2-1-9-شیوه های برداشت گردو…………………………………..19

2-1-10-خشک کردن گردو………………………………………20

2-1-11-ارزش غذایی گردوی ایرانی……………………………….21

بخش دوم: لیپید

2-2-1معرفی…………………………………………………….22

2-2-2-اسیدهای چرب………………………………………22

2-2-2-1- اسیدهای چرب اشباع………………………………..22

2-2-2-2-اسیدهای چرب غیراشباع………………………….23

2-3-3- اسیدهای چرب ضروری………………………………………………….24

2-2-4- فواید روغن مغزگردو………………………………………………..25

بخش سوم: پروتئین

2-3-1معرفی……………………………………………………………..27

2-3-2-آمینواسیدهای ضروری……………………………….27

2-3-3-آمینواسیدهای مغزگردو………………………………………28

2-3-4-پروتئین های مغزگردو………………………………………………..29

2-3-5-فواید واثرات پروتئین مغزگردو…………………………………………….29

بخش چهارم: فیبر

2-4-1معرفی…………………………………………….31

2-4-2-فواید فیبر……………………………………………..32                                                                                                                                   بخش پنجم: فلزات                                                       

2-5-1کلسیم………………………………………..33

2-5-2-پتاسیم……………………………………………….34

2-5-3-آهن……………………………………………………..35

2-5-4-مس……………………………………………………….36

2-5-5-روی……………………………………………..38

2-6-2-مرور منابع خارجی…………………………………..41

 

فصل سوم : مواد و روش ها

بخش اول: معرفی مناطق مورد مطالعه                                                                                    

3-1-معرفی مناطق مورد مطالعه……………………………45

3-3-1- موقعیت و وسعت مناطق مورد بررسی…………………………………..45                                                                                                           3-1-1-1-موقعیت و وسعت منطقه باغستان……………….45

3-1-1-2.موقعیت و وسعت مناطق روستای ارنگه………………………46

3-1-2.تاریخچه مناطق موردمطالعه……………………………………..47

3-1-2-1.تاریخچه شهر باغستان…………………………………..47

3-1-2-2.تاریخچه روستای ارنگه…………………………………………47

3-1-3. بررسی عوامل اقلیمی………………………………………..48

3-1-3-1.آب و هوای استان تهران و شهر شهریار……………………48

3-1-3-2.درجه حرارت در استان تهران و شهر شهریار……………………….49

3-1-3-3.بارندگی در استان تهران و شهرشهریار……………………………….50

3-1-3-4.جهت وزش باد غالب در استان تهران………………………………51

3-1-3-5.آب و هوای شهرستان کرج……………………………..51

3-1-3-6.درجه حرارت شهرستان کرج…………………………52

3-1-3-7.بارندگی در شهرستان کرج……………………………53

3-1-3-8.توده های هوا و سیستم های هواشناسی موثر بر استان البرز…………………….53

بخش دوم: روش های انجام آزمون

3-2-1.روش نمونه برداری……………………………………55

3-2-1-1.روش نمونه برداری از خاک………………………….55

3-2-1-2.روش نمونه گیری ازگردو…………………….55

3-2-1-3.روش نمونه گیری از آب………………………………………56

3-2-2.آماده سازی نمونه ها………………………………………..56

3-2-3.روش انجام آزمون ها………………………………….57

3-2-3-1.تجزیه و تحلیل های فیزیکی……………………………….57

3-2-3-1-1.برآورد اندازه و وزن گردو………………………………………57

3-2-3-2.تجزیه و تحلیل های شیمیایی…………………………….57

3-2-3-2-1.برآورد میزان فیبر خام درگردو……………………………..57

3-2-3-2-2.برآورد میزان پروتئین خام درگردو………………………….59

3-2-3-2-3.برآورد میزان روغن درگردو………………………………….61

3-2-3-2-4.تجزیه روغن…………………………………………….61

3-2-3-2-4-1.آماده سازی نمونه…………………………………………….61

3-2-3-2-4-2.دستگاه کروماتوگرافی گازی……………………………62

3-2-3-2-5.برآورد غلظت فلزات درمغزگردو…………………………………………….63

3-2-3-2-5-1.هضم خشک………………………………….63

3-2-3-2-5-2.هضم مرطوب………………………….63

3-2-3-2-5-3.دستگاه جذب اتمی……………………………64

یک مطلب دیگر :

 

3-2-3-2-5-4.دستگاه فلیم فتومتربرای اندازه گیری غلظت پتاسیم…………………………65

3-2-3-2-6.برآورد غلظت فلزات درخاک………………………..65

3-2-3-2-6-1.اندازه گیری غلظت آهن، مس وروی…………………………..65

3-2-3-2-6-2.اندازه گیری غلظت کلسیم وپتاسیم……………………………66

3-2-3-2-7.برآورد میزان pH و Ec آب………………………………………..66

3-2-4.تجزیه تحلیل داده ها……………………………………67

فصل چهارم : نتایج

4-1 میانگین های بدست آمده از تجزیه و تحلیل های شیمیایی باغستان تهران……………………..69

4-2 میانگین های بدست آمده از تجزیه و تحلیل های شیمیایی ارنگه کرج………………..70

4-3 نتایج بدست آمده از تجزیه و تحلیل های فیزیکی……………………………………….72

4-3-1 نتایج حاصل از اندازه و وزن گردوها……………………72

4-4 نتایج بدست آمده از تجزیه و تحلیل های شیمیایی……………….73

4-4-1 نتایج مربوط به آب…………………………………..73

4-4-1-1 نتایج مربوط به هدایت الکتریکی آب در دو منطقه موردمطالعه……………………..73

4-4-1-2 نتایج مربوط به اسیدیته آب در دو منطقه موردمطالعه……………………………….74

4-4-2 نتایج مربوط به خاک…………………………………….74

4-4-2-1نتایج مربوط به کلسیم خاک در دو منطقه موردمطالعه……………………………….74

4-4-2-2 نتایج مربوط به پتاسیم خاک در دو منطقه مورد مطالعه………………………………………………………..75

4-4-2-3 نتایج مربوط به آهن خاک در دومنطقه موردمطالعه…………………………………………………………….75

4-4-2-4 نتایج مربوط به مس خاک در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………………………76

4-4-2-5 نتایج مربوط به روی خاک در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………………………76

4-4-3 نتایج مربوط به گردو……………………………………………77

4-4-3-1 نتایج مربوط به کلسیم گردو در دو منطقه موردمطالعه………………………………………………………….77

4-4-3-2 نتایج مربوط به پتاسیم گردو در دو منطقه موردمطالعه…………………………………………………………77

4-4-3-3 نتایج مربوط به آهن گردو در دو منطقه موردمطالعه…………………………………………………………….78

4-4-3-4 نتایج مربوط به مس گردو در دو منطقه مورد مطالعه……………………………………………………………78

4-4-3-5 نتایج مربوط به روی گردو در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………………………79

4-4-3-6 نتایج مربوط به فیبر خام گردو در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………………….79

4-4-3-7 نتایج مربوط به پروتئین گردو در دو منطقه مورد مطالعه……………………………………………………….80

4-4-3-8 نتایج مربوط به روغن گردو در دو منطقه موردمطالعه………………………………………………………….80

4-4-3-9 نتایج مربوط به پالمیتیک اسید گردو در دو منطقه موردمطالعه………………………………………………81

4-4-3-10 نتایج مربوط به استئاریک اسید گردو در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………81

4-4-3-11 نتایج مربوط به اولئیک اسید گردو در دو منطقه مورد مطالعه………………………………………………82

4-4-3-12 نتایج مربوط به لینولئیک اسید گردو در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………82

4 -4-3-13 نتایج مربوط به لینولنیک اسید گردو در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………83

4 -5. نمودارهای مقایسه ای حاصل از داده های دو منطقه مورد مطالعه………………………………………………83

فصل پنجم: بحث و پیشنهادات

5-1 مقایسه برخی از عوامل محیطی دو منطقه مورد مطالعه (تهران وکرج)……………………………………………87

5-2 مقایسه محتوای روغن،اسیدهای چرب،پروتئین، فیبرخام و پنج عنصر معدنی در دو منطقه مورد مطالعه (تهران وکرج)…………….88

5-3مقایسه خصوصیات آب…………..89

5-3-1هدایت الکتریکی(Ec)……………………………….89

5-3-2اسیدیته آب(pH)……………………………….90

5-4مقایسه خصوصیات خاک…………………..91

5-4-1کلسیم خاک(Ca)………………………….91

5-4-2پتاسیم خاک (K)………………………………………92

5-4-3آهن خاک(Fe)………………………………………………92

5-4-4مس(Cu)………………………………………93

5-4-5روی(Zn)…………………………………….93

5-5بحث بر روی خصوصیات فیزیکی گردو……………………………94

5-5-1مقایسه اندازه و وزن گردو…………………………………………..94

5-6 بحث بر روی خصوصیات شیمیایی گردو……………………………………95

5-6-1مقایسه وارزیابی درصدروغن……………………………..95

5-6-2مقایسه وارزیابی درصد اسیدهای چرب………………………………96

5-6-2-1پالمیتیک اسید………………………………………….96

5-6-2-2استئاریک اسید…………………………………..96

5-6-2-3لینولئیک اسید………………………………………………………97

5-6-2-4اولئیک اسید…………………………………………………………………………………………..98

5-6-2-5لینولنیک اسید……………………………………………………………………………………………………………….98

5-6-3مقایسه وارزیابی درصدپروتئین…………………………………………………………………………………………….99

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...