل مورد استفاده | 35 |
2-1-2- مواد شیمیایی مورد استفاده | 36 |
2-1-3- میکروارگانیسمها و آنتی بیوتیکهای مورد استفاده | 37 |
2-2- منابع گیاهی مورد استفاده | 38 |
2-2-1- جمع آوری وآماده سازی نمونههای گیاهی | 38 |
2-3- جداسازی واستخراج عصاره از نمونه گیاهی | 38 |
2-3-1- عصاره گیری از نمونه گیاه | 38 |
2-3-2- تعیین بازده عصارهگیری | 39 |
2-4- استخراج ترکیبات فرار گیاهی | 39 |
2-4-1- تعیین بازده اسانسگیری | 40 |
2-4-2- شناسایی ترکیبهای فرار گیاه با دستگاه GC-MS | 40 |
2-5- بررسی فعالیت ضد اكسیدانی | 41 |
2-5-1- بررسی فعالیت ضد اكسیدانی به روش DPPH | 41 |
2-5-2- اندازهگیری مقدار كل تركیبات فنلی | 42 |
2-5-3- آزمایش بیرنگ شدن بتاکاروتن در حضور لینولئیکاسید | 44 |
2-6- فعالیت ضدمیکروبی | 46 |
2-6-1- روش انتشار در آگار (دیسک دیفیوژن) | 46 |
2-6-2- تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی رشد | 46 |
2-7- آزمون سمیت سلولی | 47 |
فصل سوم: بحث و نتیجه گیری | 48 |
3-1- ترکیبات فرار گیاهی | 49 |
3-1-1- استخراج ترکیبات فرار گیاهی | 49 |
3-1-2- شناسایی ترکیبات فرار گیاه | 50 |
3-2- استخراج عصاره متانولی از گیاه | 53 |
3-3- آزمونهای سنجش فعالیت ضد اکسیدانی | 54 |
3-3-1- آزمون DPPH | 54 |
3-3-2- بررسی کل ترکیبهای فنلی به روش Folin-Ciocalteu | 61 |
3-3-3- آزمون بتاکاروتن-لینولئیکاسید | 63 |
3-4- بررسی فعالیت ضدمیکروبی | 64 |
3-5- سمیت سلولی | 66 |
نتیجهگیری | 67 |
پیشنهادها | 68 |
منابع و مآخذ | 69 |
فهرست شکلها
صفحه 8 |
عنوان شکل1-1: ساختار ترکیبات اسانسی شکل 1-2: مسیرهای بیوسنتز پیشسازهای ترپنوئیدها شکل 1-3: مسیر بیوسنتز شیکمیک اسید در فنیلپروپانوئیدها شکل1-4: دستگاه سوکسله شکل1-5: دستگاه تقطیر و استخراج همزمان Physospermum Cusson ex Juss. شکل1-6: گیاه Morina persica L. گیاه شکل 1-7: |
فهرست نمودارها
صفحه 63 |
عنوان در حضور ضد اکسیدان DPPHنمودار 1-1: نمودار جذب- طولموج برای نمودار 3-1: نمودار درصد مهار- منفیلگاریتم غلظت برای استاندارد BHT نمودار 3-2: نمودار درصد مهار در برابر منفی لگاریتم غلظت عصاره اندام هوایی خار عروس نمودار 3-3: نمودار درصد مهار- منفی لگاریتم غلظت عصاره ساقه و برگ شوكران باغی نمودار 3-4: نمودار درصد مهار – منفی لگاریتم غلظت عصاره میوه شوكران باغی نمودار 3-5: نمودار درصد مهار- منفی لگاریتم غلظت عصاره میوه فاقد چربی شوكران باغی نمودار 3-6: مقایسه نتایج DPPH عصاره های متانولی گیاه شوكران باغی و خار عروس نمودار 3-7: نمودار جذب در برابر غلظت استاندارد گالیک اسید نمودار 3-8: مقایسه معادل گالیکاسید ترکیبات فنلی در عصارههای شوكران باغی و خار عروس نمودار3-9: مقایسه درصدهای مهار لینولئیکاسید عصارههای شوكران باغی و خار عروس |
صفحه 35 |
عنوان جدول2-1: دستگاههای مورد استفاده |
علایم و اختصارات
Isoprenyl diphosphate Dimethylallyl diphosphate Mevalonic acid 1-Deoxy-D-xylulose-5-phosphate 2C-methyl-D-erythritol-4-phosphate Geranyl pyrophosphate Neryl pyrophosphate Farnesyl pyrophosphate Phenyl alanine ammonialyase Simultaneous distillation–extraction parts-per-billion Deoxy ribonucleic acid Adenosine triphosphate Folin–Ciocalteu Reagent potential of Hydrogen 2,2-Diphenyl-1-Picrylhydrazyl half maximal inhibitory concentration Gas Chromatography Flame Ionization Detector Gas chromatography– Mass Spectrometry direct current alternating current Retention Time Kovats Index National Cancer Institute Minimum Inhibitory Concentration Disk Diffusion Ultraviolet-Visible Dimethyl Sulfoxide Butylated hydroxytoluene Colony-forming unit International Unit National Committee for Clinical Laboratory Standards Brain-heart infusion Sabouraud dextrose agar Potato dextrose agar Nutrient agar median Lethal Concentration Ferric reducing antioxidant power Thiobarbituric acid |
IPP DMAPP MVA DXP MEP GPP NPP FPP PAL SDE ppb DNA ATP FCR pH DPPH IC50 GC FID GC-MS dc ac RT KI NCI MIC DD UV-Vis DMSO BHT CFU I.U. NCCLS BHI SDA PDA NA LC50 FRAP TBA |
مقدمه
گیاهان دارویی از سابقهای بسیار درخشان به ویژه درکشورهای باستانی مانند چین، یونان، مصر، ایران و هندوستان برخوردار است. در ایران باستان استفاده از گیاهان به عنوان دارو، ضدعفونی کننده و معطرکننده مرسوم بوده است [1].
تاریخ اسانسها از شرق آغاز شد. فن اسانسگیری به روش تقطیر در مشرق زمین به خصوص در مصر، ایران و هندوستان پیریزی و اجرا شد [2]. خدمات علما و دانشمندان مسلمانی نظیر جابربنحیان، زکریایرازی، ابونصرفارابی، ابوعلیسینا که سرآمد علوم شیمی، پزشکی وداروسازی عصر خود بودند؛ به اندازه ای است که هنوز هم جوامع انسانی از پرتو آنها در زمینههای مذکور استفاده میکنند. شاید اولین داروخانه گیاهی در قرن سوم هجری در بغداد شکل گرفت. اما به دلیل اینکه تا آن زمان دانش بشری فاقد معیارها و استانداردهای لازم برای تشخیص درست گونههای گیاهی بود، گاهی گونهها و گیاهان متعددی با یک عنوان ولی با خواص متفاوت به مردم ارائه میشدند. بعدها مواد مؤثر موجود در گیاهان دارویی جایگزین مواد خام گیاهی گردید و به تدریج باب شیمی گیاهی گشوده شد تا اینکه امروزه تعداد زیادی از داروهای مدرن از منابع گیاهی استخراج میشوند [3].
کیمیاگران اسانس را جوهره گیاه نامیدهاند و بر اساس این تفکر اسانس شکل مادی نیروهای حیاتی و روحی موجود در گیاهان است. با گسترش این علم، استخراج اسانس مورد توجه بیشتر قرار گرفت و به همراه عصارههای گیاه، قرنها به عنوان پایه بیشتر داروها و یا به تنهایی به عنوان دارو جهت درمان بیماریهای مزمن و همگانی بکار میرفتند [4].
کشور ما در زمینه درمان گیاهی و استفاده از گیاهان دارویی تاریخ و پیشینهای درخشان دارد. با وجود این، آنچنانکه شایسته است، حاصل قرنها تجربیات گذشتگان را ارج ننهادهایم. با توجه به اینکه کشور ایران از ذخیره غنی گیاهی برخوردار است و بسیاری از گیاهان این سرزمین از لحاظ قابلیتهای مختلف فیتوشیمیایی، ضدمیکروبی، دارویی و غیره مورد بررسی قرار نگرفته لذا شایسته است قابلیت گیاهان بکر آن ارزیابی شود که دو گیاه Morina persica L. و Physospermum cornubiense (L.) DC. از این جمله می باشند.
تعداد صفحه : 90
قیمت : 14700تومان
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب:
فصل اول:کلیات تحقیق.. 1
1-1. عنوان فارسی پایاننامه. 2
1-2. عنوان لاتین.. 2
1-3. واژگان كلیدی.. 2
1-4. تعریف مساله، بیان سؤالهای اصلی تحقیق 2
1-5. هدف پژوهش… 3
1-6. سابقه و ضرورت انجام تحقیق.. 4
1-7. فرضیهها 5
1-7-1. پیش فرض…. 5
1-7-2. فرضیه (حدس عالمانه) 5
1-8. كاربردهای متصور از تحقیق.. 5
1-9. مراجع استفادهكننده از نتیجه پایاننامه. 6
1-10. روش انجام تحقیق.. 6
1-10-1. روش و ابزار گردآوری اطلاعات… 6
1-10-2. قلمرو تحقیق ( زمانی، مكانی، موضوعی ) 7
1-11. جنبه نوآوری تحقیق.. 7
1-12. فصل بندی پژوهش… 8
1-13. محدودیتهای پژوهش… 8
فصل دوم: ادبیات موضوع. 9
2-2. گفتار اول: بررسی ادبیات مربوط به مشتری.. 10
2-2-1. اهمیت مشتری در دنیای کنونی.. 10
2-2-2. مشتری.. 11
2-2-3. سیر تکاملی ارتباط با مشتری.. 21
فصل سوم: روششناسی پژوهش…. 29
3-1. مقدمه. 30
3-2. روش تحقیق.. 30
3-2-1. پوزیتیویسم ( اثبات گرائی ) و روش تحقیق کمی.. 32
3-2-2. تفسیر گرائی و روش تحقیق کیفی.. 33
3-3. مشکلات تحقیق کیفی.. 38
3-3-1. مشکل ورود به مکان تحقیق.. 38
3-3-2. مشکل تعبیر و تفسیر اطلاعات… 39
3-3-3. مشکل حجم اطلاعات… 39
3-3-4. مشکل تعمیم پذیری.. 39
3-4. محدودیتهای پژوهش کیفی.. 39
3-4-1. وقت گیربودن پژوهش… 39
3-4-2. ملاحظات انسانی ،اخلاقی و قانونی.. 40
3-4-3. اعتبار( روائی ) و پایائی پژوهش… 40
3-5. روائی در تحقیق کیفی.. 40
3-5-1. روائی توصیفی.. 41
3-5-2. روائی تفسیری.. 41
3-5-3. روائی تئوریکی ( نظری) 42
3-5-4. روائی تعمیم پذیری.. 43
3-5-5. روائی ارزیابی.. 43
3-6. روش تحقیق قرآنی.. 44
3-6-1. راهبردهای تدبر در قرآن کریم. 44
3-7. اجتهاد قرآنی.. 49
3-7-1. انتخاب عنوان تحقیق موضوعی و مشخص نمودن محل نزاع. 50
3-7-2. شناسایی و تعریف دقیق مساله و جوانب آن. 51
3-7-3. مرور و ختم قرآن کریم. 52
3-7-4. استفاده از تفاسیر برای استخراج نکات ذیل آیات… 54
3-7-5. بهره گیری از داستان، سوره و یا سیاق آیات… 54
3-7-6. دسته بندی فیش ها ذیل هر آیه و دسته بندی موضوعی آنها 54
3-7-7. تجزیه و تحلیل نکات و ایجاد شبکه مفهومی از موضوعات حاصله. 55
3-7-8. ارائه پاسخ قرآنی به مساله تحقیق.. 56
3-7-9. تکرار فرآیند ذکر شده تا حصول به اجتهاد قرآنی: 56
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل اطلاعات… 57
4-1 مقدمه. 58
4-2. سوره مبارکه بقره آیه 245. 59
4-3. سوره مبارکه توبه آیات 111 و 112. 65
4-3-1. در بیان جایگاه بحث… 65
4-3-2. تعریف واژه معامله در قرآن. 66
4-3-3. تمثیل زیبای وعده ی خدا به بندگان مومن در قرآن. 66
4-3-4. امتیازات و ویژگی های معامله کردن با خداوند متعال. 67
4-3-5. توضیحی بیشتر پیرامون آیه 111 و 112 سوره مبارکه توبه. 67
4-3-6. صفات فردی و اجتماعی مومن.. 68
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-08-07] [ 09:32:00 ب.ظ ]
|