مقایسهی اثر آب مقطر، دیونیزه، مغناطیسی و شهری روی عمر گلجایی گلهای شاخه بریده ... |
1 | چکیده |
2 | فصل اول: مقدمه |
3 | 1-1- گل رز |
3 | 1-1-1- گیاهشناسی و پراکنش اکولوژیکی گل رز |
3 | 1-1-2- اهمیت اقتصادی و سطح زیر کشت گل رز |
3 | 1-1-3- عوامل موثر در کاهش عمر پس از برداشت گل بریده رز |
4 | 1-2- گل داودی |
4 | 1-2-1- گیاهشناسی و پراکنش اکولوژیکی گل داودی |
4 | 1-2-2- اهمیت اقتصادی و سطح زیر کشت گل داودی |
5 | 1-2-3- عوامل موثر در کاهش عمر پس از برداشت گل بریده داودی |
5 | 1-3- گل ژربرا |
5 | 1-3-1- گیاهشناسی و پراکنش اکولوژیکی گل ژربرا |
5 | 1-3-2- اهمیت اقتصادی و سطح زیر کشت گل ژربرا |
6 | 1-3-3- عوامل موثر در کاهش عمر پس از برداشت گل بریده ژربرا |
6 | 1-4- بیان مسئله و هدف از انجام تحقیق |
7 | فصل دوم: بررسی منابع |
8 | 2-1- شرایط دوام گل |
8 | 2-1-1- تامین آب |
9 | 2-1-2- انسداد آوندی |
9 | 2-1-2-1- انسداد آوندها توسط هوا |
10 | 2-1-2-2- انسداد آوندها توسط میکروارگانیسمها |
10 | 2-2- تیمار با ترکیبات تمدید کننده عمر گلجایی گلهای بریده |
10 | 2-2-1- آب |
11 | 2-2-2- آب آشامیدنی (شهری) |
11 | 2-2-3- آب دیونیزه |
12 | 2-2-4- آب مقطر |
12 | 2-2-5- آب مغناطیسی |
13 | 2-3- تحقیقات انجام شده در زمینه تاثیر آبهای مختلف روی عمر گلجایی و خصوصیات کیفی گلهای بریده |
14 | فصل سوم: مواد و روشها |
15 15 |
3-1- مواد گیاهی 3-2- پیاده کردن طرح آزمایشی |
15 | 3-3- سنجش و اندازهگیری عناصر آب |
16 | 3-4- نحوهی آمادهسازی محلولها و انجام تیمارها |
16 | 3-5- ارزیابی صفات |
16 | 3-5-1- عمر گلجایی |
16 | 3-5-2- ماده خشک |
17 | 3-5-3- روند تغییرات جذب آب |
17 | 3-5-4- روند تغییرات وزن تر |
18 | 3-5-5- کاهش درجه بریکس (درصد ساکارز موجود در ساقه) |
18 | 3-5-6- کاروتنوئید گلبرگ |
18 | 3-5-7- اندازهگیری کلروفیل a، b و کل |
18 | 3-5-8- پروتئین گلبرگ |
19 | 3-5-9- فعالیت آنزیم پراکسیداز |
19 | 3-5-10- پراکسیده شدن لیپیدها (مالوندیآلدئید) |
19 | 3-6- تجزیه و تحلیل دادهها |
20 | فصل چهارم: نتایج و بحث |
21 | 4-1- عمر گلجایی |
26 | 4-2- روند تغییرات جذب آب روز سوم، ششم و آخر |
27 | 4-3- روند تغییرات وزن تر روز اول، سوم، ششم و آخر |
28 | 4-4- کاهش وزن تر |
29 | 4-5- درصد ماده خشک |
30 | 4-6- کاهش درجه بریکس |
31 | 4-7- کاروتنوئید گلبرگ |
32 | 4-8- شاخص کلروفیل b, a و کل |
34 | 4-9- پروتئین گلبرگ |
35 | 4-10- آنزیم پراکسیداز |
36 | 4-11- مالون دی آلدئید |
36 | بحث |
39 | نتیجهگیری نهایی |
39 | پیشنهادها |
40 | منابع |
فهرست شکلها
یک مطلب دیگر :
شکل 1-1- گل بریده رز | 3 |
شکل 1-2- گل بریده داودی | 4 |
شکل 1-3- گل بریده ژربرا | 5 |
شکل 2-1- سیستم تهیه آب دیونیزه | 11 |
شکل 2-2- سیستم تهیه آب مقطر | 12 |
شکل 2-3- سیستم تهیه آب مغناطیسی | 12 |
شکل 3-1- قرار دادن گلهای بریده در محلول گلجا پس از بازبرش | 15 |
شکل 3-2- انتقال محلول استوک به گلجاها | 16 |
شکل 3-3 – اندازهگیری وزن تر | 17 |
شکل 3-4- اندازهگیری درجه بریکس | 18 |
شکل 3-5- دستگاه اندازهگیری پروتئین | 19 |
شکل 4-1- تاثیر تیمارهای مختلف روی عمر گلجایی | 21 |
شکل 4-2- تاثیر تیمارهای مختلف روی روند تغییرات جذب آب روز سوم، ششم و آخر | 27 |
شکل 4-3- تاثیر تیمارهای مختلف روی روند تغییرات وزنتر روز اول، سوم، ششم و آخر | 28 |
شکل 4-4- تاثیر تیمارهای مختلف روی کاهش وزن تر | 29 |
شکل 4-5- تاثیر تیمارهای مختلف روی ماده خشک | 30 |
شکل 4-6- تاثیر تیمارهای مختلف روی کاهش درجه بریکس | 31 |
شکل 4-7- تاثیر تیمارهای مختلف روی کاروتنوئید گلبرگ | 32 |
شکل 4-8- تاثیر تیمارهای مختلف روی کلروفیل a | 33 |
شکل 4-9- تاثیر تیمارهای مختلف روی کلروفیل b | 33 |
شکل 4-10- تاثیر تیمارهای مختلف روی کلروفیل کل | 34 |
شکل 4-11- تاثیر تیمارهای مختلف روی پروتئین گلبرگ | 35 |
شکل 4-12- تاثیر تیمارهای مختلف روی فعالیت آنزیم پراکسیداز | 35 |
شکل 4-13- تاثیر تیمارهای مختلف روی مقدار مالوندیآلدئید | 36 |
فهرست جدولها
جدول 3-1- خصوصیات آبهای مورد استفاده در آزمایش | 16 |
جدول 4-1- تجزیه واریانس اثر تیمارهای مختلف روی صفات اندازهگیری شده | 22 |
جدول 4-2- مقایسه میانگین اثر تیمارهای مختلف روی صفات اندازهگیری شده | 23 |
جدول 4-3- تجزیه واریانس اثر تیمارهای مختلف روی مقدار مالوندیآلدئید و پراکسیداز | 24 |
جدول 4-4- مقایسه میانگین اثر تیمارهای مختلف روی مقدار مالوندیآلدئید و پراکسیداز | 24 |
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-30] [ 07:08:00 ق.ظ ]
|