جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم از انواع مختلف پنیر (سنتی) ... |
1-12-1 ساختار ژنتیکی باکتریسین ها 43
1-13 اسید استیک… 44
فصل دوم
2- پیشینه پژوهش… 46
فصل سوم
3- مواد و روش ها 50
3-1 تهیه نمونه های پنیر. 52
3-2 بررسی باکتری شناسی نمونه های پنیر. 53
3-3 بررسی خواص ضد میکروبی جدایه ها 53
3-4 تست تعیین حساسیت میکروبی جدایه ها 54
3-5 تست تعیین حساسیت در برابر اسید و صفرا 55
3-6 تجزیه و تحلیل آماری داده ها 56
فصل چهارم
4- نتایج.. 57
4-1 نتایج آزمون تعیین حساسیت میکروبی جدایه ها 63
4-2 نتایج آزمون تحمل صفرا 65
4-3 نتایج مربوط به تحمل اسید. 67
فصل پنجم
یک مطلب دیگر :
5- بحث… 70
5-1 نتیجه گیری.. 78
5-2 پیشنهادات… 79
منابع. 80
فهرست جداول
جدول 1-1: نمونهای از سوشهای پروبیوتیک… 31
جدول 1-2: باکتریوسین های تولید شده توسط برخی گونه های لاکتوباسیلوس ها 42
جدول 4-1. بررسی میکروبیولوژیک 100 گرم از نمونه پنیرهای مختلف پس از کشت بر روی محیط MRS آگار. 58
جدول 4-2 گونه های شناسایی شده لاکتوباسیلوس جداسازی شده از 15 نمونه پنیر لورک. 58
جدول 4-3: گونه های شناسایی شده لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم جداسازی شده از 15 نمونه پنیر کوزه. 59
جدول 4-3. نتایج بررسی های بیوشیمیایی لاکتوباسیلوسها و بیفیدوباکتریوم جداسازی شده از نمونه های پنیر لورک، کوزه و چدار. 59
جدول 4-5: نتایج بدست آمده از خاصیت ضد میکروبی باکتری های جده شده از نمونه پنیرهای مختلف. 61
جدول 4-6. نتایج آزمون تعیین حساسیت ضد میکروبی باکتری های جدا شده از پنیر لورک. 63
جدول 4-7. نتایج آزمون تعیین حساسیت ضد میکروبی باکتری های جدا شده از پنیر کوزه. 64
جدول 4-8 نتایج تعیین مقاومت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از پنیر لورک در برابر محلول 3/0 درصد اکسگال. 65
جدول 4-9 نتایج تعیین مقاومت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از پنیر کوزه در برابر محلول 3/0 درصد اکسگال. 66
جدول 4-10 نتایج حاصل از آزمون تعیین حساسیت در برابر اسید باکتری های جدا شده از نمونه های پنیر لورک. 67
جدول 4-11 نتایج حاصل از آزمون تعیین حساسیت در برابر اسید باکتری های جدا شده از نمونه های پنیر کوزه. 67
فهرست اشکال
شکل 1-1: فرایند تشکیل اسید لاکتیک… 38
تصویر 4-1. منطقه مهار رشد لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از پنیر لورک (الف)، منطقه مهار رشد لاکتوباسیلوس کازئی جدا شده از پنیر کوزه (ب) علیه لیستریا منوسیتوژنز. 63
چکیده
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-08-01] [ 09:10:00 ب.ظ ]
|