دکتری اثر تیمول، نایسین و اسید لاکتیک بر روی لیستریا مونوسایتوژنز تلقیح شده ... |
مقدمه ……………………………………………………………………………………….1
فصل اول: مروری بر تحقیقات انجام شده
1-1- لیستریا 3
1-1-1- رده بندی لیستریا 3
1-1-2- گونه های لیستریا 4
1-1-3- سروتایپ ها 4
1-1-4- طبقه بندی زیرگونه ها 5
1-1-5-رشد. 5
1-1-6- اثرpH.. 6
1-1-7- اثر دما 7
1-1-8- اثر فعالیت آبی.. 7
1-1-9- انتشار در محیط.. 8
1-1-10- انتشار در مواد غذایی و انسان. 8
1-1-11- شیوع. 8
1-1-12- ویژگی های بیماری زایی.. 9
1-1-13- لیستریولازین o. 9
1-1-14- تهاجم درون سلولی.. 10
1-1-15- فعالیت تولید مونوسیت.. 11
1-2- بیماری لیستریوزیس… 12
1-2-1- شیوع. 12
1-2-2- منشاٴ ارگانیسم های بیماری زا 13
1-2-3- بیماری.. 13
1-3- مقاومت لیستریا مونوسایتوژنز در مواد غذایی.. 15
1-4- محدودیت های قانونی لیستریا مونوسایتوژنز در مواد غذایی.. 15
1-5- نگهداری مواد غذایی با استفاده از دماهای پایین.. 16
1-6- نگهداری مواد غذایی با استفاده از نگهدارنده های شیمیایی 17
1-6-1- اسید های آلی.. 18
1-6-2- اسید لاکتیک.. 18
1-6-3- نایسین.. 19
1-7- اسانس… 21
1-7-1- تیمول. 22
1-8- مروری بر تحقیقات انجام شده 24
2- فصل دوم: مواد و روشها
2-1- تعیینMIC نایسین و تیمول. 33
یک مطلب دیگر :
2-2- آماده سازی وسایل. 34
2-3- تهیه ی سوسپانسیون باکتری.. 34
2-4- ضدعفونی کردن قطعات مرغ. 35
2-5- تلقیح باکتری به نمونه ها 36
2-6- تیمار نمونه ها 36
2-7- آنالیز آماری.. 38
3- فصل سوم: نتایج
3-1- توصیف رشد باکتری لیستریا مونوسایتوژنز تحت تاثیر اسید لاکتیک، نایسین، تیمول و حالتهای ترکیبی آنها در دوره ی مطالعه. 40
3-2- مقایسه ی میانگین لگاریتم تعداد باکتری بین گروه های مختلف در دوره ی مطالعه. 43
4- فصل چهارم: بحث و نتیجهگیری
4-1- بحث.. 48
4-2- نتیجه گیری و پیشنهادات.. 60
منابع و مراجع. 61
فهرست جدولها
عنوان و شماره صحفه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
جدول شماره 3- 1: جدول میانگین، انحراف معیار، مینیمم وماکزیمم لگاریم تعداد باکتری در گروه کنترل، اسیدلاکتیک، نایسین و تیمول. 41
جدول شماره 3- 2: جدول میانگین، انحراف معیار، مینیمم و ماکزیمم تعداد باکتری در حالتهای ترکیبی و کل گروههای مورد مطالعه. 42
جدول شماره 3- 3: مقایسه میزان کاهش لگاریتم تعداد باکتری در گروههای مختلف مورد مطالعه 45
فهرست تصاویر
عنوان و شماره صحفه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تصویر شماره 1- 1: ساختار شیمیایی اسید لاکتیک.. 19
تصویر شماره 1- 2: فرمول ساختمانی نایسین. 21
تصویر شماره 1- 3: ساختار شیمیایی تیمول. 23
تصویر شماره 2- 1: دستگاه بگ میکسر 37
تصویر شماره 2- 2: رشد باکتری لیستریا مونوسایتوژنز روی محیط کشت Palcam.. 37
تصویر شماره 3- 1: نمودار میانگین لگاریتم تعداد باکتری در گروه های مختلف.. 46
مقدمه
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-08-08] [ 04:26:00 ق.ظ ]
|