باغبانی تعیین بهترین زمان برداشت دو رقم زیتون روغنی با توجه ... |
2-1-1-1- محتوای اسیدیته آزاد. 9
2-1-1-2- ارزش پراكسید. 9
2-1-1-3- تركیبات فنولی.. 10
2-1-1-4- تركیبات اسید چرب… 10
2-2-1- عوامل مؤثر بر كیفیت روغن میوه زیتون. 10
2-2-1-1- سیستم استخراج.. 10
2-2-1-2- روشهای آمادهسازی خمیر زیتون. 11
2-2-1-3- سال تولید. 11
2-2-1-4- منطقهی تولید. 11
2-2-1-5- مدت زمان نگهداری میوهها پس از برداشت… 12
2-2-1-6- رقم. 12
2-2-1-7- زمان برداشت (درجه رسیدگی) 13
2-2- تحقیقات انجام شده در زمینه تأثیر زمان برداشت بر كیفیت روغن زیتون. 13
فصل سوم : مواد و روشها
3-1- مشخصات جغرافیایی محل انجام آزمایش… 17
3-2- مواد گیاهی.. 17
3-3- رقمهای مورد استفاده در تحقیق.. 17
3-3-1- رقم ‘زرد‘ 17
3-3-2- زیتون رقم ‘آربكین’ 18
3-4- مراحل انجام آزمایش… 19
3-5- نوع طرح آزمایشی و معرفی تیمارها 20
3-6-صفت مورد اندازه گیری.. 20
3-6-1- نیروی لازم جهت جدا كردن میوه از دم آن. 20
3-6-2- اسیدیته. 21
یک مطلب دیگر :
3-6-3- عدد پراكسید. 21
3-6-4- تعیین میزان پلی فنلها 22
3-6-5- درصد روغن.. 22
3-6-6- تعیین میزان اسید اولئیك… 24
3-7- تجزیه و تحلیل دادهها 24
فصل چهارم : نتایج و بحث
4-1- اسیدیته. 26
4-2- پراكسید. 29
4-3- درصد روغن.. 31
4-4- نیروی جداسازی دم از میوه 33
4-5- میزان پلی فنول. 35
4-6- میزان اولئیك اسید. 38
فهرست منابع. 41
چكیده
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-08-09] [ 03:39:00 ب.ظ ]
|