مقدمه ……………………………………………………………………………………….1

فصل اول: مروری بر تحقیقات انجام شده

1-1- لیستریا 3

1-1-1- رده بندی لیستریا 3

1-1-2- گونه های لیستریا 4

1-1-3- سروتایپ ها 4

1-1-4- طبقه بندی زیرگونه ها 5

1-1-5-رشد. 5

1-1-6- اثرpH.. 6

1-1-7- اثر دما 7

1-1-8- اثر فعالیت آبی.. 7

1-1-9- انتشار در محیط.. 8

1-1-10- انتشار در مواد غذایی و انسان. 8

1-1-11- شیوع. 8

1-1-12- ویژگی های بیماری زایی.. 9

1-1-13- لیستریولازین o. 9

1-1-14- تهاجم درون سلولی.. 10

پایان نامه

 

1-1-15- فعالیت تولید مونوسیت.. 11

1-2- بیماری لیستریوزیس… 12

1-2-1- شیوع. 12

1-2-2- منشاٴ ارگانیسم های بیماری زا 13

1-2-3- بیماری.. 13

1-3- مقاومت لیستریا مونوسایتوژنز در مواد غذایی.. 15

1-4- محدودیت های قانونی لیستریا مونوسایتوژنز در مواد غذایی.. 15

1-5- نگهداری مواد  غذایی با استفاده از دماهای پایین.. 16

1-6- نگهداری مواد غذایی با استفاده از نگهدارنده های شیمیایی 17

1-6-1- اسید های آلی.. 18

1-6-2- اسید لاکتیک.. 18

1-6-3- نایسین.. 19

1-7- اسانس… 21

1-7-1- تیمول. 22

1-8- مروری بر تحقیقات انجام شده 24

 

 

2- فصل دوم: مواد و روش‌ها

2-1- تعیینMIC نایسین و تیمول. 33

یک مطلب دیگر :

 
 

2-2- آماده سازی وسایل. 34

2-3- تهیه ی سوسپانسیون باکتری.. 34

2-4- ضدعفونی کردن قطعات مرغ. 35

2-5- تلقیح باکتری به نمونه ها 36

2-6- تیمار نمونه ها 36

2-7- آنالیز آماری.. 38

3- فصل سوم: نتایج

3-1- توصیف رشد باکتری لیستریا مونوسایتوژنز تحت تاثیر اسید لاکتیک، نایسین، تیمول و حالت­های ترکیبی آن­ها در دوره ی مطالعه. 40

3-2- مقایسه ی میانگین لگاریتم تعداد باکتری بین گروه های مختلف در دوره ی مطالعه. 43

4- فصل چهارم: بحث و نتیجه­گیری

4-1- بحث.. 48

4-2- نتیجه گیری و پیشنهادات.. 60

منابع و مراجع. 61

فهرست جدول­ها

 

عنوان و شماره                                                                  صحفه

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

جدول شماره 3- 1: جدول میانگین، انحراف معیار، مینیمم وماکزیمم لگاریم تعداد باکتری در گروه کنترل، اسیدلاکتیک،  نایسین و تیمول. 41

جدول شماره 3- 2: جدول میانگین، انحراف معیار، مینیمم و ماکزیمم تعداد باکتری در حالت­های ترکیبی و کل گروه­های مورد مطالعه. 42

جدول شماره 3- 3: مقایسه میزان کاهش لگاریتم تعداد باکتری در گروه­­های مختلف مورد مطالعه  45

فهرست تصاویر

 

عنوان و شماره                                                                 صحفه

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

تصویر شماره 1- 1: ساختار شیمیایی اسید لاکتیک.. 19

تصویر شماره 1- 2: فرمول ساختمانی نایسین. 21

تصویر شماره 1- 3: ساختار شیمیایی تیمول. 23

تصویر شماره 2- 1: دستگاه بگ میکسر 37

تصویر شماره 2- 2: رشد باکتری لیستریا مونوسایتوژنز روی محیط کشت Palcam.. 37

تصویر شماره 3- 1: نمودار میانگین لگاریتم تعداد باکتری در گروه های مختلف.. 46

مقدمه

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...