دانلود ارشد شناسایی و ارزیابی مولفه های مدیریت زنجیره تامین سبز |
2-6-1- اثر متقابل مدیریت زنجیره تامین و پایداری.. 21
2-6-2- توسعه پایدار 21
2-6-3- مدیریت زنجیره تامین پایدار 23
2-7- مسئولیت اجتماعی سازمان.. 24
2-7-1- تعریف مسئولیت اجتماعی.. 25
2-8- سیر تکاملی مدیریت محیط زیست… 26
2-8-1- معرفی استاندارد ایزو 14700. 28
2-8-2- سیستم مدیریت زیست محیطی.. 29
2-8-3- استاندارد ارزیابی عملکرد زیست محیطی.. 30
2-8-4- استاندارد های برچسب گذاری زیست محیطی.. 30
2-8-5- جنبه های زیست محیطی در استاندارد محصول.. 30
2-9- مدیریت زنجیره تامین سبز. 30
2-9-1- مفاهیم و تعاریف مدیریت زنجیره تامین سبز. 31
2-9-2- توسعه مدیریت زنجیره تامین سبز. 33
2-9-3- ارزیابی چرخه عمر. 37
2-9-4- تاثیرات مدیریت زنجیره تامین سبز بر استراتژی های صنعت… 38
2-9-5- مصرف سبز. 39
2-9-6- مزایای پیاده سازی سیستم مدیریت زنجیره تامین سبز. 41
2-9-7- موانع پیش رو جهت دستیابی به مدیریت زنجیره تامین سبز. 44
2-10- مؤلفه های مدیریت زنجیره تامین سبز. 46
2-10-1- خرید سبز. 46
2-10-1-1- سیستم مدیریت زیست محیطی تامین کنندگان.. 47
2-10-2- طراحی و بسته بندی سبز. 50
2-10-2-1- بسته بندی سبز. 50
2-10-3- تولید سبز. 52
2-10-4- لجستیک سبز. 53
2-10-5- لجستیک معکوس…. 54
2-10-5-1- دلایل استفاده از لجستیک معکوس…. 57
2-10-6- آموزش و پژوهش…. 58
2-10-7- مدیریت زیست محیطی.. 59
2-11- پیشینه تحقیق.. 60
2-11-1- مطالعات خارجی.. 60
2-11-2- مطالعات داخلی.. 63
2-12- صنایع غذایی.. 65
2-12-1- مصرف انرژی و سوخت… 67
2-12-2- آلودگی آب در اثر صنایع غذایی.. 68
2-12-3- بسته بندی مواد غذایی.. 69
2-13- معرفی شرکت های مورد مطالعه. 70
2-13-1- معرفی شرکت لینا 70
یک مطلب دیگر :
2-13-1-1- چشم انداز 71
2-13-1-2- خط و مشی کیفیت… 72
2-13-1-3- سیستم مدیریت زیست محیطی.. 73
2-13-1-4- جوایز و تندیس ها 73
2-13-2- معرفی شرکت کاله. 74
2-13-2-1- نوآوری و تنوع. 74
2-13-2-2- كیفیت و سلامت… 74
2-13-2-3-گستردگی.. 75
2-13-2-4- خط و مشی کیفیت و سیستم مدیریت زیست محیطی.. 75
2-13-2-5- افتخارات… 77
2-13-3- معرفی شرکت پاک… 77
2-14- تصمیم گیری های چند معیاره (MCDM) 78
2-14-1- ارزیابی و بررسی مدل های MADM… 80
2-14-2- تصمیم گیری های چند معیاره فازی (FMCDM) 81
2-15- مروری بر مفاهیم و تعاریف تئوری فازی: 82
2-15-1- مجموعه های فازی.. 82
2-16- نتیجه گیری.. 85
فصل سوم: روش شناسی تحقیق… 91
3-1- مقدمه. 92
3-2- روش تحقیق.. 92
3-3- مراحل تحقیق.. 94
3-4- روش گردآوری داده ها و اطلاعات… 96
3-4-1- شناسایی مؤلفه های مدیریت زنجیره تامین سبز. 97
3-4-2- طراحی پرسشنامه. 97
3-5- جامعه و نمونه آماری.. 98
3-6- اعداد فازی.. 99
3-6-1- اعداد فازی مثلثی.. 99
3-7- تحلیل سلسله مراتبی بوکلی.. 101
3-8- روش بررسی سازگاری.. 103
3-9- روش تاپسیس…. 106
3-9-1 روش تاپسیس فازی.. 107
3-10- متغیرهای زبانی.. 110
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل.. 113
4-1- متغیرهای جمعیت شناختی.. 114
4-2- محاسبات فرآیند غربالگری شاخص های پژوهش…. 115
4-3- تجزیه و تحلیل پرسشنامه ب… 119
4-4- تجزیه و تحلیل پرسشنامه ج.. 134
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات… 144
5-1- مقدمه و نتایج شناسایی و غربالگری مؤلفه ها 145
5-2- نتایج حاصل از پرسشنامه ب به روش تحلیل سلسله مراتبی فاز بوکلی.. 148
5-3- نتایج حاصل از پرسشنامه ج به روش تاپسیس فازی چانگ… 150
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-30] [ 06:29:00 ق.ظ ]
|