رتبه بندی مالی شرکت های تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی حاضر ... |
فصل چهارم 60
تجزیه و تحلیل اطلاعات 60
4-1 مقدمه 61
4-2 تعیین وزن شاخصها و تعیین اهمیت هر کدام از شاخصهای مالی 61
4-3 گردآوری داده های مربوط به شرکتها از طریق گزارشهای مالی و محاسبه نسبتهای مالی 63
4-4 رتبه بندی گزینه ها با استفاده از هر کدام از روشهای تاپسیس، ویکور و پرامتی 2 70
4-5 رتبه بندی تلفیقی با استفاده از روشهای میانگین حسابی، بردا یا کوپلند 78
فصل پنجم 95
تحلیل نتایج و پیشنهادات 95
5-1 مرور موضوع پژوهش و روش اجرای آن 96
5-2 نتایج پژوهش و پاسخ به سوالات تحقیق 97
5-3 پیشنهادات عملیاتی و کاربردی 100
5-4 پیشنهاداتی در مورد پژوهشهای آتی 100
یک مطلب دیگر :
5-6 منابع 101
ضمائم 106
فصل اول
کلیات تحقیق
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-30] [ 10:36:00 ب.ظ ]
|