2-2-1- کپور………………………………………. 7

2-2-2- تیلاپیا…………………………………….. 7

2-2-3- قزل‌آلای رنگین‌کمان……………………………. 8

2-2-4- سایر ماهیان………………………………… 8

2-3- استفاده از گیاهان دارویی در درمان بیماری‌ها……… .8

2-3-1- بیماری‌های باکتریایی…………………………. 9

2-3-2- بیماری های ویروسی…………………………… 9

2-3-3- بیماری های ایجاد شده توسط کرم های انگل ……….. 9

2-4- عامل ضد استرس……………………………….. 12

2-5- اثر ضد اکسیداسیونی و محافظت کنندگی گیاهان دارویی در برابر فلزات سنگین……………………………………………….. 10

2-6- گیاه رزماری…………………………………. 12

2-6-1- گیاه شناسی رزماری………………………….. 12

2-6-2- استفاده تجاری از رزماری…………………….. 13

2-6-3- شیمی رزماری……………………………….. 13

2-6-3-1- شیمی رزمارینیک اسید………………………. 14

2-6-3-1-1- داروشناسی رزمارینیک اسید………………… 15

2-7- استفاده از رزماری در آبزی‌پروری………………… 15

2-8- استفاده از مواد محرک رشد و سیستم ایمنی در فیل‌ماهیان جوان پرورشی    15

-فصل سوم: مواد و روش ها

3-1- سیستم پرورشی………………………………… 17

3-2- تهیه ماهیان و سازگاری………………………… 18

3-3- تهیه عصاره رزماری……………………………. 18

هشت

3-4- ترکیب جیره های غذایی و نحوه تغذیه ماهیان……….. 18

 

3-5- فاکتورهای مورد بررسی…………………………. 19

3-5-1- بررسی پارامترهای رشد و عملکرد جیره…………… 19

3-5-1-1- آنالیز تقریبی غذا و لاشه…………………… 20

3-5-2- فاکتورهای بیوشیمیایی خون……………………. 20

3-5-2-1- نمونه گیری………………………………. 20

3-5-2-2- شمارش افتراقی گلبول سفید………………….. 21

پایان نامه

 

3-6- آنالیزهای آماری……………………………… 21

فصل چهارم: نتایج و بحث

4-1- ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب……………………. 22

4-2- ترکیب شیمیایی عصاره رزماری……………………. 23

4-3- نتایج آنالیز جیره های غذایی و لاشه……………… 23

4-3-1- درصد رطوبت لاشه…………………………….. 24

4-3-2- درصد پروتئین لاشه…………………………… 24

4-3-3- درصد چربی لاشه……………………………… 25

4-3-4- درصد خاکستر لاشه……………………………. 25

4-3-5- چربی کبد………………………………….. 26

4-4- شاخص های رشد………………………………… 26

4-4-1- وزن اولیه…………………………………. 26

4-4-2- وزن نهایی…………………………………. 26

4-4-3- درصد افزایش وزن بدن………………………… 29

4-4-4- ضریب رشد ویژه……………………………… 29

4-4-5- ضریب تبدیل غذایی…………………………… 29

4-4-6- شاخص وضعیت………………………………… 30

4-4-7- کارایی غذا………………………………… 30

4-4-8- بازده مصرف پروتئین…………………………. 30

4-4-9- شاخص کبدی…………………………………. 31

4-4-10- میزان بقا ماهیان………………………….. 31

4-5- شاخص های بیوشیمیایی خون………………………. 31

4-5-1- گلوکز…………………………………….. 31

4-5-2- آنزیم های کبدی…………………………….. 32

4-5-3- آلبومین…………………………………… 32

4-5-4- پروتئین کل………………………………… 32

4-5-5- گلوبولین………………………………….. 34

نه یک مطلب دیگر :

پایان نامه با واژگان کلیدی جغرافیای سیاسی، استان گیلان، دولت صفوی، محصولات کشاورزی

4-5-6- کلسترول…………………………………… 34

4-5-7- تری گلیسیرید………………………………. 34

 

4-5-8- هماتوکریت…………………………………. 35

4-5-9- هموگلوبین…………………………………. 35

4-5-10- شمارش افتراقی گلبول های سفید……………….. 36

4-5-10-1- لنفوسیت………………………………… 36

4-5-10-2- ائوزینوفیل……………………………… 37

4-5-10-3- نوتروفیل……………………………….. 37

4-5-10-4- مونوسیت………………………………… 38

فصل پنجم: نتیجه‌گیری و پیشنهادها

5-1 نتیجه‌گیری کلی………………………………… 39

5-2 پیشنهادها……………………………………. 40

پیوست…………………………………………… 41

منابع…………………………………………… 47

 

ده

فهرست جداول

 

جدول 1-1 جایگاه سیستماتیک فیل‌ماهی…………………… 5

جدول 3-1 اجزای تشکیل‌دهنده جیره‌های غذایی (برحسب درصد)…. 19

جدول 3-3 فاکتورهای بیوشیمیایی بررسی‌شده……………… 21

جدول 4-1 مقادیر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب در طول دوره آزمایش(میانگین ± خطای استاندارد) …………………………………. 22

جدول 4-2 مهم‌ترین ترکیبات شیمیایی موجود در عصاره رزماری استفاده شده در این تحقیق…………………………………………… 23

جدول 4-3 ترکیب شیمیایی لاشه فیل‌ماهیان پرورشی در ابتدا و انتهای آزمایش برحسب درصد در لاشه (میانگین ± خطای استاندارد)……………… 23

جدول 4-4 نتایج حاصل از بررسی پارامترهای رشد در تیمارهای مختلف آزمایشی ( میانگین ± خطای استاندارد) ………………………… 28

جدول 4-5 حاصل از بررسی پارامترهای بیوشیمیایی در تیمارهای مختلف ( میانگین ± خطای استاندارد) …………………………………. 33

یازده

جدول 4-6 نتایج شمارش افتراقی گلبول‌های سفید خون(میانگین ± خطای استاندارد) ……………………………………………….. 36

 

فهرست اشکال

شکل 2-1 مسیر سنتز طبیعی کافئیک اسید، دهیدروکسی فنیل‌لاکتیک اسید و رزمارینیک اسید در برخی گیاهان………………………………. 14

شکل 2-1 ساختار شیمیایی کافئیک اسید، دهیدروکسی فنیل لاکتیک اسید و رزمارینیک اسید……………………………………………. 14

شکل 6-1 شمارش تفریقی درصد گلبول‌های سفید خون فیل‌ماهیان جوان تغذیه شده با عصاره روغنی رزماری در سطوح 0، 1/0، 1، 10 و 20 گرم بر کیلوگرم (به ترتیب جیره‌های شماره 1 تا 6)، (الف)درصد لنفوسیت، (ب) درصد مونوسیت، (ج) درصد ائوزینوفیل و (د) درصد نوتروفیل (میانگین ± خطای استاندارد) 41

شکل 6-2 ترکیب لاشه فیل‌ماهیان جوان تغذیه شده با عصاره روغنی رزماری در سطوح 0، 1/0، 1، 10 و 20 گرم بر کیلوگرم (به ترتیب جیره‌های شماره 1 تا 6)، (الف) درصد رطوبت، (ب) درصد پروتئین در وزن تر، (ج) درصد چربی در وزن تر، (د) درصد خاکستر و (ه) درصد چربی کبد(میانگین ± خطای استاندارد)…. 42

شکل 6-3 شاخص‌های وزن فیل‌ماهیان جوان تغذیه شده با عصاره روغنی رزماری در سطوح 0، 1/0، 1، 10 و 20 گرم بر کیلوگرم (به ترتیب جیره‌های شماره 1 تا 6)، (الف) وزن نهایی (گرم)،‌ (ب) شاخص وضعیت، (ج) درصد افزایش وزن بدن و (د) ضریب رشد ویژه(میانگین ± خطای استاندارد)…………………….. 43

شکل 6-4 شاخص‌های وزن فیل‌ماهیان جوان تغذیه شده با عصاره روغنی رزماری در سطوح 0، 1/0، 1، 10 و 20 گرم بر کیلوگرم (به ترتیب جیره‌های شماره 1 تا 6)، (الف) ضریب تبدیل غذا،‌ (ب) کارایی غذا، (ج) ضریب تبدیل پروتئین و (د) شاخص کبدی(میانگین ± خطای استاندارد)…………………….. 44

شکل 6-5 پارامترهاى بیوشیمیایی فیل‌ماهیان جوان تغذیه شده با عصاره روغنی رزماری در سطوح 0، 1/0، 1، 10 و 20 گرم بر کیلوگرم (به ترتیب جیره‌های شماره 1 تا 6)، (الف) پروتئین کل،‌ (ب) آلبومین، (ج) گلوبولین، (د) گلوکز، (ه)هماتوکریت و (ز) هموگلوبین(میانگین ± خطای استاندارد).. 45

شکل 6-6 شاخص های مرتبط با چربی کل در سرم خون فیل ماهیان جوان تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره رزماری. (الف) کلسترول، (ب) تری گلیسیرید(میانگین ± خطای استاندارد)………………………………………. 46

شکل 6-7 آنزیم های شاخص کبدی در سرم خون فیل ماهیان جوان تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره رزماری. (الف) GOT، (ب) GPT…………….. 46

 

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...