2-1-1- ترکیبات فعال گیاهی و طرز اثر آنها

الف) اسید­های آلی: اسید مالیک[1]، اسید سیتریک[2]، اسید تارتاریک[3] و اسید اگزالیک[4] نیز از ترکیبات معمولی گیاهان هستند و در اندام­هایی مثل میوه آن­ها جمع می­شوند. این ترکیبات به ویژه اسید تارتاریکمانند یک ترکیب ملین ملایم عمل می­کند (امید بیگی 1384).

ب) موسیلاژ[5]: این ترکیب به گیاه اثر ملین می­دهد. موسیلاژ یک لایه محافظ بر روی مخاط می­کشد به طوری که محرک­های مانند اسید و نمک نمی­توانند با قسمت­های ملتهب

برای دیدن جزییات بیشتر و دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید

 بیمار تماس پیدا کنند. گاهی از این اثر تسکین دهندگی برای درمان اسهال به ویژه اسهال هایی ناشی از برخی عوامل باکتریایی استفاده می­شود. موسیلاژ در اثر حرارت طو

یک مطلب دیگر :

 

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق کنترل با طراحی و شبیه سازی و بررسی عملکرد … - دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

لانی تجزیه شده و به قند تبدیل می شود و به این ترتیب فعالیت خود را از دست می­دهد [امید بیگی 1384].

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...