دانلود تاثیر پوشش خوراکی کنسانتره پروتئین آب پنیر با عصاره مرزه بر فعالیت اکسایشی و ... |
3-3-1- بادام زمینی.. 25
3-3-2- کنسانتره پروتئین آب پنیر. 26
3-3-3- مواد بسته بندی.. 26
3-4- اندازهگیری ترکیبات شیمیایی بادام زمینی.. 26
3-5- تهیه محلول کنسانتره پروتئین آب پنیر جهت پوششدهی.. 26
3-6- اندازهگیری ترکیبات فنلی کل در عصاره مرزه. 27
3-7- آمادهسازی عصاره مرزه. 28
3-8- پوششدهی مغزهای بادام زمینی.. 28
3-9- بستهبندی و نگهداری مغزهای بادام زمینی.. 28
3-10- آزمونهای انجام شده بر روی مغز بادام زمینی.. 29
3-10-1- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی.. 29
3-10-2- آزمون میکروبی.. 33
3-10-3-آزمون حسی.. 33
3-11- آنالیز آماری.. 34
4- نتایج و بحث
4-1- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی.. 36
4-1-1- تعیین ترکیبات شیمیایی بادام زمینی.. 36
4-1-2- تعیین میزان کل ترکیبات فنلی موجود در عصاره مرزه. 36
4-1-3- تغییرات دما و رطوبت نسبی محیط طی مدت شش ماه نگهداری.. 36
4-1-4- رطوبت… 37
فهرست مطالب
عنوان صفحه
4-1-5- اندیس پراکسید.. 39
4-1-6- اندیس TBA… 41
4-1-7- شاخص دی ان مزدوج.. 43
4-2- آزمون میکروبی.. 44
4-2-1- بررسی نمونه شاهد و نمونه پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و بدون عصاره مرزه 45
4-2-2- اثرات افزودن عصاره مرزه بر رشد کپک و مخمر. 46
4-3- ارزیابی حسی.. 47
4-3-1- بافت… 47
4-3-2- رنگ….. 48
4-3-3- طعم.. 48
4-3-4- پذیرش کلی.. 49
4-4- نتیجهگیری کلی.. 50
4-5- پیشنهادات… 51
4-5-1- پیشنهادات پژوهشی.. 51
4-5-2- پیشنهادات اجرایی.. 52
منابع. 54
یک مطلب دیگر :
فهرست جدولها
عنوان صفحه
جدول 1-1- وضعیت کشت بادام زمینی در استان گیلان…………………………………………………………… 6
جدول 1-2- جدول محتوای چربی و مقداراسیدهای چرب در سه گونه معمول بادامزمینی…………….. 8
جدول 2-1- ترکیب شیمیایی اسانس روغنی مرزه تابستانه………………………………………………………… 19
جدول 3-1- دستگاههای مورد استفاده…………………………………………………………………………………. 24
جدول 3-2- مواد شیمیایی مصرفی………………………………………………………………………………………. 25
جدول 3-3- جدول درجهبندی کیفی آزمون حسی………………………………………………………………… 34
جدول 4-1- میانگین تغییرات دمایی در طی 6 ماه نگهداری نمونههای بادامزمینی………………………… 37
جدول 4-2- تغییرات درصد رطوبت نمونههای بادامزمینی و تجزیه و تحلیل آماری آنها……………….. 37
جدول 4-3- عدد پراکسید بادامزمینی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آبپنیر در طی شش ماه نگهداری (بر حسب میلی اکیوالان پراکسید بر کیلوگرم روغن)………………………………………………………………………………………………………………… 40
جدول 4-4- میزان تغیرات اندیس TBA در طی 6 ماه نگهداری نمونههای بادامزمینی………………….. 42
جدول 4-5- عدد دیان مزدوج (میکرومول بر گرم روغن) در طی 6 ماه نگهداری نمونههای بادامزمینی در دمای اتاق 44
جدول 4-6- میزان رشد کپک و مخمر در طول 6 ماه نگهداری (log cfu/gr)…………………………….. 45
جدول 4-7- میانگین امتیاز بافت بادامزمینی در آزمون حسی……………………………………………………. 47
جدول 4-8- میانگین امتیاز رنگ بادامزمینی در آزمون حسی…………………………………………………… 48
جدول 4-9- میانگین امتیاز طعم بادامزمینی در آزمون حسی…………………………………………………….. 49
جدول 4-10- میانگین امتیاز پذیرش کلی بادامزمینی در آزمون حسی……………………………………….. 49
فهرست شكلها و نمودارها
عنوان صفحه
نمودار 3-1- نمودار استاندارد جذب اسید گالیک در طول موج 750 نانومتر (میلیگرم اسید گالیک در گرم نمونه) 27
نمودار 4-2- تغییرات درصد رطوبت نمونههای بادام زمینی در طی 6 ماه نگهداری.. 64
نمودار 4-3- تغییرات عدد پراکسید نمونههای بادام زمینی در طی 6 ماه نگهداری 64
نمودار 4-4- میزان تغییرات اندیس TBA نمونههای بادام زمینی در طی 6 ماه نگهداری.. 65
نمودار 4-5- عدد دی ان مزدوج نمونههای بادام زمینی در طی 6 ماه نگهداری.. 65
نمودار 4-6- میزان رشد کپک و مخمر در نمونههای بادام زمینی در طول 6 ماه نگهداری.. 66
نمودار 4-7- میانگین امتیاز بافت نمونههای بادام زمینی در طی 6 ماه نگهداری.. 66
نمودار 4-8- میانگین امتیاز رنگ نمونههای بادام زمینی در طی 6 ماه نگهداری.. 67
نمودار 4-9- میانگین امتیاز طعم نمونههای بادام زمینی در طی 6 ماه نگهداری.. 67
نمودار 4-10- میانگین امتیاز پذیرش کلی نمونههای بادام زمینی در طی 6 ماه نگهداری.. 6
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-30] [ 12:15:00 ق.ظ ]
|